DeeStream (DST) trofeeaandelen toegevoegd aan de portefeuille van Tether USDT (USDT) en Ripple (XRP)-houders voor 20x winst in november

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dit artikel gaat in op de acties en ecosysteemdynamiek van houders van Tether USDT (USDT) en Ripple (XRP). Daarnaast onderzoeken we de redenen achter hun focusverschuiving naar DeeStream (DST), een op blockchain gebaseerd streamingplatform, en de discussies rond het potentieel voor 20x winst als nieuwkomer op de markt.

Tether USDT (USDT)-houders diversifiëren hun beleggingen

Recente trends duiden op een gedragsverandering onder Tether USDT (USDT)-houders binnen de cryptocurrency-markt. Traditioneel gewaardeerd vanwege zijn stabiliteit en rol bij het beperken van de volatiliteit, heeft USDT voornamelijk gediend als bescherming voor beleggers die door het onvoorspelbare cryptolandschap navigeren. Er is echter sprake van een opmerkelijke afwijking van deze norm, aangezien USDT-houders nu hun beleggingsstrategieën diversifiëren door DeeStream (DST) op te nemen in hun portefeuilles en langetermijnplannen.

Analyse van de recente stijging van Ripple (XRP): Crypto Rally of Stablecoin-integratie?

Ripple (XRP) heeft de afgelopen maand te maken gehad met waardeschommelingen, aanvankelijk met ruim 3% gedaald van $0,5715 naar $0,5537. Het token herstelde zich de afgelopen week echter met een waardestijging van 7%. Deze heropleving valt samen met een opmerkelijke stijging van het handelsvolume, wat wijst op hernieuwde interesse van beleggers nu Ripple (XRP) zich aansluit bij de aanhoudende crypto-rally, zij het later dan sommige andere tokens. De verwachtingen voor een verdere prijsstijging in de nabije toekomst zijn hooggespannen.

De recente waardestijging kan ook worden toegeschreven aan discussies over de integratie van stablecoin binnen de XRP Ledger (XRPL). Dit initiatief heeft tot doel een nieuwe stablecoin uit te geven om de rol van Ripple als overbruggingsvaluta voor grensoverschrijdende betalingen en afwikkelingen te versterken. Gezien de inherente volatiliteit van Ripple (XRP) heeft het project bij het bereiken van dit doel altijd te maken gehad met concurrentie van particuliere stablecoins.

Beleggers verleggen hun focus naar DeeStream (DST)

Beleggers van Tether USDT (USDT) en Ripple (XRP) verleggen hun focus om geldige redenen naar DeeStream (DST). DeeStream (DST) komt naar voren als een nieuw gedecentraliseerd streamingplatform, vergelijkbaar met Kick en Twitch, maar met een gedecentraliseerd bestuursmodel. Als het baanbrekende web3-platform met volledige decentralisatie geniet DeeStream (DST) een duidelijk voordeel in een markt die naar verwachting in 2027 een waardering van $247 miljard zal bereiken.

Door de tekortkomingen van conventionele gecentraliseerde platforms aan te pakken, biedt DeeStream (DST) gebruikers en streamers lagere kosten, onmiddellijke opnames en de vrijheid van meningsuiting binnen wettelijke grenzen. Streamers kunnen moeiteloos meedoen door een eenvoudig registratieproces te voltooien en hun kanaallinks te delen voor betrokkenheid van fans. Bovendien kunnen ze inkomsten genereren met hun inhoud via Dee-cadeaus, abonnementen en pakketten. Fans worden op hun beurt gestimuleerd om deel te nemen aan beloningsprogramma’s, crypto te verdienen voor het voltooien van taken en het bereiken van mijlpalen, waardoor de wederzijdse groei binnen het ecosysteem wordt bevorderd.

Beleggers die graag deel willen uitmaken van dit bloeiende ecosysteem kunnen deelnemen aan de doorlopende voorverkoop, die zich momenteel in de eerste fase bevindt en een prijs heeft van slechts $0,035. Deelnemers aan de voorverkoop kunnen niet alleen een aanzienlijk rendement behalen, maar verdienen ook een deel van de gegenereerde inkomsten zolang ze de tokens in hun bezit hebben. Bovendien oefenen tokenhouders invloed uit op belangrijke besluitvormingsprocessen en kunnen zij wijzigingen en toevoegingen aan het platform voorstellen.

Dit biedt een veelbelovende kans om te investeren in een potentiële toekomstige blue-chip cryptocurrency tegen een uitzonderlijk aantrekkelijke prijs.

Ga voor meer informatie over de DeeStream-voorverkoop naar de website hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!