Chainlink (LINK) kan Ethereum (ETH) flippen volgens analist

Chainlink (LINK) heeft de afgelopen weken veel aandacht getrokken, zowel vanwege de opmerkelijke prijsbewegingen van het LINK-token als vanwege de unieke functies die “herdefiniëren wat er mogelijk is in de blockchain-ruimte.” Geïntroduceerd in september 2017 door Sergey Nazarov en Steve Ellis, is Chainlink uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de crypto-ruimte.

Een X-gebruiker met de gebruikersnaam UnrealApe deelde onlangs zijn mening over de toenemende betekenis van de LINK-token. Ze portretteerden Chainlink als een toonaangevende speler in de cryptoruimte en LINK als “meer dan alleen een token.”

Eerder dit jaar kondigde Chainlink de lancering aan van het Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) in de Mainnet Early Access-fase op toonaangevende blockchains, waaronder Ethereum, Avalanche, Polygon en Optimism. Bovendien heeft het wereldwijde financiële berichtenverkeernetwerk Swift zich aangesloten bij Chainlink om een veilige, wereldwijde interoperabiliteit over verschillende blockchains te waarborgen. Volgens UnrealApe is Chainlink met deze significante stappen “een universele stekker geworden die alles met de blockchain verbindt.”

Verder ging UnrealApe in op de unieke kenmerken van Chainlink en benadrukte de gegevens, berekeningen en cross-chain connectiviteit. Met een reeks diensten tegen concurrerende prijzen is Chainlink een essentieel onderdeel geworden van de blockchain-ruimte. De tweet luidde als volgt:

“De validators van Chainlink bieden een reeks diensten tegen concurrerende prijzen, waardoor het onmisbaar is voor apps die echte wereldactiva over verschillende blockchains verplaatsen. Het potentiële inkomstenstroom hier is enorm, met het vastleggen van vergoedingen in zowel openbare als private ecosystemen. De gediversifieerde diensten maken van Chainlink een inzet op de toekomst van slimme contracten en maken het tot een hoeksteen voor de financiële markten van morgen.”

Op dit moment heeft Chainlink een prijs van $10,95, met een lichte stijging van 0,1%. Hoewel de token een marktkapitalisatie heeft van $6.097.814.980, staat het op de 12e plaats in de lijst van topcryptocurrencies. Het handelsvolume van de token in de afgelopen 24 uur bedraagt momenteel $450.803.803, wat een daling van 1,30% laat zien. Ondanks de minimale daling in de prijs in de afgelopen 24 uur, heeft LINK de afgelopen 30 dagen een opmerkelijke prestatie geleverd, met een stijging van 35,80%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!