Polygon (MATIC) is de afgelopen maand met 80% gestegen

MATIC, de inheemse cryptocurrency van Polygon, heeft zich de afgelopen maand onderscheiden met een opmerkelijke prijsstijging van meer dan 80%. Terwijl de meeste grote altcoins in het rood staan, heeft MATIC zich als een van de weinige activa in het groen weten te handhaven, met een indrukwekkende toename van 5,5% in de afgelopen 24 uur.

Wat opvalt, is de groeiende belangstelling van institutionele investeerders en grote spelers in MATIC. Deze trend heeft bijgedragen aan een aanzienlijke accumulatie, waarbij belangrijke wallets met 100K tot 10M MATIC in de periode van 24 oktober tot 10 november bijna 43 miljoen tokens hebben verworven, wat momenteel een waarde van ongeveer $40 miljoen vertegenwoordigt.

Ondanks de recente daling van de Bitcoin koers, blijft het marktsentiment overwegend optimistisch, waardoor digitale activa, waaronder MATIC, worden gestuwd naar nieuwe hoogtepunten. Interessant is ook de explosieve toename van het transactievolume van MATIC met meer dan 3.800% in transacties van meer dan $100K, volgens gegevens gepresenteerd door IntoTheBlock.

Terwijl Bitcoin (BTC) een flinke stijging heeft ervaren en Ethereum (ETH), de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, ook mee wist te liften, steekt MATIC er met zijn buitengewone prestaties duidelijk bovenuit.

De combinatie van gunstig marktsentiment, institutionele interesse en opmerkelijke transactiestatistieken onderstreept de huidige opmars van MATIC op de cryptomarkt. De komende tijd zal ongetwijfeld laten zien hoe duurzaam en veerkrachtig deze groei zal blijken te zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!