Anticiperen op een bullish trend voor VC Spectra (SPCT), Ethereum Classic (ETC) en Monero (XMR)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Recente ontwikkelingen op de cryptomarkt duiden op een potentiële bullish trend voor VC Spectra (SPCT), Ethereum Classic (ETC) en Monero (XMR). Ondanks kortetermijnschommelingen voeden verbeterde handelsfuncties, op privacy gerichte portefeuillemogelijkheden en succesvolle openbare verkopen het optimisme van beleggers.

Al deze factoren wijzen op positieve vooruitzichten voor deze top-altcoins in de komende maanden. Maar welke van de drie heeft het grootste potentieel?

>>KOOP SPCT TOKENS NU<<

Klassieke Ethereum-voorspelling: Verbeterde handelsfunctie zorgt voor optimisme

Op 7 september 2023 lanceerde cryptocurrency-uitwisseling BingX een nieuwe handelsfunctie “Gegarandeerde prijs”, exclusief voor het handelspaar Ethereum Classic (ETC) en Tether (ETC/USDT). Deze functie was bedoeld om de handelservaring voor Ethereum Classic (ETC)-handelaren te verbeteren door transacties zonder slippage aan te bieden.

Helaas had de lancering van deze nieuwe functie op korte termijn geen significante invloed op de Ethereum Classic-prijs (ETC). Van 7 tot 21 september bleef de Ethereum Classic-prijs (ETC) schommelen binnen een smal bereik van $15,01 tot $15,95 als gevolg van de heersende marktvolatiliteit. De Ethereum Classic-prijs (ETC) kwam uiteindelijk op 21 september uit op $15,22.

Hoewel de prijs onlangs daalde, blijven analisten optimistisch over de langere termijnvooruitzichten van Ethereum Classic (ETC). Zij geloven dat de nieuwe handelsfunctie op BingX de handelsactiviteit en de vraag naar Ethereum Classic (ETC) zal vergroten zodra de bredere marktomstandigheden verbeteren.

De nieuwe functie van Samourai vergroot de vooruitzichten van Monero (XMR)

Op 20 augustus 2023 onthulde Samourai een nieuwe mogelijkheid op hun op privacy gerichte portemonnee, waardoor atomaire swaps tussen Bitcoin (BTC) en Monero (XMR) mogelijk zijn. Deze nieuwe functie heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de privacy van gebruikers in de keten.

Na de aankondiging kende de Monero XMR-prijs een korte stijging. Binnen 24 uur steeg de Monero XMR-prijs van $144,23 naar $149,65, wat een stijging van 3,76% in de Monero (XMR)-waarde betekent.

De prijsstijging bleek echter van korte duur omdat de marktvolatiliteit aanhield. Monero (XMR) keerde snel van koers en vertoonde de daaropvolgende dagen een neerwaartse trend. Tussen 21 augustus en 21 september daalde de Monero XMR-prijs van $149,65 naar $145,20, wat neerkomt op een daling van bijna 3% in de XMR-waarde.

Hoewel de onmiddellijke prijsreactie negatief was, blijven experts uit de sector optimistisch over de langetermijnimplicaties van deze nieuwe atomaire ruilmogelijkheid. Ze geloven dat dit zal bijdragen aan een bredere acceptatie van Monero en uiteindelijk zal leiden tot een bullish trend in de altcoin-prijs in de komende maanden, waardoor het een opwindende kans wordt voor degenen die Monero willen kopen.

VC Spectra (SPCT): bullish trend verwacht naarmate de voorverkoop stijgt

In de fintech- en blockchain-wereld ontpopt VC Spectra (SPCT) zich als een drijvende kracht achter innovatie. Met zijn strategische investeringen stimuleert VC Spectra financiële groei door gebruik te maken van geavanceerde technologieën.

Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om driemaandelijkse dividenden te ontvangen tijdens de openbare voorverkoop. Bovendien krijgen gebruikers toegang tot nieuwe ICO’s in de start-/private verkoopfase, wat vroege investeringsmogelijkheden in veelbelovende projecten biedt.

De kern van het Spectra-ecosysteem wordt gevormd door het governance-token, het Spectra Token (SPCT). Het token dient als ruilmiddel en maakt gedecentraliseerde handel, vermogensbeheer en afwikkeling van transactiekosten binnen het Spectra-platform mogelijk.

Als gevolg hiervan is VC Spectra (SPCT) vanwege de grote vraag tweemaal gestegen in fase 3 van de openbare voorverkoop.

Als een belegger SPCT-tokens koopt voor $0,033, kan hij profiteren van een aanzienlijke stijging van 33,33% wanneer SPCT $0,044 bereikt in fase 4. Bovendien, als SPCT $0,08 bereikt, kunnen beleggers mogelijk getuige zijn van een indrukwekkende stijging van 142,42% aan het einde van de periode. voorverkoop.

Met zijn innovatieve benadering van gedecentraliseerde financiering, strategische investeringen en opwindende beloningen voor investeerders houdt VC Spectra (SPCT) de belofte in van een opkomende bullish trend.

Meer informatie over VC Spectra (SPCT) en de voorverkoop ervan:

Koop de voorverkoop op: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io 

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!