Bitget onthult commissieprogramma met hoge rente voor vermogensbeheerders

Victoria, Seychellen, september 2023Bitget, het toonaangevende platform voor crypto-derivaten en copy trading, verbetert de gebruikersbetrokkenheid verder met de lancering van zijn nieuwste beloningsprogramma. Exclusief ontworpen voor Bitget Vermogensbeheer gebruikers, zal het nieuwste evenement lopen van nu tot 1 november en belooft deelnemers hoge commissies tot 15% op hun eigen inkomsten en op de APR van hun doorverwijzers, waardoor effectief een wederzijds voordelig ecosysteem wordt gecultiveerd.

Bitget Vermogensbeheer is een professioneel platform voor het beheer van crypto-activa. Het is bedoeld om klanten te helpen een gestage vermogensgroei te bereiken door middel van een zorgvuldig geselecteerde investeringsstrategie. Het biedt gebruikers een superieure vermogensbeheerervaring via onze exclusieve vermogensbeheer account, hogere APR’s en snelle, efficiënte verwerking van geld met producten die een APR tot 12% bieden. Het geavanceerde risicocontrolesysteem en de onafhankelijke bewaarrekeningen garanderen de hoogste mate van veiligheid en transparantie voor het vermogen van gebruikers.

Ondertussen houden we de onderliggende activa nauwlettend in de gaten en implementeren we robuuste strategieën om gebruikers te helpen naadloos door marktvolatiliteit te navigeren in alle marktomstandigheden. Door wereldwijd toonaangevende leveranciers te selecteren voor onze vermogensbeheerstrategieën, kunnen we het rendement voor klanten verhogen zonder extra beheerkosten. Bitget garandeert maandelijkse rentebetalingen met consistente, substantiële winsten.

Met exclusieve vermogensbeheeraccounts, toonaangevende rendementen en efficiënte activiteiten biedt Bitget vermogensbeheeroplossingen die zijn ontworpen om de groei van portfolio’s te versnellen met behulp van geavanceerde technologie en expertise.

De commissiestructuur van Bitget ondersteunt deelname en de omvang van de investering, waardoor het winstpotentieel wordt vergroot. Deelnemers aan dit commissieprogramma kunnen tot 15% commissie verdienen op basis van hun netto stortingsactiva. En het totale rendement omvat de commissie op de verdiensten van gebruikers en de commissie op de verdiensten van hun doorverwijzende vrienden. Er wordt een gefaseerd systeem gebruikt om het tarief te bepalen.

De commissiebeloningen worden maandelijks uitgekeerd en vallen samen met de productafrekening op de eerste dag van elke maand. Er zullen productafrekeningen zijn op 1 oktober en 1 november tijdens de evenementperiode. Commissies worden binnen vijf dagen na afrekening uitgekeerd in crypto.

Deelname aan dit evenement vereist dat een gebruiker of zijn of haar verwijzing zich binnen de gestelde tijd aanmeldt voor Bitget Vermogensbeheer-producten. De commissie wordt binnen een week na de maandelijkse winstafrekening op een spot account bijgeschreven.

Dit promotie-evenement is uitsluitend van toepassing op Bitget Vermogensbeheer-producten. Het staat los van andere activiteiten van de commissie op Bitget, die zich het recht voorbehoudt om de regels van evenementen te wijzigen of te interpreteren en zich het recht voorbehoudt om frauduleuze activiteiten te bestraffen. Gracy Chen, Managing Director bij Bitget, zei het volgende:

“Nu cryptovaluta steeds populairder worden, zijn meer investeerders op zoek naar digitale activa in hun portfolio’s. Deze groeiende adoptie onderstreept de behoefte aan geavanceerde vermogensbeheeroplossingen in de cryptosfeer. Robuuste aanbiedingen zoals vermogensbeheer van Bitget bieden traders en “hodlers” toegang tot professionele tools om de groei van hun portfolio te versnellen.”

Ze voegde hier het volgende aan toe:

“Door rendementen te optimaliseren via geautomatiseerde, zeer veilige trading algoritmen, effent Bitget de weg voor het creëren van rijkdom met crypto. De onafhankelijke bewaarrekeningen van het platform en de snelle verwerking van geld zijn geschikt voor zowel beginnende investeerders als doorgewinterde traders. Nu de wereld zich snel ontwikkelt in de richting van massa-adoptie, is Bitget klaar om de weg te wijzen in slim beheer van cryptovermogen voor alle soorten marktdeelnemers.”

Het nieuwe commissie-evenement maakt deel uit van de bredere strategie van Bitget om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten. Het platform kreeg een rebranding met een “Trade Smarter” filosofie, die de focus op het leveren van intuïtieve, veilige en gebruikersgerichte trading ervaringen laat zien. De rebranding introduceerde gestroomlijnde visuele elementen en beloofde AI-gebaseerde tools voor een wederzijds voordelig ecosysteem.

Kijk hier voor meer informatie over het Commissieprogramma.

Over Bitget

 Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs die Copy Trading-diensten aanbiedt als een van haar belangrijkste functies. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te traden door een veilige, allesomvattende trading oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Ga voor meer informatie naar: Website | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!