Bluntz ziet groeipotentieel Polygon en geeft updat over SOL, BTC en ETH

Een veel gevolgde strateeg heeft gezegd dat hij positief is over de Ethereum (ETH) schaaloplossing Polygon (MATIC) terwijl hij zijn verwachtingen deelt over drie andere crypto-activa. De crypto-strateeg, bekend onder het pseudoniem Bluntz, vertelde namelijk aan zijn 229.400 volgers op het sociale mediaplatform X dat Polygon meer opwaarts potentieel heeft.

Bluntz zei dat Polygon afgelopen weekend een “vlekkeloze verticale accumulatie” heeft meegemaakt – of een reeks hogere hoogte- en dieptepunten die doorgaans wijzen op een bullish trend. De analist deelde een grafiek die laat zien dat MATIC stijgt naar zijn koersdoel van $1.

“Naar mijn mening zit er nog genoeg kracht in de tank, ik zou minimaal nieuwe hoogtepunten nastreven.”

Bluntz / X

Polygon wordt verhandeld op $0,777 op het moment van schrijven, met een stijging van meer dan 4% in de afgelopen dag. Wat betreft Bitcoin (BTC) zei de pseudonieme strateeg dat hij verwacht dat het vlaggenschip crypto-activum zal stijgen na het voltooien van de laatste neerwaartse beweging van een driehoekspatroon.

“Ik zag veel Bitcoin-doom- en somberheidsposts, maar het feit is dat het nog steeds aan het consolideren is en krimpt in drie golfbewegingen. Mijn vooringenomenheid is dat dit omhoog breekt en de daling van vandaag de laatste E-golf van een driehoek was.”

Bluntz / X

Bitcoin wordt verhandeld op $37.310 op het moment van schrijven, met een stijging van meer dan 2% in de laatste 24 uur. Daarna ging Bluntz verder met Ethereum, waarbij hij aangaf dat het op een na grootste crypto-activum qua marktkapitalisatie een sterke stijging zou kunnen zien als het erin slaagt een belangrijk weerstandsniveau te doorbreken dat al meer dan een jaar standhoudt.

“Ik weet niet precies wanneer deze ETH-weerstand op $2.180 bezwijkt, maar als dat gebeurt, zal er 525 dagen van opgekropte frustratie klaar staan om los te barsten.”

Bluntz / X

Ethereum wordt verhandeld op $2.062 op het moment van schrijven.

Wat Solana (SOL) betreft, zei de pseudonieme strateeg dat het op zes na grootste crypto-activum qua marktkapitalisatie klaar is om een nieuw hoogtepunt voor 2023 af te drukken na het voltooien van een ABC-correctie en het respecteren van steun rond $51, ondanks het flitsen van een potentieel neerwaartse beweging vanuit een omgekeerd hoofd-en-schouderpatroon.

“Ik denk dat de head-and-shoulder-broeders op SOL groot worden verleid.”

Bluntz / X

Solana wordt verhandeld op $57,96 op het moment van schrijven, ruim boven het dieptepunt van de recente correctie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!