Staat Bitcoin op het punt weerstandsniveau te doorbreken? Wat staat de bekendste crypto te wachten staat en invloed op crypto markt

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Bitcoin heeft weer een geweldige maand oktober achter de rug, wat misschien niet als een totale verrassing komt voor investeerders die al wat langer meedraaien in de crypto markt. Historisch gezien is ‘Uptober’ namelijk altijd een goede maand voor Bitcoin geweest. En als Bitcoin stijgt, dan worden er veel andere populaire cryptomunten meegetrokken in het succes.

Nu is het natuurlijk de vraag wat de volgende stappen gaan zijn voor BTC en wat de Bitcoin koers verwachting voor de komende tijd zal zijn. In dit artikel zullen we dan ook uitgebreid hebben over Bitcoin zijn invloed op de crypto markt in het algemeen. 

Bitcoin koers 

Op het moment van schrijven wordt de bekendste token binnen de gehele crypto markt Bitcoin verhandeld voor $34.344 per stuk. De afgelopen 24 uur is redelijk stabiel geweest voor de token, maar in de gehele maand oktober kon BTC een stijging van maar liefst 26% noteren. 

Het volgende weerstandsniveau voor de token lijkt nu $35.000 te liggen. Een niveau waar afgelopen week even kort doorheen werd gebroken, maar daarna ook weer snel van weg zakte. 

Bitcoin koers verwachting

Inschatten wat de bekendste crypto ter wereld gaat doen blijft altijd een lastige opgave. Op dit moment is het weerstandsniveau op de korte termijn 35k, maar daarna zijn deze waarschijnlijk te vinden op $45.500 en $59.000. 

Dit is goed te zien in de tweet van crypto gebruiker ‘Mags’ op X:

Wanneer Bitcoin weer door het weerstandsniveau van $35k wil breken, dan zal er eerst iets groots moeten plaatsvinden. De goedkeuring van een spot Bitcoin ETF van Blackrock is een van de belangrijkste factoren die hierin bepalend zullen zijn.

Mocht deze goedgekeurd worden, dan zal de prijs van Bitcoin ongetwijfeld weer omhoog schieten en mogelijk richting de weerstandsniveaus van $45.500 en $59.000 gaan in de komende maanden. 

Wanneer deze ETF echter weer wordt afgekeurd, dan gaan we hoogstwaarschijnlijk weer een correctie zien op de koers van de token. Op dit moment kan er namelijk al een groot gedeelte van de stijging van BTC toegewezen worden rondom speculatie van investeerders die denken dat de ETF van Blackrock goedgekeurd gaat worden.

Daarnaast is het ook verstandig om vanuit een technisch standpunt te kijken naar de Bitcoin koers, om zo een betere inschatting te maken op de lange termijn. 

De veelbelovende crypto token zit momenteel vast in een range van 2k tussen de $33.000 en $35.300. Zoals te zien op de koers is het redelijk volatiel en zijn de prijsbewegingen plots. Door middel van de technische indicatoren is het daarom lastig te bepalen wat de token gaat doen. 

Conclusie Bitcoin koers verwachting 

Op basis van zowel de Bitcoin koers verwachting van crypto experts als een aantal technische indicatoren blijft het lastig te bepalen wat de Bitcoin koers verwachting voor de komende tijd zal zijn.

Al met al blijft de token extreem volatiel en zal er daarom om gaan spannen of de ETF van Blackrock goedgekeurd gaat worden. Wanneer dit het geval is, zal de token waarschijnlijk gaan stijgen. Als dit echter niet het geval is, dan zal dit hoogstwaarschijnlijk een daling betekenen voor de bekendste crypto.

Daarentegen zijn er ook nieuwe cryptomunten waarbij de zekerheid op een goed rendement de komende tijd een stuk hoger ligt. Een goed voorbeeld hiervan is Bitcoin Minetrix. Dit is een project waarbij Bitcoin ook een centrale rol speelt, maar niet op een manier waar je niet in eerste instantie aan zou denken. 

In het gedeelte hieronder zullen we de token bespreken en uitleggen hoe je een investering kan maken via de presale. 

BTC MTX – Het beste alternatief voor Bitcoin op dit moment? 

Bitcoin Minetrix is een gloednieuw project waarbij het mogelijk wordt voor investeerders om Bitcoin te minen door middel van een innovatief stake-to-mine protocol. De native currency $BTCMTX zal hier een centrale rol in spelen. 

Als investeerder hoef je hierdoor alleen de token aan te schaffen, deze te staken en je cloud mining credits in te wisselen voor een deel van de cloud mining opbrengsten. Dit betekent dat het niet meer nodig is om peperdure apparatuur aan te schaffen of veel kennis van de technologie moet hebben. Kortom, Bitcoin mining wordt een stuk toegankelijker. 

BTC MTX is daarnaast een stuk veiliger en betrouwbaarder dan veel andere Bitcoin cloud mining services. Het platform wordt gehost op het Ethereum netwerk, waardoor frauduleuze activiteiten niet mogelijk zijn. Andere voordelen van het platform zijn de simpliciteit, een lager risico en de afwezigheid van lock-up periodes. 

Op dit moment kun je $BTCMTX tokens aanschaffen via de presale crypto op de website van het project. Tot op heden is er al meer dan $2,9 miljoen opgehaald, waardoor het beoogde doel van $3,385 al bijna is behaald! 

Geïnteresseerde investeerders raden we daarom aan om snel te handelen voordat alle tokens die bedoeld zijn voor de presale uitverkocht zijn. Investeren kan eenvoudig door $BTCMTX te swappen voor Ethereum of USDT.

Investeer nu in Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!