Beknopte crypto voorspelling: Hoe verhoudt Chancer zich tot Pepe Coin?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De afgelopen dagen hebben meme coins zoals Pepe een aanhoudend bullish momentum gezien. Pepe stuitte op formidabele weerstand op $0,14. Analisten zijn echter van mening dat Pepe Coin op een bepaald moment mogelijk zijn marktkapitalisatie van $1 miljard kan terugwinnen.

Ondertussen toont Chancer, een nieuw, door blockchain aangedreven ecosysteem voor online gokken, een enorme belofte en nadert het een belangrijke mijlpaal in de lopende presale fase.

Wat is Pepe? De reis en vooruitzichten van een op een meme gebaseerd ERC token 

Pepe is een meme coin die op het Ethereum netwerk werkt als een ERC token, maar geen echte utility of doel heeft. Het is een eerbetoon aan het internetmeme personage “Pepe the Frog” en er is geen team of plan. Hoewel het geen solide basis had, sprong PEPE naar de 70e plaats op de lijst met de 100 grootste crypto’s van CoinMarketCap in minder dan twee weken nadat het alleen was gecreëerd door de kracht van de hype die door de community werd opgewekt.

Op dit moment ligt de prijs tussen $0,000000001 en $0,0000014. Pepe Coin wil zijn populariteit benutten door meme coin trends zoals Dogecoin en Shiba Inu na te bootsen. Als onderdeel van het deflatieproces wordt een percentage van de tokens verbrand, waardoor de schaarste toeneemt en de waarde van de resterende tokens toeneemt.

Bovendien geeft een herverdelingsplan de houders van meme coins een deel van de transacties als een extra stimulans om deel te nemen en op de lange termijn uit te geven. Enkele experts zien de zaken echter in een positiever daglicht. Analist @CryptoKaleo, die op X 600.000 volgers heeft, anticipeert op de heropleving van Pepe en verwacht een terugkeer naar zijn marktkapitalisatie van $1 miljard.

De prestaties van Chancer in de presale vergelijken met die van Pepe

Chancer accelereert misschien niet zo snel als Pepe, maar het heeft vooruitzichten op de lange termijn die niet over het hoofd kunnen worden gezien. Het feit dat de lopende presale al een bedrag van $1,7m heeft opgebracht, getuigt hiervan.

Chancer is nu $0,011 waard en biedt meer dan alleen speculatie omdat het een duidelijk doel heeft en het potentieel heeft om de miljardenindustrie te veranderen. Chancer kan snel groeien, zoals PEPE dit jaar deed, wat degenen die al vroeg tijdens de presale instappen ten goede zou moeten komen.

Pepe prijsvoorspelling: Zal Pepe $1 bereiken?

Toen het in april werd gelanceerd, werd Pepe al snel bekend. De prijs schoot omhoog naar $0,000001664. Onlangs daalde het echter binnen slechts één dag met 8,43%. Hoewel Pepe Coin misschien niet snel $1 zal bereiken, hopen degenen die het bezitten nog steeds dat het deze waarde wel zal bereiken.

Andere cijfers zeggen echter dat het vele jaren zal duren voordat PEPE deze mijlpaal bereikt. Het kan op een dag $1 waard zijn, ook al heeft niemand enig idee wanneer.

Wat is Chancer?

Chancer luidt een nieuw tijdperk van peer-to-peer (P2P) gokken in. De primaire doelen zijn om de gebruikers te machtigen en te vermaken, wat anders is dan bij de traditionele reuzen die de monopolies op weddenschappen, kansen en inkomsten hebben.

Chancer ondersteunt een breed scala aan vormen van gokken, van een leuke weddenschap op wie de meeste pizzapunten kan eten binnen een minuut tot een wereldwijd evenement dat veel serieuze spelers trekt. Chancer onderscheidt zich als een leuk, open en gelijkwaardig platform dat alle macht in handen van zijn community legt.

