BitKeep upgrade naar Bitget Wallet: Faster Trading, Better Assets

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

VICTORIA, Seychellen, 10 augustus 2023 – BitKeep, een toonaangevende multi-chain wallet, is verheugd om haar transformatieve merk-upgrade naar Bitget Wallet aan te kondigen, waarmee een baanbrekende mijlpaal wordt bereikt in de wereld van Web3-trading. Na een succesvolle kapitaalverhoging van $30 miljoen van Bitget, een prominente beurs voor crypto-derivaten, is de weg vrij voor een dynamische integratie die de robuuste diensten van Bitget Wallet harmoniseert met de geavanceerde trading expertise en -technologie van Bitget. De metamorfose van het platform tot een trading wallet platform, dat op 10 augustus 2023 officieel zal worden omgedoopt, zal gebruikers in staat stellen snellere transacties en superieure activa-beheerdiensten te bieden.

In lijn met de nieuwe merkvisie “Faster Trading, Better Assets”, lanceert de merk-upgrade Bitget Swap, een nieuwe geïntegreerde multi-chain trading functie die intelligente DEX aggregatie biedt over 100+ DEX’en met de beste liquiditeit in zijn klasse om gebruikers te voorzien van de meest optimale prijzen die beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Bitget Swap, kunnen gebruikers profiteren van een uitgebreide reeks trading pairs, naadloze cross-chain trading over 20 chains, accurate marktgegevens en prijzen afkomstig van meerdere toonaangevende protocollen en een robuuste selectie van trading-modi, waaronder limietorders en leveraged contracten.

Met Bitget Swap als kernpropositie van Bitget Wallet, kunnen gebruikers naadloos hun transacties voltooien bij interactie met de verschillende andere productfuncties op het platform, zoals tokenbeheer en -overdracht, NFT Market, DApp Browser, Launchpad en meer. De integratie van Bitget Swap biedt gebruikers fundamenteel een ongekend gemak van toegang tot het gebruikersgerichte ecosysteem binnen Bitget Wallet, waardoor gebruikers niet meer afhankelijk hoeven te zijn van externe platforms om te kunnen genieten van een ongeëvenaarde trading wallet-ervaring.

De algemene gebruikersinterface zal ook worden verbeterd, waardoor een beknoptere interface mogelijk wordt die het doel van het platform weerspiegelt om te dienen als de ultieme toegangspoort tot Web3.

Om de merk-upgrade van Bitget Wallet te vieren, is er een nieuw logo onthuld – een krachtig symbool voor de toewijding van het platform om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van Web3-trading en het standvastige partnerschap met de Bitget beurs.

Het logo heeft twee pijlpunten die in tegengestelde richtingen wijzen, elk met een diepgaande betekenis die aansluit bij de visie van het nieuwe merk. De pijlen vertegenwoordigen Bitget Wallet’s onwrikbare overtuiging naar de toekomst door middel van begeleiding en leiderschap, en geven de snelle transactiesnelheden aan die gebruikers kunnen verwachten op het platform.

Moka, de COO van BitKeep, toonde zich erg enthousiast over de aankomende merk-upgrade naar Bitget Wallet. “Deze transformatie is een belangrijke mijlpaal voor BitKeep nu we de toekomst van Web3-trading omarmen,” merkt ze op. “Met de steun van Bitget zijn we klaar om de ultieme trading wallet te worden, die gebruikers snellere transacties, ongeëvenaarde DEX-aggregatie en naadloos cross-chain gemak biedt.”

De synergie met Bitget versterkt bovendien de financiële veiligheid van Bitget Wallet, ondersteund door een robuust beschermingsfonds van $300 miljoen voor gebruikers. Deze samenwerking versterkt hun toewijding om ongeëvenaarde bescherming en gemoedsrust te bieden aan hun gewaardeerde gebruikers over de hele wereld, en zal ook zorgen voor de uitbreiding van het interne beveiligingsteam van Bitget Wallet. Dit is gekoppeld aan de geavanceerde beveiligingsfuncties van het platform, zoals ingebouwde risicowaarschuwingen, opvragen van autorisaties en sterke samenwerkingsverbanden met externe beveiligingsauditbedrijven zoals SlowMist en Certik om gebruikers te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Sinds de oprichting in 2018 is BitKeep begonnen aan een reis van co-creatie met zowel ontwikkelaars als gebruikers. Met een niet-aflatende toewijding aan het begrijpen van en reageren op de eisen van de markt, stond Bitget Wallet aan de zijde van de visie van de Bitcoin-gemeenschap om decentralisatie te omarmen. De DeFi-zomer van 2021 heeft het momentum van het platform verder aangewakkerd en zijn positie als belangrijkste toegangspoort tot de Web3-wereld verstevigd. Met een exponentiële groei in gebruikersaantallen en inkomsten vierde Bitget Wallet trots de 10 miljoen wereldwijde gebruikers in Q1 van dit jaar, wat de blijvende populariteit en impact op de industrie illustreert.

Bitget Wallet nodigt de wereldwijde gemeenschap uit om deel te nemen aan de buitengewone reis, om het ware potentieel van Web3-trading te ontsluiten, samen als één. Omarm de toekomst van digitale activa en revolutioneer je trading ervaring met Bitget Wallet.

Over Bitget Wallet

Bitget Wallet is een gedecentraliseerde multi-chain digitale wallet die een alles-in-één oplossing biedt voor een uitgebreide portfolio van diensten, waaronder wallet-functionaliteit, een geïntegreerde swapfunctie, NFT Marktplaats, DApp Browser en Launchpad. Het biedt betrouwbare en veilige beheer- en trading diensten voor activa aan meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd, in 168 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het is wereldwijd de best beoordeelde wallet op Google Play en het overtreft Metamask. Bitget Wallet ondersteunt momenteel meer dan 250.000 soorten cryptovaluta over meer dan 90 chains, waaronder belangrijke zoals Bitcoin, Ethereum, Arbitrum Polygon, BNB Chain, Fantom en Solana.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs die Copy Trading-services aanbiedt als een van haar belangrijkste functies. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te traden door een veilige, allesomvattende trading oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Bezoek voor meer informatie: Website | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!