Raoul Pal verwacht grote stijging van Bitcoin en deze twee altcoins

De voormalig leidinggevende van Goldman Sachs en oprichter van Real Vision, Raoul Pal, heeft zijn verwachtingen geuit voor de cryptomarkt om aanzienlijke liquiditeit aan te trekken vanuit andere activaklassen. Pal verklaarde dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC) en twee toonaangevende altcoins een grote stijging zullen doormaken in het vierde kwartaal van dit jaar.

De prijs van Bitcoin stijgt als een trap

Pal, een langdurige voorstander van Bitcoin, beweerde dat de cryptomarkt een “supergroot zwart gat” is dat alle andere activaklassen opslokt. In een recente blogpost – die mede is geschreven door Julien Bittel, de macro-onderzoeksdirecteur bij Global Macro Investor – verklaarde het tweetal dat zij verwachten dat Bitcoin, Ethereum (ETH) en Solana (SOL) aanzienlijke aandacht zullen trekken en zullen stijgen in het vierde kwartaal van het jaar.

Pal en Bittel begonnen met het bekijken van Bitcoin en merkten op dat de grootste cryptocurrency in een opwaartse trend zit en klaar lijkt te zijn voor een nieuwe stijging. Ze verklaarden:

“De prijs van Bitcoin stijgt als een trap in de grafiek, en het is overduidelijk dat er binnenkort weer een grote stijging zal zijn.”

Bitcoin, de grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $572 miljard, wordt momenteel verhandeld op $29.187 met een daling van 0,75% in de laatste 24 uur. Zowel Pal als Bittel verwachten echter een stijging van de Bitcoin koers tot maar liefst $35.000.

De voorspelling voor Solana en Ethereum

Na Bitcoin richtte het duo hun aandacht op Solana en Ethereum, waarbij ze verklaarden dat een enorme Inverse Head and Shoulders (IH&S) formatie in de prijsgrafiek van SOL opnieuw is getest. Pal en Bittel gaven aan dat onder invloed van de IH&S formatie wordt verwacht dat de prijs van een activum omhoog zal gaan.

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld op $23,84. Solana, de 9e grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, heeft in de afgelopen 24 uur een stijging gezien van meer dan 4,57%.

Pal en Bittel benadrukten ook het sterke optreden van Ethereum, de nummer twee cryptocurrency van dit moment, tegenover Bitcoin, waarbij ze het beschreven als een “raket” op de ETH/BTC-grafiek.

Volgens het duo wordt ETH, waarvan ze beweren dat het uiterst sterk oogt tegenover BTC, momenteel verhandeld op $1.828 met een daling van 0,81% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!