AltSignals volgt het groeipatroon van AI crypto’s zoals The Graph – waarom zou je investeren in ASI?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

2023 was een jaar van wendingen voor crypto. Ooit veelbelovende crypto’s zoals The Graph (GRT) hebben moeite om hun recordhoogten ooit te heroveren, overtroffen door een nieuwe generatie AI utility projecten zoals AltSignals (ASI). Opvallend is dat de AltSignals presale steeds meer op stoom komt en al een bedrag van $1,4m heeft opgebracht nu het fase 2 van de langverwachte initial coin offering ingaat. Kan AltSignals het groeipatroon van de ICO van The Graph in 2020 volgen? En welke AI crypto is een betere koop in 2023?

Wat is AltSignals (ASI)?

AltSignals, een gevestigd platform voor trading signals dat sinds 2017 meer dan 50.000 abonnees bedient, is een van de meest vertrouwde namen in het spel. Met een levenslange nauwkeurigheid van 64% maakt AltSignals opnieuw furore met de ICO van het ASI token.

De ASI token presale zal ActualizeAI financieren, de nieuwe met AI compatibele handelsoplossing van AltSignals. Het is een met AI geïntegreerd platform van de volgende generatie, ontworpen om het winstpercentage van AltSignals te verhogen tot boven de 80%. De introductie van AI in het bestaande aanbod van AltSignals zal naar verwachting de status van het bedrijf als de belangrijkste aanbieder van trading signals in de branche versterken.

Oplettende crypto experts voorspellen grote dingen voor AltSignals, waarbij ze het groeipatroon en de succesvolle ICO vergelijken met de lancering van The Graph in 2020 – een voorbode voor hoe ASI in waarde omhoog zou kunnen schieten naarmate kunstmatige intelligentie de komende jaren de volgende golf van Web3 adoptie aanstuurt.

AltSignals treedt in de voetsporen van succesvolle AI projecten zoals The Graph door gebruik te maken van de stijgende vraag naar generatieve AI technologieën – een sector die zal groeien van 40 miljard dollar in 2022 naar 1,3 biljoen dollar in 2032.

Hoe werkt de AltSignals (ASI) presale?

De ASI presale is de perfecte gelegenheid voor op groei gerichte investeerders om de lucratieve sector te betreden en het immense potentieel van het aanbod van AltSignals te erkennen. Het is een project dat vrijwel geprogrammeerd is om in de loop van de tijd in waarde te stijgen.

Momenteel zijn ASI tokens verkrijgbaar tegen een gereduceerde presale prijs van $0,01875, nu maand 8 van de ICO nadert. Dit vormt een uitstekend startpunt voor beleggers die willen investeren aan het begin van een protocol waarvan algemeen wordt verwacht dat het de vroege successen van The Graph zal herhalen of zelfs overtreffen.

Houders van ASI krijgen toegang tot exclusieve handelsinzichten van ActualizeAI. Houders van meer dan 50.000 ASI tokens worden onderdeel van de exclusieve AI Members Club en krijgen levenslang toegang tot het geavanceerde AI trading platform. Dit omvat vroege toegang tot nieuwe implementaties en bèta testmogelijkheden.

ASI stimuleert investeerders met meer tokens door hen meer toegang te verlenen tot het robuuste ActualizeAI ecosysteem. Houders met meer tokens krijgen eerder toegang tot nieuwe updates en tools voordat deze voor het grote publiek worden vrijgegeven.

AltSignals heeft Sebastian Diaconu aangesteld als Head of Product. Hij werkt nauw samen met het team om de laatste hand te leggen aan de AI verfijning van het eindproduct. Diaconu brengt tientallen jaren ervaring in de blockchain/fintech/Web3 sector naar AltSignals.

Het is duidelijk waarom vooruitstrevende investeerders AltSignals beschouwen als het volgende grote ding in de AI crypto sector, waardoor de ASI presale lancering een van de langverwachte ICO’s van 2023 is.

Wat is The Graph (GRT)?

The Graph (GRT) is een van de eerste AI crypto projecten die in 2020 op de markt verschenen. Het is een open-source, gedecentraliseerd indexeringsprotocol dat gegevens van blockchain-services en -applicaties verzamelt, verwerkt en opslaat. The Graph indexeert gegevens over 26 blockchain netwerken en er komen er steeds meer bij, waaronder Ethereum, Polygon, Avalanche en Arbitrum. Het gebruikt AI om te doen wat Google Search deed voor Web2: maar The Graph doet het voor Web3. In 2023 steeg de waarde van The Graph als gevolg van de groeiende belangstelling en het positieve sentiment voor mogelijkheden om te investeren in crypto met AI.

ASI versus GRT: prijsvoorspellingen voor 2025

Aangezien AltSignals zich nog in de ICO fase bevindt, heeft ASI een aanzienlijk hoger plafond om de prijs omhoog te laten schieten. Bij The Graph piekte de grafiek al in februari 2021, toen GRT werd verhandeld voor $2,84 per token. Tegenwoordig wordt GRT verhandeld tegen $0,11, 96% onder het hoogste punt ooit. Bovendien is het groeitraject van GRT begrensd bij de huidige marktkapitalisatie van $1 miljard. In 2025 kunnen beleggers verwachten dat de GRT rond de $1 tot $1,50 zal handelen, wat solide, zij het niet spectaculaire, vooruitzichten vertegenwoordigt.

ASI heeft ondertussen nauwelijks de oppervlakte van zijn immense potentieel bereikt, zowel als crypto-investering als als platform voor trading signals. De verwachte exponentiële groei en de vraag naar AI-as-a-Service en AI crypto projecten zouden in het algemeen de prijzen van het ASI token de pan uit moeten rijzen. Het is niet verrassend dat crypto experts voorspellen dat ASI in de buurt van de $1 tot $2 zal handelen wanneer de volgende bullmarkt in 2025 aanbreekt, wat neerkomt op winsten van meer dan 100x tot 200x ten opzichte van de lanceringsprijs van $0,01.

The Graph (GRT) versus AltSignals (ASI): In welke moet je investeren?

Het potentieel van AltSignals om vóór 2025 te waarderen, is veel groter dan dat van die andere AI crypto, The Graph. Nu de vraag naar AI crypto naar verwachting omhoog zal schieten – en met een tekort aan hoogwaardige AI crypto projecten in het algemeen – heeft AltSignals het potentieel om een stijging van 30-50x te realiseren in de aanloop naar de volgende bullmarkt.

GRT heeft misschien zijn beste dagen achter de rug, en misschien al te snel zijn hoogtepunt bereikt. Ondertussen blaast ASI GRT omver in termen van het potentieel voor ROI en levensvatbaarheid op de lange termijn. Als je op zoek bent naar een van de beste mogelijkheden om te investeren op het gebied van AI crypto, dan mag je de presale van AltSignals eigenlijk niet missen.

Doe mee aan de AltSignals (ASI) presale door de officiële website te bezoeken.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!