Vergeet Dogecoin en Shiba Inu: Deze nieuwe crypto meme kan de cryptomarkt veroveren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Grote bekende meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu hebben vroege investeerders veel geld opgeleverd. Nu is het echter aan nieuwe crypto memes om investeerders in 2024 rijk te maken. 

Terwijl nieuwe cryptomunten zoals Bonk met meer dan x10 zijn gestegen, stagneren grote meme coins, Shiba Inu en Dogecoin. Zo is SHIB in de afgelopen 365 dagen met ruim -25% gedaald en Dogecoin met -2%.

De tijd is gekomen om de honden terug te stoppen in de kennel en te kijken naar nieuwe mogelijkheden voor hoge rendementen. DOGE en SHIB zullen vanuit dit punt niet gauw meer x100 gaan, terwijl kleine crypto’s met een lage market cap nog 1000 keer omhoog kunnen gaan.

Deze 3 nieuwe crypto memes staan op het punt om te exploderen

Dagelijks worden er meerdere meme coins gelanceerd op verschillende netwerken, waarvan de meeste op Ethereum en Solana. Veel nieuwe projecten zijn na een korte tijd alweer verdwenen, maar de onderstaande 3 veelbelovende cryptomunten weten de test te doorstaan en blijven investeerders steeds meer winst opleveren.

Nu Bitcoin boven de $50.000 is gestegen, kunnen deze meme coins binnenkort een grote bull run meemaken. Daarom is dit het perfecte moment om in te stappen om mee te liften met de geanticipeerde stijging in de koers van deze nieuwe meme coins.

1. Smog (SMOG) – Nieuwe crypto meme zorgt voor online hype

Smog is een populaire nieuwe meme coin die vorige week op woensdag 7 februari via een fair launch, dus zonder presale of private sale, is gelanceerd op de gedecentraliseerde exchange (DEX) Jupiter op Solana. Later die week heeft Smog ook een ERC-20 variant gekregen op Ethereum, waarmee het mogelijk is om de token te staken voor passief inkomen.

Smog heeft het ambitieuze doel om de grootste meme coin te worden, die alle andere meme coins in het stof laat bijten. Dit doet Smog door een van de grootste crypto airdrops ooit voor te bereiden. 

Ook meedoen met de airdrop? Je komt hiervoor in aanmerking door SMOG te kopen en vast te houden. Om nog meer uit de airdrop te halen kun je meedoen met de airdrop campagne via de officiële website. Hier kun je speciale ‘quests’ voltooien voor extra punten. Zo krijg je voor het staken van SMOG naast extra tokens, ook extra airdrop punten.

Als je Smog wilt traden op Solana en profiteren van lage transactiekosten, kun je dit doen via de Jupiter DEX. Voor de ERC-20 variant van Smog, met staking mogelijkheid, ga je naar de website en wissel je ETH of USDT in voor SMOG.

Door te investeren in SMOG doe je mee aan de grootste crypto airdrop ooit en kun je meeliften op de stijgende koers van de meme coin. Als SMOG een van de grootste meme coins wordt, kan een vroege investering je veel geld opleveren.

Nu naar Smog

2. Sponge V2 (SPONGE) –  Veelbelovende crypto meme is bezig aan stevige rally

Een andere meme coin die op onze radar is verschenen en niet lijkt te stoppen met klimmen, is Sponge V2. Dit is de opvolger van Sponge, een token die vorig jaar x100 ging en dit jaar terug is gekomen om investeerders een tweede kans te geven voor grote winst.

Sponge V2 is de betere versie van Sponge V1 en biedt extra utility. Zo kun je de token staken om +193% extra SPONGE te verdienen op jaarbasis, die dagelijks wordt uitbetaald. 

Daarnaast zal Sponge V2 binnenkort zijn eigen Play-to-Earn game lanceren, waarmee spelers in deze racing game tegen elkaar strijden voor de beste score en de beste SPONGE beloningen.

Je kunt Sponge V2 kopen via de officiële website en kiezen om deze direct te staken voor een aantrekkelijke APY van 193%. Je kunt er ook voor kiezen om de token vast te houden en mee te klimmen met de koers van de meme coin.

Sponge V2 doet het momenteel erg goed, maar nadat het project zijn crypto game lanceert, kan dit veel hype met zich meebrengen op social media. Hierdoor zou Sponge V2 binnenkort kunnen exploderen in waarde en veel geld opleveren voor mensen die vroeg zijn ingestapt.

Nu naar Sponge v2

3. Meme Kombat (MK) – Crypto meme met veel utility

Meme Kombat is een interessante nieuwe crypto meme die nog niet officieel is gelanceerd. De token van Meme Kombat (MK) is namelijk nog te koop in de crypto presale. Het project heeft inmiddels ontzettend veel populariteit opgebouwd en al meer dan $8,9 miljoen van de $10 miljoen opgehaald.

Meme Kombat is een virtuele arena waarin bekende memes tegen elkaar zullen strijden met elk hun eigen unieke vaardigheden. Personages die iedere meme coin investeerder kent, zoals Wojak, Sponge, Shiba Inu, Doge, Pepe en nog meer, zullen binnenkort in de arena te vinden zijn.

Wie er gaat winnen zal elke ronde een mysterie blijven. Hierdoor is het mogelijk om MK tokens in te zetten op de uitslag van elk gevecht en hiermee grote prijzen te winnen. Een andere manier om extra MK tokens te verdienen is door de token te staken voor passief inkomen.

Je kunt MK in de presale voor een vaste lage prijs van $0,279 per stuk kopen, maar zodra het project $10 miljoen ophaalt, zal de presale eindigen en de meme coin gelanceerd worden. Verwachtingen zijn hoog, nu de Bitcoin koers is geëxplodeerd en andere meme coins zoals Sponge en Smog het ook erg goed doen.

Meme Kombat zou niet alleen dezelfde richting in kunnen gaan als Smog en Sponge, maar heeft ook extra potentie om viraal te gaan. Meme coin community’s kunnen hun favoriete meme karakter terugvinden in de arena, waardoor het project veel potentie heeft om viraal te gaan, waardoor MK misschien wel de grootste hit kan worden onder meme coins.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!