Rijk worden met crypto alternatief voor Bitcoin in 2023? Kan nieuwe crypto Bitcoin BSC de $1 naar $30k stijging van de Bitcoin koers nabootsen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu investeren in Bitcoin is volgens veel analisten en experts niet het verstandigst wanneer rijk worden met crypto jouw korte termijn plan is. De token gaat al maanden zijwaarts en echte verbetering lijkt nog niet aanstaande. Welke token is het alternatief voor Bitcoin?

De historische Bitcoin koers

Om te bepalen wat een goed alternatief is voor Bitcoin, is het belangrijk om te kijken naar de historische koers van de token. Twee grafieken vertellen namelijk een belangrijk verhaal: de grafiek van de afgelopen vijf jaar en de all-time grafiek.

bitcoin grafiek vijf jaar
Bron: TradingView

De grafiek over de afgelopen vijf jaar laat duidelijk zien dat de Bitcoin momenteel in een dipje zit en al maandenlang geen grote rally’s meer neer weet te zetten. In oktober ‘21 (twee jaar geleden alweer) wist de token haar All-Time High (ATH) neer te zetten op $69.000 per token.

Daarvoor in maart werd de koers ook al rap richting de $60.000 gestuwd. Dit was het gevolg van een groei die plaatsvond aan het einde van 2020, toen de token ineens rap in prijs steeg. 

Veel investeerders hadden voor de zomer van 2023 ook een grote groei in de Bitcoin koers verwacht, maar deze bleef vrijwel uit. Hiervoor zijn meerdere redenen aan te wijzen, namelijk een algemeen bearish sentiment, veel rechtszaken rondom crypto (denk aan de SEC-rechtszaken), de val van enkele grote crypto bedrijven en het feit dat men lijkt te wachten op de Bitcoin halving van 2024, zijn slechts enkele voorbeelden.

Bitcoin grafiek all time
Bron: TradingView

Op het eerste oog lijkt de all-time grafiek niet veel af te wijken van de grafiek over de afgelopen vijf jaar. De lange vlakke lijn (‘vals plat’ zouden ze in het wielrennen zeggen) voor de crypto boom van 2020 lijkt wat langer.

Toch is het deze lange vlakke lijn waar vroege investeerders veel winst hebben gemaakt. In april 2011 behaalde de BTC voor het eerst de waarde van $1 dollar. Twee jaar later, in april 2013, werd de $100 gehaald. Nog eens een half jaar daarna steeg de waarde naar $1000. 

De les die wij hieruit kunnen trekken is dat een token niet altijd meteen hoeft te exploderen om succesvol te zijn. In het geval van Bitcoin hebben we gezien dat er lange tijd sprake was van een relatief rustige, gestage groei.

Wil je rijk worden met crypto? Dan is het misschien verstandig om in te zetten op een nieuwe crypto met een lage beginprijs en een lage market cap: deze hebben de potentie om net als de Bitcoin koers flink te groeien.

Ook lijkt te gelden dat hoe eerder je instapt, des te hoger de winst. Stapte je namelijk helemaal aan het begin in de Bitcoin, dan had je nu een rendement van 240.175%. Ter vergelijking, was je vijf jaar geleden ingestapt, dan had je nu 303% rendement.

Nieuwe crypto is alternatief voor Bitcoin

Bitcoin Binance

Rijk worden met crypto is dus goed mogelijk als je vroeg instapt bij een nieuwe crypto. De Bitcoin BSC is een mooi voorbeeld van een gloednieuw Bitcoin alternatief dat de potentie heeft om de stijging van de Bitcoin naar $30.000 te emuleren.

Deze veelbelovende crypto maakt namelijk gebruik van de tokenomics van de traditionele Bitcoin, maar voert tegelijkertijd wel verbeteringen door. Dit maakt het een aantrekkelijke token voor nieuwe investeerders.

Zo draait de BTC BSC op de Binance Smart Chain, wat meerdere voordelen heeft ten opzichte van de traditionele Bitcoin. Zo is de Binance Blockchain stabiel en veilig, maar toch ook snel. Transacties worden binnen enkele seconden afgerond, zonder hoge transactiekosten. Bovendien is Binance de grootste DEX, waardoor jij snel en gemakkelijk kunt traden met je tokens.

Bitcoin (BTC BSC) met STAKE 2 EARN concept! | Hoe interessant in dit project?

Een andere interessante optie is het staken van de tokens. Hierdoor krijg je als holder van de token extra tokens uitgekeerd. In totaal worden 69% van de tokens (14.455.000 tokens)  met behulp van smart contracts op deze manier vastgezet zodat ze uitgekeerd kunnen worden. 29%  (6.125.000 tokens) wordt verkocht in de presale en nog eens 2% (420.000 stuks) zullen gebruikt worden voor liquidity.

Een snelle rekenaar weet in dit geval dat er in totaal 21 miljoen tokens zijn, een element waarin BTC BSC de Bitcoin nabootst. Tokens zullen dan ook worden vrijgegeven via hetzelfde schema als de Bitcoin releases. Het grote verschil is dat bij Bitcoin BSC jij als investeerder de tokens krijgt.

Eerder hebben we gezien dat de belangrijke (gestage) groei van de Bitcoin mogelijk was vanwege de lage instapprijs en de kleine market cap. BTC BSC kiest daarom voor een beginprijs van $0,99 en een soft cap van $4 miljoen. Al binnen enkele dagen tijd werd een forse stap naar dit doel gezet: de $1,4 miljoen mijlpaal is behaald!

Hierdoor heeft dit alternatief voor Bitcoin de kans om gestaag te groeien en de historische Bitcoin koers te volgen. Wil je rijk worden met crypto? Dan is de BTCBSC, die nu in de presale zit, een kans die je niet wilt missen.

>>> Naar BTC BSC Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!