Vergeet Cardano! Experts voorspellen ScapesMania als de volgende grote crypto!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cardano (ADA) stond de laatste tijd in het middelpunt van het fluctuerende marktsentiment, waarbij de koers regelmatig op en neer ging. Ondanks deze uitdagingen heeft het netwerk een opmerkelijke toename van de activiteit gezien, wat mogelijk tot consistentere positieve prestaties zou kunnen leiden. Het Cardano (ADA)-netwerk heeft de afgelopen 24 uur met succes 81.000 transacties uitgevoerd en ook het aantal dagelijks actieve adressen is gegroeid. Deze toename van de activiteit is een sterke indicator van een groeiende adoptie en zou meer gebruikers, investeerders en ontwikkelaars naar de Cardano (ADA) blockchain kunnen lokken.

Niet alle aspecten van het Cardano (ADA)-ecosysteem floreren echter. De NFT-ruimte van het netwerk heeft met uitdagingen te maken gehad, met een opmerkelijke daling van het verkoopvolume en de interesse van kopers. Dit verminderde enthousiasme zou de diversiteit en aantrekkingskracht van de NFT-marktplaats op de Cardano-blockchain kunnen beperken, wat mogelijk gevolgen zou kunnen hebben voor de inkomsten en bekendheid van artiesten en ontwikkelaars. Ondanks deze hindernissen lijkt de bredere tijdlijn van één maand voor de koersbeweging van Cardano (ADA) positief, ook al kende Cardano (ADA) de afgelopen 24 uur een daling van 3,64%, waarbij het handelsvolume aanzienlijk daalde.

Alle tekenen wijzen er echter op dat houders van Cardano (ADA) zich realiseren dat er projecten bestaan die een hoger rendement kunnen opleveren. Zelfs als Cardano (ADA) erin slaagt een bepaald niveau van groei te bereiken, zullen het niet dezelfde recordbrekende heldendaden zijn. Sommige tokens lijken echter klaar te zijn voor groot potentieel succes in de komende dagen, maanden of weken.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-whales er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om de fondsen; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Er wordt voorspeld dat in 2029 de grens van 27,56 miljard dollar zal zijn overschreden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Ook schetste de CEO van het project in een recente AMA de strategie voor het bouwen van een geavanceerd gaming-ecosysteem. Geen enkel detail zal over het hoofd worden gezien in het proces – van het initiële concept tot het eindproduct, inclusief het testen met doelgroepen, het analyseren van resultaten en het aanbrengen van stapsgewijze wijzigingen. Dit, in combinatie met terugkoop-, burn- en staking-mechanismen, kan het token naar de maan duwen.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de bovengenoemde voordelen kunt u uw rendement mogelijk ook verhogen dankzij de volgende voordelen:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor een maximaal potentieel rendement binnen het kortste tijdsbestek.
  • Beperkte aantallen tokens en circulerende NFT’s, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.
  • Het uitbreiden van de portefeuille van de houder met nieuwe projecten.
  • Diversificatie kan zeer nuttig zijn. Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.
  • Notering op DEX’s en CEX’s. Toegang tot beurzen biedt liquiditeit en toegankelijkheid, wat betekent dat u direct van elke gelegenheid kunt profiteren.
  • Succesvolle audit door BlockSafu, topposities op cryptotrackers. Het vertrouwen in de veiligheid en integriteit van het project en de grotere zichtbaarheid trekken meer houders aan.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en te genieten van het potentiële rendement.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren. Bovendien kunnen uw mogelijke rendementen exponentieel stijgen, omdat het gemakkelijker is om een groter bedrag in te zamelen voor een beursgenoteerd project dan voor een voorverkoopproject.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om uw portemonnee te koppelen, meld u aan voor aankondigingen en sluit u aan bij een mogelijk eenmalig project.

>>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<<

Cardano (ADA) ziet stijging van activiteit en omzet: positieve vooruitzichten voor Q1 2024?

In een recente ontwikkeling die de aandacht heeft getrokken van de cryptocurrency-gemeenschap, heeft Cardano (ADA) significante tekenen van groei en toegenomen activiteit laten zien. Het Cardano (ADA)-netwerk heeft een toename van het aantal transacties en actieve adressen ervaren, wat wijst op een groeiende adoptie en bruikbaarheid van de blockchain.

Het Cardano (ADA)-netwerk heeft de afgelopen 24 uur met succes 81.000 transacties voltooid, wat een piek in activiteit laat zien. Deze verhoogde activiteit is niet alleen een bewijs van de schaalbaarheid en efficiëntie van het netwerk, maar duidt ook op een groeiende belangstelling van gebruikers, investeerders en ontwikkelaars. De toename van het aantal dagelijks actieve adressen ondersteunt deze trend verder, wat erop wijst dat meer mensen zich bezighouden met het Cardano (ADA)-ecosysteem.

De omzet van Cardano (ADA) kende een aanzienlijke sprong en groeide met 66,7% op kwartaalbasis (QoQ) en bereikte $1,43 miljard in het vierde kwartaal van 2023. Deze stijging wordt toegeschreven aan de indrukwekkende prestatie van de Cardano (ADA)-prijs en een stijging van het aantal transacties. vergoedingen als gevolg van de toegenomen activiteit van het netwerk. De gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) binnen Cardano (ADA) heeft ook een opmerkelijke groei gekend, waarbij gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) zoals Spectrum en leningsprotocollen zoals Liqwid Finance de Total Value Locked (TVL) hoger hebben gedreven.

Terwijl de DeFi- en transactiestatistieken van het netwerk stijgen, heeft Cardano (ADA) NFT-ruimte met uitdagingen te maken gehad, met een afname van het verkoopvolume en de interesse van kopers. Deze daling zou van invloed kunnen zijn op de diversiteit en aantrekkingskracht van de NFT-marktplaats op Cardano (ADA). Het algehele positieve momentum in de netwerkactiviteit en de omzetgroei biedt echter optimistische vooruitzichten voor de Cardano (ADA)-prijs in het eerste kwartaal van 2024.

Gezien de huidige trends en het marktsentiment wordt verwacht dat de prijs van Cardano (ADA) een stabieler en potentieel opwaarts traject zal doormaken. De recente stijging van de Cardano (ADA)-prijs met 10,90% in de afgelopen zeven dagen suggereert dat het token aanzienlijk zou kunnen bijdragen aan de inkomsten van het netwerk in het eerste kwartaal van 2024. Als het momentum in DeFi en netwerkactiviteit aanhoudt, zou de Cardano (ADA)-prijs dichter bij de de grens van $1, afhankelijk van de marktomstandigheden en het beleggerssentiment.

Conclusie

Het Cardano (ADA)-netwerk heeft blijk gegeven van aanzienlijke veerkracht en groei te midden van fluctuerende marktsentimenten, waarbij een opmerkelijke toename van het aantal transacties en actieve adressen wijst op een robuuste acceptatiecurve. Deze stijging van de netwerkactiviteit, gekoppeld aan een omzetstijging van 66,7% op kwartaalbasis, onderstreept het groeiende nut en de aantrekkingskracht van de blockchain onder gebruikers, investeerders en ontwikkelaars. Aan de andere kant lijkt ScapesMania op dit specifieke moment een beter alternatief, dat de aandacht trekt met zijn succesvolle voorverkoop, openbare verkoop en een strategische focus op de zeer lucratieve casual gaming-markt.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!