Ethereum breekt uit range van ruim 500 dagen

Een analist die de bodem van de bear-markt van Bitcoin (BTC) in 2018 correct voorspelde, denkt dat Ethereum (ETH) nu in de schijnwerpers zal staan. De anonieme analist Bluntz vertelde namelijk aan zijn 230.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat Ethereum vorige week voor het eerst boven zijn meermaandelijkse accumulatiebereik is gesloten.

Volgens de analist herinnert de sterke wekelijkse afsluiting van Ethereum aan de prijsactie van Chainlink (LINK) toen het fors steeg na het doorbreken van zijn accumulatiebereik in oktober. Hij zei hierover het volgende:

“ETH heeft eindelijk een sterke wekelijkse afsluiting boven een accumulatiebereik van 530+ dagen gekregen. Ter vergelijking denk ik dat er een zeer goede kans is dat het aanzienlijk gaat stijgen, net als LINK en anderen met vergelijkbare structuren.”

Bluntz / X

De crypto-strateeg zei ook dat Ethereum tekenen van kracht begint te vertonen tegenover Chainlink en Solana (SOL).

“Veel paren die in enorme opwaartse trends zaten, zoals LINK en SOL, beginnen eindelijk bearish te lijken tegenover ETH.

Ik denk dat het nu de beurt is aan ETH om eindelijk zijn moment in de zon te hebben.”

Bluntz is niet de enige analist die optimistisch is over Ethereum. De anonieme analist Inmortal merkte op dat ETH vorige week zijn hoogste wekelijkse afsluiting in meer dan een jaar heeft geregistreerd.

“Dit is de hoogste wekelijkse afsluiting in ETH sinds mei 2022, 570 dagen geleden. Ah, dit is een nieuwe macro hogere high en een nieuwe jaarlijkse high. Iets dat je niet elke dag ziet.”

Inmortal / X

Inmortal voorspelde eerder dat de laatste uitbraak van ETH deze keer zal standhouden. Op het moment van schrijven wordt ETH verhandeld voor $2.236, ruim boven het accumulatiebereik van Bluntz.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!