Wie wint op de lange termijn? Prijsvoorspellingen voor Chancer en Binance Coin (BNB)?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De snelle ontwikkeling van blockchain-technologie biedt een groeiend aantal mogelijkheden om te investeren in crypto voor degenen die geloven in de toekomst van decentralisatie. In het verleden was Binance Coin (BNB) een van de best presterende opties. De token presale van Chancer lijkt echter een oplossing van meerdere miljarden dollars te bieden die de goksector totaal kan veranderen.

Om te bepalen welke van deze topprojecten de komende jaren het beste zullen presteren, is het essentieel om naar het totaalplaatje te kijken. Hoewel nog nieuw en onbewezen, heeft Chancer de naleving van de regelgeving tot een kernonderdeel van zijn ethos gemaakt. Zou dit een bepalende factor kunnen zijn?

Wat is Chancer?

Chancer is snel een van de meest opwindende nieuwe token releases van 2023 geworden, aangezien het project gloednieuwe online functies voor gokken naar de wereld van Web3 brengt. Als de eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt ter wereld heeft Chancer een enorm ontwrichtend potentieel voor de bredere online gokindustrie.

Chancer gebruikt blockchain technologie om een peer-to-peer gokmarkt te creëren die niet afhankelijk is van een gecentraliseerde bookmaker om weddenschappen te creëren en af te wikkelen. Op het platform kunnen gokkers hun eigen aangepaste wedformulieren maken en hun eigen kansen creëren, waardoor gloednieuwe ervaringen voor de gebruikers worden ontgrendeld.

Voor mensen die in het verleden een weddenschap hebben geplaatst tegen hun vrienden, of dat nu voor een spelletje pool aan de bar was of voor een geschil over wie het komende seizoen bovenaan de competitie zal eindigen, biedt Chancer een manier om een volledig functionele wedbriefjes die winsten in crypto zullen uitbetalen.

De oprichters, Adam en Paul Kelbie, zijn twee broers die gepassioneerd zijn over sportweddenschappen. Nadat ze tijdens hun jeugd jarenlang weddenschappen tegen elkaar hadden geplaatst, leerden ze dat blockchain technologie een manier biedt om aangepaste weddenschappen af te handelen zonder gecentraliseerd toezicht.

Of je nu mee wilt doen aan openbare weddenschappen tijdens grote wereldwijde evenementen zoals de Superbowl of gewoon een weddenschap wilt afsluiten met een vriend of familielid, Chancer zou de go-to-optie kunnen worden. Het maakt gebruik van geavanceerde online tools voor gokken  en de beste kansen op de markt. Dit heeft al geleid tot een duizelingwekkend opgehaald bedrag van $1,6m tijdens de CHANCER presale.

Hoe werkt Chancer?

Het native CHANCER token is cruciaal voor het functioneren van het systeem, aangezien alle weddenschappen worden geplaatst en afgehandeld met behulp van het token. Het platform, gebouwd op de BNB Chain, maakt gebruik van smart contracts om fondsen in escrow te vergrendelen voordat winnaars automatisch worden uitbetaald. Dit gebeurt direct en zonder vertraging vanwege het ontbreken van gecentraliseerde interne processen van bookmakers.

Chancer is een volledig crypto wedplatform dat het in zich heeft om de industrie voor online gokken voorgoed te veranderen. Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers worden beschermd tegen tegenpartijrisico in de peer-to-peer markt, zal het platform onpartijdige moderators in dienst hebben die kunnen verifiëren dat alle aangepaste kansen ook echt realistisch zijn. Spelers kunnen hierdoor niet worden opgelicht.

Bovendien, om het voor gokkers nog gemakkelijker te maken om aangepaste weddenschappen te plaatsen en af te handelen, zal het platform worden geïntegreerd met een real-time communicatie systeem dat gokkers over de hele wereld met elkaar verbindt. Met volledig aanpasbare wedformulieren, automatische crypto uitbetalingen en kansen die gebruikers creëren, heeft Chancer unieke functies die gokkers meer macht geven en zich echt onderscheiden van Web2-alternatieven.

