Analist voorspelt grote stijging voor deze altcoin

Een veelgevolgde analist en handelaar beweert dat een crypto-activum dat zich in de top 50 van marktkapitalisatie bevindt, nog veel opwaarts potentieel heeft.

De analist, die bekend staat onder het pseudoniem Credible Crypto, vertelt zijn 352.200 volgers op het socialemediaplatform X dat de proof-of-work cryptocurrency Kaspa (KAS) nog een “lange weg te gaan” heeft omhoog, zelfs nadat het sinds woensdag met ongeveer 50% is gestegen:

“Ik twijfel er niet aan dat het binnenkort zal doordringen tot de top 20 munten op basis van marktkapitalisatie.”

Kaspa, momenteel gerangschikt op de 30e plaats op basis van marktkapitalisatie, handelt op het moment van schrijven op $0,122, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 1.831% in een jaar.

Wat betreft Celestia (TIA), een blockchain die is gebouwd om iedereen in staat te stellen hun eigen gedecentraliseerde netwerk te lanceren tegen minimale kosten, zegt Credible Crypto dat hij mikt op een stijging van meer dan 60% voor TIA vanaf het huidige niveau, nadat het is teruggevallen naar een ondersteuningszone:

“Heb hier TIA opgepikt, duidelijke nietigverklaring, mik op $10+.”

Volgens de anonieme analist wordt zijn handel ongeldig als TIA daalt naar een prijs van ongeveer $5.88:

“Als we klaar zijn voor een opwaartse beweging, zouden we die dieptepunten niet opnieuw moeten bezoeken. Als we dat wel doen, verplaatsen we ons waarschijnlijk helemaal terug naar de groene zone [tussen $5.56 – $4.95] (of mogelijk lager).”

Bron: Credible Crypto/X

TIA handelt op het moment van schrijven op $6.12, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 150% in een week.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!