Santiment: Deze altcoin gaat potentieel rallyen

Een Ethereum (ETH)-gebaseerde altcoin met een goede reputatie, Chainlink (LINK), vertoont volgens het crypto-analyseplatform Santiment tekenen van een mogelijke rally.

Volgens Santiment geven verschillende metingen aan dat de inheemse token van het blockchain-orakel Chainlink zou kunnen stijgen, hoewel deze voorspelling afhankelijk is van het gedrag van Bitcoin (BTC) en de bredere crypto-markt:

“Chainlink heeft een belangrijk niveau bereikt dat historisch gezien een prijsstijging heeft voorafgegaan. Als we aannemen dat Bitcoin en de algehele crypto-sector relatief stabiel blijven, wijst LINK’s daling in de bevoorradingshoeveelheid op een bullish divergentie.”

LINK wordt verhandeld op $6,00 op het moment van schrijven.

Wat betreft de bestuurstoken van het gedecentraliseerde financiële protocol Maker (MKR), zegt Santiment dat whales en ‘sharks’ sinds 9 juli meer dan $71 miljoen aan de crypto-activa hebben verzameld:

“Maker heeft genoten van een mooie stijging van +12% terwijl de rest van de crypto-sector achterblijft. Dit kan grotendeels worden toegeschreven aan de accumulatie door de whales en sharks die tussen de $11.600 en $11,6 miljoen aan MKR bezitten. Hun bezittingen zullen blijven correleren met toekomstige prijsbewegingen.”

MKR wordt verhandeld op $1.155 op het moment van schrijven.

Wat betreft Bitcoin Cash (BCH) zegt Santiment:

“Bitcoin Cash heeft genoten van een gezonde prijsstijging, momenteel weer op $214 nadat het slechts twee weken geleden zo laag was als $180. Zowel korte als lange termijn handelaren staan voor het eerst sinds medio juni in de winst, en whales zullen van cruciaal belang zijn voor verdere groei.”

BCH wordt verhandeld op $206 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!