Wij onderzochten: Kan je nog crypto miljonair worden anno 2023 en wat zijn de beste investeringen voor groot geld verdienen met crypto

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto is de afgelopen jaren erg populair geworden, vooral omdat het investeerders de mogelijkheid biedt om crypto miljonair te worden. Maar na alles wat we hebben meegemaakt in de crypto markt, is het nog mogelijk om crypto miljonair te worden?

Na de komst van Pepe Coin in april, hebben we gezien hoe meme coins zomaar een bizarre stijging mee kunnen maken en vroege investeerders crypto miljonair maken. Zo zie je maar dat als je op tijd in de juiste crypto investeert dat je er rijk van kunt worden.

Daarom kijken we in dit artikel naar 4 veelbelovende crypto’s die de potentie hebben om de volgende crypto miljonairs te maken. Laten we kijken naar WSM, SONIK, LPX en YPRED.

Wall Street Memes (WSM) – Crypto miljonair worden met deze indrukwekkende meme coin community

Omdat het dit jaar vooral de meme coins zijn die vroege investeerders crypto miljonair hebben gemaakt, beginnen we met meme coins.

Wall Street Memes is een van de grootste community’s van investeerders en is wel 1 miljoen man sterk. Deze community is gebaseerd op de 2021 meme stock frenzy waarin kleine investeerders Wall Street op zijn kop zetten.  Deze investeerders pompte de aandelen van AMC en GameStop omhoog en dit eindigde met een crash in beide gevallen.

Het nieuwe crypto project wil deze beweging doorzetten naar de crypto sector, om ook hier de kleine investeerder meer macht te geven. Zo heeft de presale van WSM al meer dan $25 miljoen opgehaald, iets wat veel crypto presales niet eens durven te dromen.

Door WSM te kopen in de presale, kun je mogelijk crypto miljonair worden wanneer de koers zoveel stijgt dat je portfolio explodeert. Investeerders kunnen tot wel 30% van de hele token supply claimen via community rewards en airdrops.

>>> Nu naar Wall Street memes <<<

Sonik Coin (SONIK) – Hoe snel kan deze meme coin naar de $100 miljoen stijgen?

Sonik Coin verwacht een van de snelste meme coin stijgers te worden van de markt en heeft als doel om als een speer richting een market cap van $100m te vliegen. Een van de beste manieren om crypto miljonair te worden is om hier dan op mee te liften.

Sonik is niet zomaar een meme coin gebaseerd op pure speculatie. Je kunt namelijk ook passief inkomen verdienen door je SONIK te staken voor extra tokens. Deze mogelijkheid verwacht de vraag naar Sonik hoog te houden en de verkoopdruk laag.

KAN de SONIK coin pre-sale 50x met STAKE 2 EARN meme concept? | MEME REVIEW

De crypto presale van Sonik is deze week live gegaan, toch heeft deze al ongeveer $150.000 opgehaald, ongeveer 10% van zijn hard cap. Je kunt Sonik kopen en claimen na de presale, of je kunt direct kiezen om de tokens te staken zodra dit mogelijk is.

SONIK heeft een supply van 299.792.458.000, gelijk is aan de snelheid van het licht (in meter/seconde). 50% hiervan wordt verkocht tijdens de presale en 40% kun je verdienen door te staken. De resterende 10% zal worden gebruikt om trading aangenamer te maken.

>>> Nu naar Sonik Coin <<<

Launchpad XYZ (LPX) – Een low-cap gem die binnenkort kan exploderen in waarde

De crypto sector breidt zich steeds verder ui. Met de komst van DeFi, dApps, NFTs, crypto games en de metaverse, is er genoeg te doen binnen crypto. Het nadeel is dat je hiervoor accounts nodig hebt bij verschillende providers. Daarnaast kunnen al deze Web3 features best intimiderend zijn, vooral voor nieuwe gebruikers.

Launchpad XYZ is er voor de nieuwe en ervaren crypto investeerders en helpt ze meer geld te verdienen met crypto. Bij Launchpad XYZ zul je alles op een plek kunnen vinden, crypto, DeFi, fractionalized assets, NFTs en nog veel meer.

Het platform van Launchpad XYZ zal onder andere bestaan uit een trading terminal, een crypto exchange, een NFT-marktplaats, een crypto wallet. Door te investeren in LPX, kun je profiteren van meerdere voordelen zoals lagere transactiekosten en exclusieve toegang tot nieuwe projecten.

LPX tokens zijn te koop in de presale voor een lagere prijs dan wanneer de token gelist wordt op exchanges. Vanaf het moment dat het platform live gaat, verwacht de vraag naar de tokens sterk toe te nemen. Door mee te liften op het mogelijke succes van Launchpad XYZ, kun je als vroege investeerder mogelijk de volgende crypto miljonair worden.

>>> Nu naar Launchpad XYZ <<<

yPredict (YPRED) – Crypto miljonair worden met hoogwaardige Crypto AI-voorspellingen

De crypto markt is erg volatiel en ontzettend moeilijk om te voorspellen. Maar met yPredict en zijn hoogwaardige AI tools, zal dit makkelijker worden. AI biedt je namelijk de inzichten die je als mens over het hoofd zou kunnen zien.

Naast de AI-tools van yPredict, zal het platform ook bestaan uit een marktplaats waar ontwikkelaars hun eigen AI-modellen kunnen aanbieden. Jij hebt als gebruiker dan meer keuze en als ontwikkelaar de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen.

yPredict verwacht voor een groot deel gratis te zijn in gebruik, maar om alles uit het platform te halen, heb je YPRED tokens nodig. Deze tokens zijn te koop in de presale en kun je verkrijgen met ETH, USDT, BNB. Je kunt er ook voor kiezen om deze crypto direct te kopen met je creditcard.

Het nieuwe crypto platform verwacht een grote speler te worden in de revolutie van crypto AI-projecten. Met de hoogwaardige AI-tools zul je kunnen zoeken naar welke crypto gaat stijgen. Hierdoor zou je de volgende crypto miljonair kunnen worden. Door de verwachte grote vraag naar YPRED, kan je vroege investering je op termijn ook in een crypto miljonair veranderen.

>>> Nu naar yPredict <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!