Analist is bullish op deze twee Ethereum-concurrenten

Een populaire cryptocurrency-analist uit zijn optimisme over twee van de grootste concurrenten van Ethereum (ETH).

De pseudonieme crypto-handelaar Altcoin Sherpa vertelt zijn 197.500 volgers op het sociale mediaplatform X dat Solana (SOL) en Avalanche (AVAX) allebei het toneel zetten voor een nieuwe stijging. Volgens de handelaar zou Solana meer dan 25% kunnen stijgen vanaf de huidige waarde:

“SOL: Ik denk nog steeds dat lagere niveaus zullen komen wanneer de algehele Solana-voorraad op de markt komt vanuit FTX, maar tot die tijd ziet het er echt sterk uit. Het kan doorgaan tot ongeveer $50.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Kijkend naar zijn grafiek suggereert de handelaar dat SOL zou kunnen dalen tot het laagste niveau van $26,79 na een herhaling van het niveau rond $50. Solana wordt verhandeld voor $39,95 op het moment van schrijven.

Vervolgens zegt de handelaar dat AVAX nog eens 5% kan stijgen vanaf de huidige waarde voordat er een correctie optreedt:

“AVAX: Sterk tot aan de 200-dagen EMA (exponentieel voortschrijdend gemiddelde) of het gebied van $12,40. Ik blijf bullish tot die tijd, waar ik een correctie verwacht.”

Kijkend naar zijn grafiek suggereert de handelaar dat belangrijke niveaus om te volgen voor een dip bij AVAX onder andere $10,81, $9,79 en $8,81 zijn.

Bron: Altcoin Sherpa/X

AVAX wordt verhandeld voor $11,83 op het moment van schrijven.

De handelaar geeft ook zijn mening over Ethereum tegenover Bitcoin (ETH/BTC) en voorspelt dat de correctie zal blijven doorgaan totdat een belangrijk niveau wordt bereikt:

“ETH/BTC keldert. Ik denk dat de koopmogelijkheid voor altcoins elke dag beter wordt. Het lijkt steeds meer op het gebied van 0,048 BTC dat geraakt gaat worden. Ik verwacht dat november een goede koopperiode wordt en dat altcoins het echt goed zullen doen in december/januari.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

ETH/BTC wordt verhandeld voor 0,0515 BTC ($1.798) op het moment van schrijven.

Tenslotte merkt de handelaar op dat SUSHI, de inheemse token van de multi-chain gedecentraliseerde exchange (DEX) SushiSwap, aan het stijgen is. Hij verwacht een correctie nadat een belangrijk niveau is bereikt:

“SUSHI: waarom stijgt deze? Bizar. Zou hier niet kopen, maar houd het in de gaten. $0,92-$1 zou een correctiegebied moeten zijn.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

SUSHI wordt verhandeld voor $1,04 op het moment van schrijven, meer dan 23% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!