Martinez deelt analyse over MATIC, BTC en LINK

Crypto-handelaar en analist Ali Martinez heeft een optimistische visie geuit op een Ethereum (ETH) altcoin in de top 20. Martinez deelde zijn positieve verwachtingen met zijn 39.200 volgers op het X sociale mediaplatform en suggereert dat het Ethereum layer-2-netwerk Polygon (MATIC) zou kunnen stijgen met wel 115% vanaf het huidige niveau.

Volgens Martinez vormt Polygon een symmetrisch driehoekspatroon op de driedaagse grafiek en staat het op het punt om uit te breken boven de bovenste trendlijn van het patroon. Een symmetrisch driehoekspatroon kan zowel bullish als bearish zijn – bullish als de prijs uitbreekt boven de bovenste trendlijn en bearish als de prijs onder de onderste trendlijn uitbreekt. Martinez gaf over MATIC het volgende aan:

“Wees geduldig! Laat het patroon volledig ontwikkelen, aangezien het initiële doel voor MATIC is ingesteld op $1,25, gevolgd door een mogelijke beweging richting $1,82!”

Ali Martinez / X

Polygon wordt verhandeld op $0,847 op het moment van schrijven.

Daarna besprak Martinez Bitcoin (BTC). Verwijzend naar gegevens van het analytische platform Glassnode zei hij dat de MVRV-metriek (marktwaarde ten opzichte van gerealiseerde waarde) van het vlaggenschip crypto-activum aangeeft dat de “volgende belangrijke prijsdoelen voor BTC $52.680 en $70.250 zijn!”.

MVRV is de verhouding van de huidige marktkapitalisatie van Bitcoin ten opzichte van de gerealiseerde kapitalisatie van het crypto-activum (de marktkapitalisatie van BTC toen de munten voor het laatst werden verplaatst of verworven).

Ali Martinez / X

Wat betreft Chainlink (LINK) zei de handelaar dat, hoewel de blockchain-oracle mogelijk kan stijgen naar $34, een daling onder de $14,20 prijs, zoals nu het geval is, de optimistische vooruitzichten op de vieruursgrafiek ongeldig maakt.

Ali Martinez / X

Chainlink wordt verhandeld op $13,85 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!