De volatiliteit van Bitcoin bereikt een recordlaagte, de marktkapitalisatie van Tether nadert de $100 miljard terwijl KangaMoon zich voorbereidt op een grote prijsstijging

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Met de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s hebben institutionele beleggers eindelijk toegang tot de crypto-ruimte. In de eerste paar weken waarin institutioneel geld de crypto-ruimte betrad, is de volatiliteit van Bitcoin gedaald tot een dieptepunt dat sinds 2012 niet meer is gezien.

In andere ontwikkelingen blijft Tether de stablecoin-ruimte domineren, met een marktkapitalisatie die de markt van $100 miljard nadert. Ondertussen heeft KangaMoon (KANG) momentum opgebouwd als de beste cryptocurrency, aangezien deze naar verwachting met 50x zal stijgen. Lees verder voor meer inzichten.

De volatiliteit van Bitcoin (BTC) daalt naar het dieptepunt van 2012

De cryptocurrency-gemeenschap was opgetogen toen de SEC in januari 2024 11 spot-ETF’s voor Bitcoin (BTC) goedkeurde. De eerste reactie was dat de prijs van Bitcoin met meer dan 15% daalde. De Bitcoin-prijs stabiliseerde zich echter de afgelopen weken.

De verbetering van het marktsentiment heeft een staartje gekregen. De volatiliteit van Bitcoin is gedaald tot een recordlaagte van voor 2012. Charlie Bilello meldde dat de volatiliteit van Bitcoin nu 45% bedraagt.

Hoewel kortetermijnbeleggers die hopen te profiteren van aanzienlijke prijsschommelingen misschien niet onder de indruk zijn van de afnemende volatiliteit op jaarbasis, geeft dit wel aan dat Bitcoin volwassen is geworden. Nu de halvering over minder dan 100 dagen plaatsvindt, verwachten sommige analisten dat de prijs van Bitcoin naar een recordhoogte zal stijgen, waardoor het een van de beste cryptomunten is om te kopen.

De marktkapitalisatie van Tether (USDT) nadert de $100 miljard

Terwijl investeerders winsten verwachten voor Bitcoin, blijft Tether (USDT) zijn dominantie uitoefenen op de stablecoin-markt. Nu zijn belangrijkste cryptocurrency, USDT, een marktwaardering van bijna $100 miljard nadert, heeft Tether voor het meest recente kwartaal een “recordbrekende” winst van $2,85 miljard aangekondigd.

Volgens gegevens van CoinMarketCap heeft USDT nu een marktkapitalisatie van $96,2 miljard, vergeleken met $67 miljard een jaar geleden. Vanaf eind 2023 beschikte de uitgever van stablecoin ook over overtollige reserves van in totaal meer dan $5,4 miljard, volgens de meest recente verklaring.

KangaMoon (KANG) klaar om de beste cryptocurrency van 2024 te worden

Terwijl de marktreuzen Bitcoin en Tether met elkaar concurreren, is er een nieuwe concurrent in de strijd gekomen: KangaMoon (KANG). Dit zich ontwikkelende cryptocurrency-initiatief wil liefhebbers van meme-munten een gebruiksvriendelijker en gestimuleerd blockchain-platform bieden.

KangaMoon, dat zich richt op sociale impact en duurzaamheid, heeft zichzelf al gevestigd als een van de beste cryptomunten om in de gaten te houden in 2024. Hoewel KangaMoon zich nog in de beginfase bevindt, heeft het project al grip gekregen onder fans en investeerders van mememunten.

Het fundament van deze nieuwe memecoin is het opbouwen van een robuuste gemeenschap waarin leden kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en wedstrijden terwijl ze beloningen en prijzen verdienen. Topmarktexperts hebben het sterke personeel en de heldere visie van KangaMoon geprezen.

Het team heeft al gezegd dat KangaMoon een dual-utility memecoin met nut zal worden. Naarmate de gemeenschap groeit, zal het team andere projecten in het ecosysteem opnemen. Naarmate meer van deze projecten van start gaan, voorspellen analisten een prijsstijging van 100x voor KANG. Beleggers hebben een geweldige kans om zich bij KangaMoon aan te sluiten, en nu wordt het verhandeld tegen slechts $0,005 per munt.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de Kangamoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://kangamoon.com/

Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!