InvestAnswers voorspelt dat we vlak voor een bull-markt zitten

Een populaire analist heeft gezegd dat de crypto-markt binnenkort zou kunnen uitgroeien tot zijn sterkste bull-markt ooit naarmate de adoptie toeneemt. De anonieme presentator van InvestAnswers vertelde aan zijn 446.000 abonnees op YouTube dat twee grote ontwikkelingen in de crypto-wereld zullen helpen om sommige digitale activa naar nieuwe all-time highs te stuwen.

De analist zei dat de katalysatoren voor de volgende enorme stierenloop onder andere de recent gelanceerde “Base” van de Amerikaanse crypto-gigant Coinbase, een schaaloplossing van het Ethereum (ETH) layer-2, en de nieuwe stablecoin “PayPalUSD” (PYUSD) van PayPal zijn. Het volgende werd aangegeven:

“Je hebt de combinatie van Base van Coinbase, je zou kunnen betogen dat dit TradFi (traditionele financiën) is, omdat het een gecentraliseerde exchange is. En dan heb je nog de dingen die bij PayPal gebeuren, die worden uitgerold op Ethereum. De zaken worden echt opwindend, dames en heren. Dit zou wellicht de meest ongelooflijke bull-markt ooit kunnen zijn.”

De presentator van InvestAnswers zei ook dat Solana (SOL) zojuist een golden cross heeft bereikt en voorspelt dat de concurrent van Ethereum blijft stijgen. Het onderstaande werd hieraan toegevoegd:

“Solana heeft pas een paar dagen geleden een gouden kruis bereikt en steeg met 10%. In feite is het vandaag waarschijnlijk nog een groot percentage gestegen. En wat is er aan de hand met Solana? Ik denk dat het vandaag nog eens 7% is gestegen. Het schoot met $1,50 omhoog. Maar die golden crosses doen er wel toe.

En je wilt geen shortpositie innemen na een golden cross, omdat de prijs 60% tot 80% van de tijd omhoog gaat na een golden cross, en dat is wanneer het 50-daags voortschrijdend gemiddelde het 200-daags voortschrijdend gemiddelde doorsnijdt.”

Solana wordt verhandeld voor $24,35 op het moment van schrijven, een daling van 0,6% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!