De top 5 beste crypto meme coins die x1000 kunnen gaan en SHIB en DOGE kunnen inhalen in nieuwe crypto bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Meme coins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) hebben in hun beste jaren voor grote winst gezorgd. Echter zijn deze meme coins nu bij de hele crypto markt al bekend en is de kans dat ze nu nog exploderen in waarde erg klein.

Momenteel doen de meme coins met honden thema’s het niet zo best. Zo is DOGE met -7,5% gedaald en SHIB met -9% in de afgelopen 7 dagen. Daarom kijken we in dit artikel naar kleinere meme coins die potentie hebben om te exploderen en zo groot te worden als Dogecoin en Shiba Inu

Wat zorgt ervoor dat nieuwe crypto meme coins exploderen?

Voordat we gaan kijken naar onze 5 beste picks voor meme coins, is het belangrijk om eerst te kijken naar wat een meme coin succesvol maakt.

Een goede meme coin is betaalbaar

Deze eigenschap spreekt voor zichzelf: een goede meme coin moet betaalbaar zijn en toegankelijk voor de gemiddelde investeerder. Hierdoor is het voor veel mensen mogelijk om te investeren en kan er een grote community ontstaan.

Het is om deze reden dat meme coins vaak minder dan 1 cent per stuk zijn. Dit betekent ook dat wanneer de meme coin explodeert in waarde, je meestal veel tokens hebt om te verkopen.

Hoe sterker de community, hoe sterker de meme coin

Het komt vaak genoeg voor dat een meme coin één keer een pump maakt en vervolgens weer inzakt. Maar als we kijken naar meme coins zoals DOGE, SHIB, PEPE en BONK, zien we dat deze meme coins nog steeds relevant blijven, hoewel ze lang geleden gelanceerd zijn.

Door een sterke community op te bouwen voor je meme coin, blijft de token vaak relevant op langere termijn. Dit kan ook betekenen dat een meme coin een half jaar niets doet en dan plotseling weer omhoog schiet.

De community kan versterkt worden door investeerders betrokken te houden. Dit kan bijvoorbeeld door wedstrijden, giveaways, crypto airdrops en veel activiteit op social media.

Grappige meme coins hebben meer potentie

Als je een meme coin populair wilt maken, dan is het belangrijk dat de token fundamenteel ook echt een meme coin is. Dogecoin, de originele meme coin, is bijvoorbeeld begonnen als grap. Humor staat dan ook centraal bij succesvolle meme coins.

Meer humor betekent meestal meer betrokkenheid en een grotere kans om viraal te gaan.

Wanneer je een meme coin uitkiest gebaseerd op de bovenstaande factor (en er op tijd bij bent), dan is het mogelijk om tijdens een crypto bull run veel winst te halen uit je investering. Het is echter wel belangrijk om op tijd je winst op te nemen, omdat meme coins erg volatiel zijn,

Welke 5 crypto meme coins kunnen DOGE en SHIB inhalen in de volgende crypto bull run?

Laten we snel een kijkje nemen welke 5 meme coins voldoen aan de bovenstaande criteria.

1. Sponge V2 (SPONGEV2) – Oude succesvolle meme coin in nieuw jasje

Als je op zoek bent naar een erg veelbelovende meme coin, waarom zou je dan niet zoeken naar een meme coin met een succesvol track record? Sponge V2 is de opvolger van Sponge, een succesvolle meme coin die in 2023 met x100 steeg.

De lancering van Sponge V2 zal een nieuw tijdperk markeren voor de Sponge community. Deze lancering zal gepaard gaan met de ontwikkeling van een sponzige Play-to-Earn game, waarmee je extra Sponge V2 zal kunnen verdienen.

Sponge V2 is een erg geschikte meme coin die op een grappige wijze gebruikmaakt van karakters die verwijzen naar SpongeBob Squarepants. Met een aantrekkelijke nieuwe vorm van utility, kan de community van sponge (voorheen 13.000 holders) nog groter worden.

Je kunt Sponge V2 tijdelijk gratis krijgen door Sponge tokens te kopen en te staken via sponge.vip. Door dit te doen verdien je passief Sponge V2 tokens die je tijdens de launch event kunt claimen.

Door te investeren in Sponge V2, heb je een unieke kans. Een kans om niet alleen een volgende 100x pump mee te maken, maar mogelijk zelfs een x1000 pump. Als we kijken naar meme coins, is dit een van de beste crypto’s om in de gaten te houden.

Nu naar Sponge V2

2. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Veelbelovende stake-to-mine platform

Bitcoin Minetrix is een opkomend project dat technisch gezien geen meme coin is, maar wel sterke eigenschappen van een goede meme coin vertoont. BTCMTX is een toegankelijke en betaalbare crypto die het mogelijk maakt om via de cloud Bitcoins te minen.

Door BTCMTX tokens te staken verdien je passief inkomen in de vorm van extra tokens en mining credits. Mining credits kun je besteden aan Bitcoin hash power voor het minen van BTC.

BTCMTX is dus geen officiële meme coin, maar juist een mine coin. Deze nieuwe cryptomunt beschikt over de eigenschappen van succesvolle meme coins. De verwachting is hoog dat dit project een grote community zal opbouwen en erg toegankelijk zal zijn voor de gemiddelde investeerder.

