Er is een mini altseason aan de gang, volgens analist

De populaire cryptocurrency-analist Altcoin Sherpa heeft onlangs op X aangegeven dat er een kleine altseason begonnen is nu verschillende cryptocurrencies tot leven komen.

De pseudonieme handelaar vertelde zijn 197.900 volgers dat hij de rest van november optimistisch is over sommige altcoins. Hij gaf het volgende aan:

“We hebben momenteel een behoorlijk mini-altseason en ik vind het geweldig om dat te zien. Ik vermoed dat we in december wat afkoeling zullen zien en dan weer een grote run in januari. ETH zal waarschijnlijk BTC inhalen en IMO zou je daar moeten beginnen om op te schalen.”

De handelaar zei verder dat Ethereum (ETH) concurrent Solana (SOL) nog eens 32% van zijn huidige waarde zou kunnen stijgen. Hij beschreef het als volgt:

“SOL: ongelooflijke bewegingen, geen teken dat het FTX-aanbod op de markt komt… tot nu toe. Als de prijs boven de $50 blijft op de [grafiek] van één week, is er geen prijsactie tussen hier en het volgende gebied omhoog, ook bekend als $75. Nog steeds optimistisch over Solana totdat het tegendeel blijkt.”

De handelaar sloot af met te stellen dat het gedecentraliseerde blockchain-orakel Chainlink (LINK) meer dan 27% zou kunnen stijgen ten opzichte van zijn huidige waarde, nadat het sinds 15 oktober al met 110% was gestegen. Hij zei het onderstaande:

“LINK: Eerlijk gezegd zie ik dit niet tot $18- $20 duren. Daarna zou er een kleine dip kunnen komen, maar ik denk nog steeds dat de doelstellingen hiervoor veel hoger zijn.

Velen van ons hadden LINK gewoon kunnen kopen tijdens die accumulatieperiode van 500 dagen en het vervolgens kunnen vasthouden en meer geld kunnen verdienen dan met handelen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!