Bullish prijsactie aanstaande? Deze twee trends vormen een “gouden combinatie”

Grote hoeveelheden van de grootste stablecoin USDT worden terug naar cryptocurrency-beurzen verplaatst, wat volgens het crypto analysebedrijf Santiment mogelijk een bullish indicator is.

Santiment merkt tevens op dat 24,1% van de totale voorraad USDT zich nu op beurzen bevindt, het hoogste niveau sinds maart.

Het analysebedrijf merkt ook op dat de aanvoer van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) op beurzen weer is gaan dalen, wat aangeeft dat handelaren zich comfortabel voelen met het vasthouden van de twee belangrijkste cryptocurrencies.

Santiment noemt deze twee trends “een gouden combinatie” en geeft aan dat dit wijst op “meer toekomstige koopinteresse”.

Image

Bovendien zegt het analysebedrijf dat Bitcoin zijn hoogste niveau van unieke adresactiviteit heeft gezien sinds april, met een gemiddelde van 1,1 miljoen BTC-adressen die de munt per dag verzenden en ontvangen.

Santiment merkt echter op dat handelaren de recente Bitcoin-rally zien als een kans om hun BTC-posities met een kleine winst te verkopen.

Image

Santiment houdt tot slot ook de situatie omtrent FTX in de gaten, waarbij de omgevallen beursgigant mogelijk haar enorme crypto-voorraad gaat verkopen. Volgens het analysebedrijf verhuisden slapende voorraden Ethereum- en Binance Coin (BNB) deze week plotseling, te midden van nieuws over de mogelijke liquidatie van FTX.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!