Je kunt BTCMTX nu tijdelijk voor een extra scherpe prijs van $0,0129 per stuk kopen tijdens de presale. Na het weekend zal deze prijs verhoogd worden, wat betekent dat je nu nog extra tokens voor je geld kunt krijgen.

Bitcoin Minetrix heeft een plekje in onze top 5 picks gekregen dankzij zijn indrukwekkende utility. Dit geeft BTCMTX de mogelijkheid om in een volgende bull run verticaal omhoog te schieten wanneer de vraag naar dit mining project stijgt.

Nu naar Bitcoin Minetrix

3. Bonk (BONK) – Kan populaire meme coin opnieuw stijgen?

Bonk?! Waarom zou je nu nog investeren in Bonk? Hoewel de meme coin een beetje van de radar is verdwenen, blijft het de grootste meme coin van Solana en zit een volgende pump er nog zeker in.

BONK mag dan met -40% zijn gedaald in de afgelopen maand, aan de prestatie van de meme coin in het verleden is te zien dat Bonk later dit jaar nog een pump mee kan maken. Door de komende tijd te investeren in Bonk, profiteer je mogelijk van een bodemprijsje voordat de meme coin binnenkort weer de lucht in kan schieten.

Als grootste meme coin van Solana, heeft Bonk potentie om net zoveel waard te worden als Shiba Inu. Hierdoor zou de market cap van BONK nog met bijna 8 keer toe kunnen nemen. Solana zelf kan dit jaar ook nog verder klimmen, wat de prestatie van BONK nog een verdere boost zou kunnen geven.

Bonk is verkrijgbaar op verschillende exchanges, inclusief grote Gecentraliseerde Exchanges (CEX’s), zoals Coinbase. BONK heeft momenteel een koers van $0,00001182 na een daling van -6% in de afgelopen 24 uur.

Naar verwachting kan BONK de komende dagen nog verder dalen, maar daarna hoeft het niet lang meer te duren voordat de trend omkeert. Hoewel BONK niet meer de kleinste cryptomunt meer is, is er nog veel ruimte voor de meme coin om nog een stuk te klimmen.

4. Meme Kombat (MK) – Staken en wed voor mooie beloningen

Een andere veelbelovende kleine meme coin is MK van Meme Kombat, een arena waarin bekende meme karakters tegen elkaar zullen strijden. Volgens meerdere analisten is Meme Kombat een van de volgende kleine crypto’s met potentie om x1000 te gaan.

Nadat Meme Kombat lanceert, zul je live kunnen kijken hoe meme coin personages zoals Doge, Shiba, Pepe, Wojak en Sponge tegen elkaar strijden in de arena. Je hebt dan ook de mogelijkheid om MK in te zetten op de winnaar om met grote prijzen naar huis te gaan.

Meme Kombat scoort erg hoog op virale potentie, humor en de mogelijkheid om een sterke community te bouwen. Door gebruik te maken van bekende meme personages kunnen community’s van andere meme coins betrokken raken en trouwe leden van de Meme Kombat community worden.

Ook Meme Kombat verkoopt zijn native token (MK) nog in de presale. Deze presale heeft echter al meer dan $7 miljoen opgehaald en zal binnenkort zijn cap van $10 miljoen behalen. De token is te koop voor $0,279 per stuk

Door MK te kopen in de presale krijg je de gelegenheid om deze token (meteen) te staken. Dit kan al tijdens de presale en biedt een extra kans om MK tokens te verdienen. Met behulp van de grappige en herkenbare memes op social media, is de kans groot dat Meme Kombat binnenkort viraal zal gaan, met een soortgelijk effect op de waarde van MK.

Nu naar Meme Kombat

5. Launchpad XYZ (LPX) – Spoor de beste meme coin op

We sluiten af met een utility token die het binnenkort erg makkelijk kan maken om veelbelovende meme coins op te sporen. De nieuwe Launchpad XYZ zal binnenkort lanceren met veel handige tools voor zowel ervaren als nieuwe crypto gebruikers.

Launchpad XYZ is een crypto ecosysteem waarbij je het beste van Web3 op één plek zult hebben. Denk hierbij aan crypto wallets, exchanges, NFT’s, crypto games, presales, de metaverse en uiteraard meme coins!

De native token, LPX is zelf geen meme coin, maar kan gebruikt worden om toegang te krijgen tot de beste features van Launchpad XYZ. Zo kun je gebruikmaken van analytics om bestaande meme coins te bestuderen of een vergelijkingstool die opkomende crypto’s rangschikt en beoordeelt op winstpotentie.

Je hebt vanaf vrijdag nog zo’n 5 dagen de tijd om LPX voor een lage prijs van $0,0445 per stuk te kopen in de presale. Binnenkort zal de token gelanceerd worden en kan deze stijgen in prijs. Deze verwachting is reëel omdat de token erg veel utility biedt.

LPX kan gebruikt worden om toegang te krijgen tot de beste tools van Launchpad XYZ. Deze tools werken met AI, maar bevatten ook een stukje menselijke intelligentie, hiermee kunnen ze je helpen om de beste meme coins te spotten voordat de rest van de markt dit doet.

Nu naar Launchpad XYZ

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!