Liefhebbers van Fantom (FTM) en Cosmos (ATOM) kiezen voor een nieuwe crypto met substantiële groeivooruitzichten

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Fantom (FTM) heeft onlangs de testnet-omgeving onthuld voor de aanstaande upgrade, de Fantom Sonic. Ander nieuws: Cosmos (ATOM) schoot met 25,9% omhoog, ondanks dat Evmos de ondersteuning voor Cosmos (ATOM)-transacties liet vallen. Hoewel Fantom (FTM) en Cosmos (ATOM) hun veerkracht toonden, heeft VC Spectra (SPCT) aanzienlijke aandacht van investeerders getrokken nadat het eerder dan verwacht naar $0,066 steeg.

Laten we eens kijken waarom Fantom (FTM) en Cosmos (ATOM) investeerders kiezen voor de nieuwkomer op de markt, VC Spectra (SPCT).

>>> KOOP NU SPCT-TOKENS <<<

Samenvatting

  • Experts zeggen dat de Fantom-prijs eind 2023 zal stijgen naar $0,511.
  • Analisten zeggen dat het ATOM-aandeel tegen december 2023 zal stijgen naar $11,85.
  • De fase 4-voorverkoopgolf van VC Spectra (SPCT) fascineert investeerders.

Fantom Foundation rolt testnetten uit voorafgaand aan de Sonic-upgrade

Op 24 oktober 2023 onthulde het Fantom (FTM)-netwerk de testnet-omgeving voor de aanstaande upgrade, de Fantom Sonic. Volgens de blogpost van Fantom (FTM) zullen validators en knooppunten deze uitgebreide stapel gebruiken om het Fantom (FTM)-netwerk van brandstof te voorzien.

De belangrijkste componenten van Sonic zijn onder meer de Fantom Virtual Machine (FVM), Carmen-databaseopslag en een geoptimaliseerd Lachesis-consensusmechanisme. Bovendien kan Sonic 2048 transacties per seconde (TPS) ondersteunen en een gemiddelde finaliteit van slechts 1,1 seconde. Als onderdeel van de upgrade het streeft naar een substantiële reductie van 90% in de databaseopslag en een reductie van de onderpandvereisten voor stakers tot 50.000 FTM-tokens.

Fantom (FTM) onthulde ook dat het twee Sonic-testnetten zou lanceren: een gesloten testnet dat de maximale mogelijkheden van Sonic laat zien, en een openbaar testnet dat toegankelijk is voor gebruikers voor verkenning en testen.

Ontwikkelaars kunnen zich onderdompelen in de testnet-omgeving tot de verwachte lancering van het Sonic-mainnet in het voorjaar van 2024. Het testnet dient als speeltuin voor ontwikkelaars om hun projecten te lanceren, waardoor ze uit de eerste hand de verbeterde mogelijkheden kunnen ervaren die Sonic introduceert in het Fantom (FTM)-ecosysteem.

Te midden van de recente ontwikkelingen laten on-chain statistieken zien dat de Fantom-prijs de afgelopen week is gestegen van $0,27 naar $0,34. Experts geven aan dat de bullish winden de voorkeur hebben gegeven aan verschillende altcoins, waaronder Fantom (FTM), als gevolg van de prijsstijging van Bitcoin (BTC) boven de afgelopen weken.

Terwijl Fantom (FTM) zijn netwerkmogelijkheden versterkt, suggereert de Fantom-prijsvoorspelling dat de Fantom-prijs tegen eind 2023 naar $0,511 zal stijgen. Kan Cosmos (ATOM) zijn achterstand inhalen?

Evmos laat Cosmos (ATOM) achter zich en omarmt Ethereum (ETH)-transacties

Evmos, de laag-één blockchain-oplossing die een naadloze integratie van slimme Ethereum-contracten in de Cosmos (ATOM)-blockchain mogelijk maakt, is naar verluidt van plan de ondersteuning voor Cosmos (ATOM)-transacties stop te zetten. Het kernteam van Evmos noemt een exclusieve focus op op Ethereum gebaseerde transacties als de voornaamste reden voor deze strategische verschuiving.

Het Evmos-team heeft de compatibiliteitsproblemen tussen Cosmos (ATOM) en Ethereum-clients erkend, vooral met de complexe kwestie van het ondersteunen van verschillende transactie-hashes. Voor de context draaien Cosmos (ATOM)-transacties om staking en governance, terwijl Ethereum-transacties interacties met dApps vergemakkelijken via de Ethereum Virtual Machine (EVM) op Evmos.

Daarom is het Evmos-team van mening dat het consolideren naar één enkel transactieformaat de netwerkontwikkeling zal stroomlijnen en de efficiëntie van Ethereum (ETH)-wallets op hun platform zal verbeteren. Het team schetst een gefaseerd transitieplan om het proces tegen het derde kwartaal van 2024 te voltooien.

Verrassend genoeg schoot het ATOM-aandeel de afgelopen week met 18,2% omhoog, van $8,73 naar $10,32. Experts zeggen dat het bullish momentum dat door het ATOM-aandeel wordt getoond, wordt toegeschreven aan de toewijding van het Cosmos-netwerk aan schaalbare blockchain-oplossingen.

Nu Cosmos (ATOM) bekend staat als een van de altcoins om in de gaten te houden vanwege zijn enorme nut, geven analisten aan dat het ATOM-aandeel tegen eind 2023 naar $11,85 kan stijgen. Laten we ontrafelen wat VC Spectra (SPCT) in petto heeft.

Het beleggerssentiment stijgt terwijl VC Spectra schittert in de voorverkoop

Slimme beleggers hebben voting Spectra (SPCT) aangemerkt als de beste munt om in te investeren. Dit baanbrekende gedecentraliseerde protocol voor activabeheer verleent gebruikers niet alleen rechten en biedt hen exclusieve toegang tot pre-ICO’s en een reeks gediversifieerde portefeuilles.

VC Spectra (SPCT) maakt gebruik van een nauwgezet selectieproces om veelbelovende blockchain-ondernemingen te identificeren. In nauwe samenwerking met zijn managementteams probeert VC Spectra (SPCT) waarde te cultiveren en het rendement voor zijn investeerders te optimaliseren.

Bovendien voldoet het native token van VC Spectra, SPCT, aan de BRC-20-standaard en is het gevestigd op de Bitcoin-blockchain. Het token vergemakkelijkt naadloos activabeheer en gedecentraliseerde handel op het Spectra-platform. SPCT maakt ook gebruik van een deflatoir model en integreert een verbrandingsmechanisme dat is ontwikkeld om het tokenaanbod in de loop van de tijd te verminderen.

Terwijl fase 4 van de openbare voorverkoop zich ontvouwt, heeft SPCT een waardering van $0,066 bereikt, wat een piek van 725% betekent ten opzichte van de initiële prijs van $0,008. Analisten onderstrepen de waarschijnlijkheid dat het token de drempel van $0,080 overschrijdt zodra VC Spectra (SPCT) noteringen op grote cryptocurrency veiligstelt. uitwisselingen.

Investeer vandaag nog in VC Spectra (SPCT) en ontvang een enorme bonus op elke storting.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login
Website: https://vcspectra.io 
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!