De consistente groei van Memeinator dreigt de winst van Floki dit jaar te overtreffen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De markt voor meme coins heeft een marktaandeel van ongeveer $16 miljard, maar is verzadigd met meme coin projecten en parodieën van slechte kwaliteit. Eén meme coin heeft de afgelopen maand echter aan populariteit gewonnen: Floki. En terwijl de prijs van Floki stijgt, geloven veel analisten dat het momenteel een van de leidende meme coins is. Tegelijkertijd heeft Memeinator in de presale een indrukwekkende show neergezet. Zal Memeinator de koerswinsten van Floki overtreffen tijdens deze strijd om de meme coins?

Waarom Memeinator de beste meme coin kan zijn om dit jaar in te investeren

De kracht van Memeinator is het verhaal: een meme coin keert terug uit 2077 om de voorouders van de kleinere meme coins die in de toekomst corruptie hebben verspreid uit te schakelen. Gebaseerd op de altijd geliefde Terminator franchise, pleit Memeinator voor het ontwikkelen van een cult-achtige aanhang onder mensen met een voorliefde voor filmnostalgie uit de jaren 90. Het wint al aan populariteit in enkele van de beste cryptopublicaties.

Viraliteit is echter niet de enige truc die Memeinator in petto heeft. Het heeft ook een enorme utility. Met een indrukwekkende staking pool, een NFT in de maak en de introductie van Meme Warfare, een shoot-em-up game aangedreven door AI, is het niet moeilijk om te zien dat Memeinator de winsten van Floki overtreft.

Zal Floki Memeinator het moeilijk maken?

Floki lijkt er helemaal klaar voor te zijn om een crypto te worden die moeilijk te verslaan is. Omdat het verhaal aansluit bij Elon Musk en zijn missie, inclusief goede doelen, is het gemakkelijk in te zien waarom Floki de laatste tijd een opwaartse trend doormaakt. Het heeft een play-to-earn NFT metaverse, meerdere NFT’s voor handel en een crypto educatieplatform dat bekendstaat als de University of Floki, waardoor het enorm bruikbaar is voor een meme coin. Het valt nog te bezien of Floki voor altijd voorop zal blijven, maar het is zeker een waardige tegenstander voor Memeinator.

Wat is Floki?

Floki noemt zichzelf de crypto van de gewone mens en heeft als doel de financiering te decentraliseren via FlokiFi. Floki was de naam van de Viking die IJsland ontdekte en is ook de naam van de hond van Elon Musk. In de kern wil Floki memes en utility op één platform bieden en is het een door de community aangedreven ecosysteem.

Wat is Memeinator?

Om Memeinator te begrijpen, moet je het verhaal erachter begrijpen.

Dat verhaal begint in 2077, wanneer de kwaliteit van meme coins ernstig is afgenomen. Deze meme coins doen valse beloften aan investeerders en hebben geen utility, omdat ze niets meer zijn dan humorloze, uitgebraakte parodieën op gevestigde coins. Terwijl deze storm zich opbouwt, vormt zich een verzet om deze meme coins van slechte kwaliteit te bestrijden. De leider van het verzet, Memeinator, besluit dat de enige manier om de kleinere meme coins voorgoed te stoppen is door terug te reizen naar 2023 en af te rekenen met hun voorouders.

Memeinator heeft een duidelijke routekaart: Het begrijpen van het werkmodel

Memeinator doet geen loze beloftes; het heeft een duidelijk gedefinieerde routekaart om het werkmodel te rechtvaardigen.

In de eerste fase van het project recruteert Memeinator het kernontwikkelingsteam en genereert het een hype via sociale media. In de tweede fase zal het token beschikbaar worden op grote exchanges met de lancering van NFT’s en staking pools. In de derde fase wordt het spel Meme Warfare operationeel, terwijl Memeinator in de vierde fase streeft naar wereldheerschappij en het domineren van de markt voor meme coins.

Memeinator prijsvoorspelling

Memeinator is om verschillende redenen klaar om de leidende meme coin te worden. De viraliteitsfactor en de groeiende cultstatus kunnen een aanzienlijke basis van investeerders aantrekken. De coin heeft ook een ongelooflijke utility: tijdens de presale zijn er gegarandeerde prijsstijgingen. Vanaf nu is de waarde van Memeinator met 33% gestegen in november en is nu $0,0133 waard. Het kan de prijs van Floki mogelijk een moeilijke tijd bezorgen en zichzelf vestigen als de leidende crypto.

Floki prijsvoorspelling

Floki heeft een bullish maand op de markt, maar de echte vraag is hoe lang dit zal duren en of Memeinator dit binnenkort kan inhalen. De coin heeft veel investeerders aangetrokken met vier projecten: de Valhalla NFT Metaverse Game, het FlokiFi De-Fi ecosysteem, de Floki University en de FlokiPlaces NFT marktplaats. De prijs van Floki is de afgelopen maand met 68% gestegen, wat indrukwekkend is en in de toekomst waarschijnlijk nog meer zal stijgen. Memeinator is echter van plan het gat binnenkort te dichten en een onmisbare coin voor beleggers te worden.

Memeinator is nog in de presale

Als je op zoek bent naar de beste nieuwe crypto om nu in te investeren, met als bonus dat je deel uitmaakt van een levendige community met een Terminator thema, dan biedt Memeinator een uitstekende mogelijkheid. Met gegarandeerde prijsverhogingen in de presalefase kun je een goed rendement op je investering behalen. De ICO heeft al een geweldige start gehad met het ophalen van een bedrag van $1,4m. De echte vraag is: ga je mee met de zwakkelingen of zit je in team Memeinator?

Bezoek de officiële website van Memeinator om Memeinator (MMTR) te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!