Kan Chancer een waarde van $0,25 bereiken in 2025?

Het native CHANCER token is beschikbaar voor $0,011 tijdens fase 2 van de presale, maar deze korting zal niet lang duren. CHANCER stijgt geleidelijk naar $0,021, wat de uiteindelijke prijs na de presale zal zijn, voordat het allereerst op de BitMart exchange wordt gelanceerd.

Experts verwachten dat het native CHANCER token de komende jaren omhoog zal schieten. De online gokindustrie zal naar verwachting groeien tot 150 miljard dollar in 2030 en de institutionele interesse in blockchain blijft jaar na jaar groeien.

Met dat in gedachten is de prijsvoorspelling van de expert voor 2025 voor CHANCER $1,15 – een enorme prijsstijging van 50x vanaf het einde van de crypto presale.

Wat is Binance Coin (BNB)?

Binance Coin (BNB) is een digitaal token gelanceerd door de populaire crypto exchange Binance. Gebruikers kunnen BNB gebruiken om handelskosten op de gecentraliseerde beurs (CEX) te verlagen en transactiekosten te betalen op de eigen BNB chain van Binance.

Binance Coin heeft sinds de oprichting in 2017 een aanzienlijke groei doorgemaakt en is een van de top 10 crypto’s geworden op basis van marktkapitalisatie. Het token heeft bewezen bruikbaar te zijn binnen een van de snelstgroeiende Web3 ecosystemen, waaronder de grootste crypto exchanges qua volume en gebruikers en een van de grootste layer-1 blockchains ter wereld.

Naarmate de exchange blijft innoveren en nieuwe producten introduceert, zal de waarde van BNB waarschijnlijk blijven stijgen. Hierdoor is het een waardevolle investeringsoptie voor ieder crypto portfolio.

Kan BNB een waarde van $1000 bereiken in 2025?

Het BNB token schoot omhoog tijdens de bullmarkt van 2021 dankzij de snelle groei van Binance als exchange. BNB bereikte zijn hoogste punt ooit op $692, een stijging vanaf het bedrag van $4,12, minder dan 3 jaar eerder.

Sindsdien heeft BNB echter te maken gehad met een reeks problemen die de potentie hebben om toekomstige prijsacties tegen te houden. Binance is het onderwerp geweest van veel problemen met de regelgeving sinds FTX, een van de belangrijkste concurrenten van Binance, in november 2022 instortte.

Binance heeft te maken gehad met tegenwerking van de Securities and Exchange Commission (SEC) vanwege bezorgdheid over de naleving van de financiële regelgeving door de exchange. Als de SEC aanklachten tegen Binance instelt, zou dit de prijsactie van BNB kunnen temperen, net zoals XRP in 2021 ondervond.

Met dat in gedachten blijven experts sceptisch over de prijsvoorspelling van BNB voor 2025. Het token kan mogelijk het prijsniveau van $500 terugwinnen. Als BNB het bearish sentiment met betrekking tot de SEC kan afwenden, kan het een recordhoogte bereiken en de grens van $1000 overschrijden.

CHANCER vs. BNB: Welk token is de beste optie om in te investeren?

BNB was een van de snelst groeiende crypto’s tussen 2018 en 2021 en CHANCER had een van de snelst groeiende crypto presales van 2023. Beide projecten zijn solide opties om een investeringsportefeuille op te bouwen vooruitlopend op de volgende bullmarkt, maar de presale van CHANCER zou echt een levensveranderende kans zijn.

Als klap op de vuurpijl doen vroege donateurs van het Chancer project mee aan een weggeefactie van $100.000, waar tien gelukkige leden van de community prijzen in de vorm van crypto kunnen verdienen door simpelweg deel te nemen aan de presale.

CHANCER lijkt klaar om enorme winsten te behalen vanaf het einde van de presale, waardoor de huidige prijs $0.011 er een is om van te watertanden. CHANCER zou de komende jaren zelfs hogere procentuele winsten kunnen opleveren dan BNB. Dit is een unieke kans en beleggers zouden er verstandig aan doen om ervan te profiteren.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!