Bereid je voor op de bull run met de 8 beste cryptomunten die je nu kunt kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bullish momentum neemt toe in de huidige cryptomarkt. En nu kijken beleggers naar veelbelovende activa die naar verwachting veel zullen groeien. Dus als u wat aan uw portefeuille wilt toevoegen, vindt u hier een lijst met de acht beste cryptomunten waarin u momenteel kunt investeren.

Pullix (PLX)

Pullix (PLX) gaat de manier veranderen waarop individuen online handelen. Traditionele uitwisselingen ontmoeten gedecentraliseerde uitwisselingen. Met andere woorden: Pullix zal de beste eigenschappen van beide entiteiten combineren en in één geheel samenbrengen. Daarom ervaren handelaren een grote liquiditeit, toegang tot alle activaklassen (inclusief crypto’s) en portefeuillebeheer met eigen beheer – allemaal goede dingen.

Het platform bevindt zich momenteel in fase 8 van de voorverkoop, waar het al bijna $6,5 miljoen heeft opgehaald, wereldwijd meer dan 15.000 gebruikers heeft geïntroduceerd en zich voorbereidt op de lancering ervan. Het native PLX-token kan tijdens deze fase worden gekocht, omdat het cruciaal zal zijn voor het gebruik van het platform. Als belangrijkste valuta voor transacties biedt PLX u ook lagere kosten.

Een ‘Trade-to-Earn’-model voor het delen van inkomsten zal PLX-stakers in staat stellen een percentage van de dagelijkse inkomsten van Pullix te ontvangen, wat een verleidelijke stimulans oplevert. Ze hebben ook een brandende functie toegevoegd die langetermijnhouders beloont, wat de waarde van het token zou moeten verhogen.

Momenteel is één PLX-crypto $0,14 waard – een ROI van 250% voor iedereen die hem vroeg heeft gekocht. Met een dynamisch prijsschema dat de tokenprijs verhoogt bij elke opeenvolgende stap en er nog minstens één voorverkoopfase over is, is het project goed gepositioneerd om potentiële investeerders aanzienlijk aan te trekken en te eindigen in de top cryptocurrencies van 2024. Met een live platformdemonstratie beschikbaar voor voor het publiek, twee verkregen handelslicenties en noteringen op zowel Bitmart als Uniswap, heeft Pullix het potentieel om in 2024 het volgende 100x-token te worden.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

VeChain (VET)

VeChain (VET) is een grote speler in de crypto-ruimte en maakt indruk met zijn real-world cases. Momenteel schittert VeChain het helderst op het gebied van supply chain management. Zoals je zou verwachten: hoe meer bedrijven meedoen, hoe meer potentieel er is voor de groei van VeChain.

Wat de prijsbeweging van VeChain betreft, is deze alleen al de afgelopen week gestegen van $0,029 naar $0,046. De marktkapitalisatie groeide in die periode van $2,16 miljard naar $3,35 miljard. De technische analyse voor de VeChain-crypto schetst ook een bullish beeld, aangezien 29 indicatoren groen zijn. Daarom voorspellen marktanalisten een stijging naar $0,067 voor VeChain in het eerste kwartaal van 2024.

Render (RNDR)

Render (RNDR) opereert als een renderingnetwerk dat dient als tussenpersoon tussen kunstenaars of studio’s en miningpartners. Met andere woorden: kunstenaars kunnen GPU-rekenkracht verkrijgen, terwijl miners deze dienst zullen aanbieden om Render te verkrijgen. Dit hulpprogramma heeft ertoe geleid dat talloze individuen zich aangetrokken hebben gevoeld tot Render.

Onlangs heeft het Render een opwaartse trend doorgemaakt. Uit CoinMarketCap-gegevens blijkt dat de Render-prijs de afgelopen zeven dagen is gestegen van $4,64 naar $5,40. De marktkapitalisatie van de Render steeg in die tijd van $1,75 miljard naar $2,04 miljard. Terwijl de Render boven zijn 50 en 100-daagse EMA’s handelt, voorspellen analisten een stijging naar $6,85 in het tweede kwartaal van 2024.