Dit in tegenstelling tot de meme coin en de traditionele spelwereld, die gesloten en gecontroleerd wordt door een kleine groep mensen. De baanbrekende gebroeders Kelbie, Adam en Paul, stuwen en leiden deze revolutie. Het zijn geen leiders die hoog in hun ivoren toren blijven zitten; ze nemen ook deel aan de community, creëren nieuwe en spannende taken, vragen om feedback en reageren erop op het platform van X.

Hoe werkt CHANCER?

De kern van het platform van Chancer is het CHANCER utility token, dat wordt gebruikt voor alle interne activiteiten. Staken kan worden gedaan met CHANCER tokens en winnaars worden uitbetaald in dezelfde coin. Dit gestroomlijnde proces toont aan dat Chancer gebruiksvriendelijkheid belangrijk vindt en ervoor wil zorgen dat gebruikers tevreden zijn.

Chancer is een project met veel zakelijk potentieel; de vraag naar CHANCER tokens zal naar verwachting omhoog schieten naarmate het platform van Chancer aan populariteit wint en meer gebruikers aantrekt die de nieuwe manier van spelen willen uitproberen.

Gebruikers van het CHANCER token kunnen stemmen op basis van het aantal tokens dat ze bezitten. Ideeën en stemmen geven hen inspraak in de toekomst van het platform. Ook zal het platform van Chaner gebruik maken van Google’s WebRTC voor naadloze livestreaming, zodat iedereen in realtime kan kijken naar en deelnemen aan gokmarkten.

Het is gecontroleerd door CertiK en beschikt over een doorgelicht team en project dat voldoet aan de strenge normen van Web3 voor code, roadmap en basisprincipes.

Het leuke van Chancer is dat het team al iets teruggeeft aan de community, zelfs nog vóór de geplande lancering op de BitMart exchange. Dit blijkt duidelijk uit de weggeefactie van $100.000. Tien gelukkige winnaars delen deze prijzenpot, wat geweldig nieuws is voor iedereen die van crypto en gokken houdt.

Chancer prijsvoorspelling

Momenteel geprijsd op $0,011 in fase 2 van de presale, geloven analisten dat de waarde van CHANCER op korte termijn klaar is voor substantiële groei. Projecties voor het token van CHANCER zijn zeer optimistisch, met een verwachte waarde van maximaal $1 volgend jaar, wat een enorm potentieel rendement voor beleggers biedt. Opmerkelijke publicaties bestempelen Chancer als een van de beste nieuwe crypto tokens om in 2023 in te investeren.

Is investeren in Chancer een goede keuze?

Chancer is een investeringswaardige optie, niet alleen een blockchain systeem voor gokken. In plaats van alleen prijzen aan de winnaars te geven, worden mensen die het platform gebruiken voor hun deelname beloond met CHANCER tokens. Houders van tokens genieten van de voordelen van het creëren van en deelnemen aan markten, waarbij ze profiteren van potentiële waardegroei naarmate het netwerk zich uitbreidt.

In tegenstelling tot meme coins zoals PEPE, biedt het staken van het CHANCER token een passief inkomen. Gebruikers profiteren van marketmaking beloningen, platformvalidatie en Share2Earn functies, waardoor Chancer een veelzijdige weg is voor potentiële winst.

Conclusie

Terwijl de waarde van Pepe Coin fluctueert, gebruikt Chancer een andere methode van peer-to-peer gaming en ziet er veelbelovend uit. In tegenstelling tot meme coins, geeft Chancer zijn klanten een gevoel van controle door middel van beloningen, flexibele markten en de kans dat hun waarde zal stijgen. Hoewel de toekomst van Pepe onzeker is, maken de innovatieve aanpak van Chancer en solide groeivoorspellingen het project tot een superieure mogelijkheid om in te investeren.

Geïnteresseerde handelaren en investeerders kunnen hier de presale van CHANCER bekijken.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!