Vergeet BNB – VC Spectra’s stage 2-voorverkoop en de stijging van 127,27% steelt de show!

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Zonder twijfel is Binance (BNB) de grootste handelsbeurs ter wereld. Echter, de beurs kampt met meerdere problemen die een grote invloed hebben gehad op de waarde van Binance Coin (BNB). Enkele van deze problemen zijn zware beschuldigingen van Amerikaanse toezichthouders, een inval in Frankrijk, weigering van licenties door Nederland en een onderzoek in Australië, onder andere.

De beste alternatieve keuze voor investeerders van Binance (BNB) is VC Spectra (SPCT), dat veel aandacht trekt als het meest veelbelovende venture. Na een succesvolle private sale, waarbij meer dan $2,4 miljoen werd opgehaald, heeft VC Spectra (SPCT) nieuwe hoogtes bereikt met zijn presale-fase.

>>KOOP NU SPCT-TOKENS<<

Binance (BNB) worstelt met internationale erkenning

Op 1 augustus 2023 was de prijs van Binance Coin (BNB) $245,55, wat een stijging van 1,29% binnen 24 uur weergeeft. Het handelsvolume in dezelfde periode bedroeg $783,5 miljoen, wat een daling van 27,88% vertegenwoordigt. Dit is de hoogste prijs van Binance Coin (BNB) die deze week is waargenomen.

Ondanks het optimisme rondom Binance (BNB) heeft de beurs te maken gehad met uitdagingen. Regelgevingsacties in Australië, Europa en de VS hebben een negatieve invloed gehad op de activiteiten van ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs. Bovendien heeft de toegenomen controle ertoe geleid dat bepaalde bankpartners hun relatie met Binance (BNB) hebben stopgezet.

Op een positievere noot heeft de Japanse dochteronderneming van Binance de notering van Binance (BNB) en 33 andere activa op haar wereldwijde platform aangekondigd. Binance’s BNB zal voor het eerst in het land verhandeld worden. Deze ontwikkeling is positief voor Binance (BNB), dat moeite heeft gehad om licenties te verkrijgen in meerdere landen. De problemen hebben een nadelige invloed gehad op de marktdominantie en prijsontwikkeling van Binance.

Analisten voorspellen dat de prijs van Binance Coin (BNB) zal dalen tot $239,30 tegen 8 augustus 2023. Optimistische analisten zijn positief over Binance Coin (BNB) en voorspellen een mogelijke waarde van $442,70 tegen het einde van 2023.

Binance (BNB)-investeerders hebben deze week een rendement van 3,09% behaald dankzij een positieve periode. Echter, deze prestatie is niet te vergelijken met die van VC Spectra (SPCT).

VC Spectra (SPCT) biedt winst en investeringspotentieel voor investeerders

VC Spectra (SPCT) is een gedecentraliseerd hedgefonds dat zich richt op veelbelovende investeringen in blockchain-projecten en technologie-startups. Bovendien heeft VC Spectra (SPCT) een naadloos protocol waarmee gebruikers meerdere tokens en niche-markten kunnen verkennen. Investeerders ontvangen ook driemaandelijkse dividenden en terugkopen van hun beleggingswinsten.

VC Spectra (SPCT) werkt samen met durfkapitalisten en risicomanagers om de bescherming van investeerdersactiva te verbeteren. Het platform maakt gebruik van geavanceerde AI-handelssystemen om markttrends te identificeren voor maximale opbrengsten en minimale risico’s.

Het VC Spectra (SPCT) token biedt exclusieve toegang tot pre-ICO kortingen en stemrechten voor toekomstige verkopen. Het token is deflatoir en bevat een mechanisme voor het geleidelijk controleren van het aanbod.

VC Spectra (SPCT) heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in het herstructureren van vermogensbeheer. Het platform heeft meer dan $2,4 miljoen opgehaald in zijn private presale van het SPCT-token, wat getuigt van sterk vertrouwen van investeerders. VC Spectra (SPCT) is doorgegaan naar Fase 2 van zijn openbare presale en heeft een rendement van 37,5% op investeringen geleverd aan zijn investeerders.

De prijs van het VC Spectra (SPCT) token in Fase 2 is $0,011. Bovendien komen investeerders in aanmerking voor een bonus van 25% op stortingen. Ze zullen ook een aanzienlijke winst van 127,27% behalen tijdens de volgende presale-fase, wanneer de prijs zal stijgen naar $0,025.

Gedurende de VC Spectra (SPCT) presale-fasen kunnen investeerders rekenen op meerdere prijsstijgingen. De voordelen zijn onder meer een stijging van 627% vanaf Fase 2 van de presale, waarbij de tokenprijs $0,08 zal bereiken.

Meer informatie over de VC Spectra presale is hier te vinden:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io/

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!