Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Zal de Cardano koers binnenkort exploderen?

Veel verschillende beleggers vragen zich vaak af of de prijs van een cryptocurrency binnenkort zal stijgen, en hoewel het onmogelijk is om te voorspellen wat er in welke markt dan ook zal gebeuren, is Cardano (ADA) tot nu toe dit jaar getuige geweest van een gestage groei in adoptie. Dit doet vermoeden dat een toename in de vraag zou kunnen leiden tot een prijsstijging.

De prijs van ADA is tot nu toe dit jaar met meer dan 52,8% gestegen, en in de afgelopen 30 dagen met meer dan 50,6% in een sterke prijsstijging, die volgde op de gestage groei op verschillende vlakken. Dit omvat onder andere de totale waarde die is vergrendeld in het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem van Cardano. Aan het begin van het jaar bedroeg deze waarde net iets minder dan 200 miljoen ADA, maar nu staat deze op 684,7 miljoen ADA.

Cardano

Het DeFi-ecosysteem van Cardano heeft de groei van projecten erin, zoals het collateralized debt protocol Indigo en de gedecentraliseerde exchange Minswap, zien resulteren in het overschrijden van de grens van $50 miljoen aan totale waarde vergrendeld (TVL), naarmate de adoptie blijft groeien.

Cardano heeft ook zijn leidende positie in ontwikkelingsactiviteit binnen de wereld van cryptocurrencies behouden, en heeft zelfs de “blockchain van blockchains” Polkadot (DOT) en het publieke preproductieplatform Kusama (KSM) overtroffen.

Volgens gegevens van het on-chain analytics bedrijf Santiment torent Cardano boven andere belangrijke cryptocurrencies uit wat betreft ontwikkelingsactiviteit, met Hedera (HBAR) direct na Polkadot en Kusama, en Aptos (APT) op de vijfde plaats.

Bovendien bereikten de transacties door grote whales in ADA in de eerste dagen van november het opmerkelijke aantal van 3.213, wat het totaal voor de gehele maand oktober overtrof. Deze stijging ging hand in hand met een toename in het transactievolume van ADA, dat groeide van 237 miljoen naar 332 miljoen, wat heeft bijgedragen aan de stijging van de prijs.

Prijsvoorspellingen voor Cardano in november suggereren dat de cryptocurrency matige groei kan verwachten gedurende de rest van de maand, hoewel sommige analisten wijzen op een indrukwekkende stijging van meer dan 9.000% om de $30-grens in de toekomst te bereiken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!