Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Cardano (ADA) groeit op basis van TVL, heeft onlangs de mijlpaal van $250 miljoen bereikt

Cardano (ADA) laat een opmerkelijke prestatie zien in het DeFi-landschap en groeit snel uit tot een van de meest dynamische netwerken in dit veld. Recentelijk zijn er indrukwekkende groeicijfers voor Cardano’s Total Value Locked (TVL) opgedoken, die niet alleen te danken zijn aan de fundamentele filosofie maar ook blijken uit de beschikbare gegevens. Het totale bedrag aan TVL op Cardano heeft onlangs de aanzienlijke mijlpaal van $250 miljoen bereikt, waarmee het zijn positie als een van de snelstgroeiende netwerken in het DeFi-landschap bevestigt.

Het vergelijken van Cardano’s groeipad met een andere significante speler, Ergo, werpt licht op het momentum dat ADA heeft weten te vergaren. Eind oktober 2023 wordt het TVL van Ergo geregistreerd op ongeveer $7,16 miljoen. Hoewel Ergo zijn verdiensten heeft en het afgelopen jaar consistente groei heeft laten zien, is het onmiskenbaar sneller gegaan met de schaalvergroting van Cardano. De Cardano-grafiek, zoals afgebeeld, laat een steile stijging in zijn TVL zien, met name in de tweede helft van 2023, wat wijst op een toename van interesse en investeringen in het platform.

Cardano chart

Bovendien benadrukken enkele meer gedetailleerde statistieken de kracht van het Cardano-ecosysteem. De marktkapitalisatie van stablecoins op Cardano bedraagt momenteel $15,93 miljoen, met een dagelijks handelsvolume van $2,82 miljoen en een indrukwekkend aantal van 39.031 actieve adressen. Cardano blijft zich versterken als toonaangevend DeFi-platform, met brede acceptatie.

Aan de andere kant heeft Ergo een marktkapitalisatie voor stablecoins van $387.776, met een handelsvolume van $75.936 in 24 uur. Hoewel beide netwerken hun unieke waardeproposities hebben, laten de cijfers van Cardano zien dat het breder wordt omarmd door DeFi-enthousiasten en belanghebbenden. Diverse factoren dragen bij aan de buitengewone opkomst van Cardano. Het platform’s toewijding aan op onderzoek gebaseerde benaderingen, peer reviews en een focus op innovatie maken het een aantrekkelijke keuze voor degenen die streven naar langetermijngroei en waardepropositie in plaats van snelle speculatieve winsten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!