Sei (SEI)

Sei (SEI) is een L1-blockchain gebouwd op Cosmos die tot doel heeft de handel in digitale activa op te schudden. De Sei-crypto heeft veel aandacht getrokken, omdat de waarde ervan onlangs enorm steeg. De Sei-prijs steeg alleen al de afgelopen week van $0,68 naar $0,92. In termen van de marktkapitalisatie van Sei steeg deze in die periode ook van $1,69 miljard naar $2,35 miljard.

Het sentiment voor de Sei-crypto is bullish, aangezien 19 technische indicatoren groen zijn. Bovendien heeft Sei de afgelopen maand 16/30 groene handelsdagen meegemaakt. Om al deze redenen beweren marktanalisten dat Sei een van de beste cryptomunten is om in de gaten te houden en in het tweede kwartaal van 2024 naar $1,60 zou kunnen stijgen.

Solana (SOL)

Geliefd vanwege zijn snelle transacties en lage kosten, onderscheidt Solana (SOL) zich van de rest. En nu de gedecentraliseerde applicaties groeien, zou de vraag naar de Solana-crypto nog verder kunnen stijgen. De prijsbeweging van de Solana is de afgelopen 30 dagen gestegen van $99 naar $109. De marktkapitalisatie van Solana steeg in die periode van $44 miljard naar $48 miljard.

Op dit moment laat de technische analyse voor deze crypto zien dat er een bullish trend aan het ontstaan is. De Solana-crypto heeft bijvoorbeeld de afgelopen 30 dagen 18/30 groene handelsdagen meegemaakt. Bovendien geven 23 technische indicatoren groen weer voor Solana. Als gevolg hiervan voorspellen experts dat Solana in het eerste kwartaal van 2024 naar $123 kan stijgen.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) is de op een na oudste cryptocurrency en een van de beste cryptomunten. In wezen is Ethereum een pionier op het gebied van slimme contracten en gedecentraliseerde apps. De afgelopen zeven dagen is de cryptowaarde van Ethereum gestegen van $2.497 naar $2.770. Niet alleen dat, de marktkapitalisatie van Ethereum zag in die periode ook een sprong van $299 miljard naar $332 miljard.

Momenteel geven meer dan 27 technische indicatoren groen weer voor de Ethereum-crypto. Bovendien wordt Ethereum nu verhandeld boven zijn EMA’s van 100 en 200 dagen. Vanwege al deze redenen voorspellen experts dat Ethereum in het tweede kwartaal van 2024 naar $3.629 kan stijgen.

Manta Network (MANTA)

Manta Network (MANTA) baant zich een weg op de cryptomarkt. De focus op privacy en schaalbaarheid kan Manta Network een hit maken. Met een opwindende benadering van gedecentraliseerde privacy zou Manta Network deze bull run een enorme indruk kunnen maken.

De cryptoprijs van Manta Network is alleen al de afgelopen maand gestegen van $2,27 naar $2,94. Gedurende die tijd steeg de marktkapitalisatie van Manta Network van $571 miljoen naar $738 miljoen. Bovendien heeft Manta Network nu zeven technische indicatoren in het groen. Experts voorspellen dus dat de prijs van Manta Network in het eerste kwartaal van 2024 $4 zou kunnen bereiken.

Fetch.AI (FET)

Fetch.AI (FET) integreert kunstmatige intelligentie met blockchain. Naarmate de AI-integratie aan kracht wint, zou het groeipotentieel van Fetch.AI in de cryptomarkt omhoog kunnen schieten. Onlangs heeft de Fetch.AI-crypto een traan gehad. Fetch.AI is de afgelopen zeven dagen gestegen van $0,59 naar $ 0,71. De marktkapitalisatie van deze crypto steeg in die tijd ook van $498 miljoen naar $593 miljoen.

Momenteel is het sentiment voor de Fetch.AI-crypto bullish, aangezien 27 technische indicatoren groene borden knipperen. Niet alleen dat, maar Fetch.AI handelt nu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Als gevolg hiervan hebben experts een bullish Fetch.AI-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een stijging naar $1,06 voor deze crypto in het tweede kwartaal van 2024.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!