Shiba Memu of yPredict? Innovatie op het gebied van AI schudt investeerders wakker

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Blockchain en AI zijn twee toonaangevende innovaties, aangezien beide technologische gebieden het potentieel hebben om de manier waarop mensen hun dagelijkse leven leiden te veranderen. Veel slimme beleggers die investeren in crypto zien dat op AI gebaseerde crypto’s tot de populairste kansen op de markt behoren, wat heeft geleid tot enorm succes tijdens de Shiba Memu en yPredict crypto presales.

Terwijl yPredict het einde van de laatste investeringsronde nadert, zal de nieuwe roedelleider Shiba Memu een uniek prijsmechanisme gebruiken om echte schaarste voor het native SHMU token te bewerkstelligen. Investeerders hebben zich daardoor snel aangesloten – en dat is geen wonder als je bedenkt waartoe nieuwe door AI aangedreven cryptocurrencies in staat zijn.

Deze twee AI crypto presales zouden de komende jaren de beste opties voor investeren in crypto kunnen zijn

Nu de crypto markten beginnen af te vlakken na een stijging ten opzichte van de recente dieptepunten, zijn beleggers op zoek gegaan naar kansen op de lange termijn om zich voor te bereiden op de volgende grote bullmarkt.

Crypto presales zoals yPredict en Shiba Memu zijn in deze periode aangemerkt als top keuzes, aangezien ieder nieuw crypto token een krachtig AI-algoritme gebruikt om een aantal aantrekkelijke functies voor de community te leveren.

yPredict is een uitgebreid handelsplatform dat AI-technologieën gebruikt om winstgevende handelsstrategieën op te bouwen. Aan de andere kant is Shiba Memu een gloednieuwe meme coin die een grappige puppy combineert met krachtige, door AI aangestuurde mogelijkheden voor marketing.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu, waarschijnlijk de slimste puppy in de wereld van crypto, gebruikt software die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie om te leren van effectieve marketing methoden om eigen content te publiceren op populaire sociale medianetwerken. Het AI-protocol dat de basis vormt van Shiba Memu is uiterst geavanceerd en is ontwikkeld om in de loop van de tijd steeds efficiënter te worden.

Shiba Memu beschikt over machine learning mogelijkheden, wat betekent dat het allerlei nieuwe marketingtrucs sneller kan leren dan welk menselijk wezen dan ook. Het maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) om sentimentanalyses op sociale media uit te voeren, zodat het de communicatie kan afstemmen op de nieuwste trends.

Terwijl meme coins normaal gesproken afhankelijk zijn van een aanvankelijke hype om een groot aantal gebruikers te bereiken, zorgen de unieke mogelijkheden van SHMU ervoor dat het zich onderscheidt in het rijk van meme coins. Vanaf de lanceringsprijs van $0,011125 zal de prijs van het Shiba Memu token gedurende de acht weken durende ICO dagelijks met $0,000225 blijven stijgen. Het token heeft een ingebouwd mechanisme voor prijsstijgingen tijdens de crypto presale, waarbij dagelijkse stijgingen zullen resulteren in een enorme totale waarde boost van +119,33% tegen het einde van het presale evenement, met een uiteindelijke prijs van $0,0244.

Hoe werkt SHMU?

Houders van tokens hebben toegang tot een dashboard met kunstmatige intelligentie, dat iedere interactie weergeeft die plaatsvindt tussen de responsieve puppy Shiba Memu en de blockchain community. Het dashboard houdt de meest recente marketingcampagnes bij die het algoritme heeft uitgevoerd en biedt volledige transparantie in de werking van het project.

Houders van het SHMU token kunnen via het speciale dashboard ook rechtstreeks in gesprek gaan met de AI van Shiba Memu. Gebruikers kunnen vragen stellen, ideeën geven en intelligente antwoorden ontvangen die volledig gepersonaliseerd zijn, vergelijkbaar met die van extreem populaire AI-chatbots zoals ChatGPT. In tegenstelling tot deze chatbots kunnen gebruikers SHMU verdienen als hun suggesties worden overgenomen voor gebruik.

Shiba Memu is meer dan alleen een lieve puppy; in de kern is het een geautomatiseerde marketingmachine. Het is in staat om zijn eigen PR-campagnes en materiaal voor sociale media op te zetten en om rechtstreeks contact te leggen met leden van de community.

Bereikt SHMU $0,25 in 2025?

Analisten verwachten dat het SHMU token een zeer succesvol 2023 zal zien. Niet alleen wordt verwacht dat het tijdens de presale de aandacht zal trekken van een aanzienlijk aantal beleggers die investeren in meme coins, maar het geavanceerde AI protocol zou het bereik kunnen uitbreiden tot een stijgende lijn en het aantal gebruikers in de loop van de tijd kunnen laten toenemen.

De waarde van deze nieuwe door AI aangedreven meme coin zou tegen 2025 kunnen exploderen, wanneer de volgende crypto bullmarkt zich naar verwachting zal ontvouwen. Conservatieve voorspellingen plaatsen de waarde per token ergens tussen $0,15 en $0,25, terwijl meer optimistische projecties suggereren dat SHMU $0,75 zou kunnen bereiken.

Een redelijke inschatting voor een geavanceerde door AI aangedreven meme coin is dat SHMU tot 50x meer waard zou kunnen zijn tijdens de volgende crypto bullmarkt. Bij de uiteindelijke prijsstijging in september 2023 zal SHMU $0,0244 waard zijn – een stijging van 50x vanaf hier zou SHMU een waardering van meer dan $1 per token geven.

Wat is yPredict?

yPredict is een allesomvattende tool voor marktanalyse die diepgaande inzichten biedt voor op blockchain gebaseerde activa met behulp van AI technologieën. Het platform maakt gebruik van voorspellende modellering om prijsactie voor een breed scala aan crypto’s te schatten. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk en snel investeringsstrategieën creëren, die met de juiste uitvoering enorme opbrengsten kunnen opleveren.

Naast een gedetailleerde studie van de markt, biedt yPredict gebruikers ook de mogelijkheid om transacties uit te voeren door gebruik te maken van recente prijsacties en verwachte volatiliteit. Het platform biedt ook begeleiding bij het kiezen van de beste indicatoren voor het verhandelen van verschillende crypto’s, waarbij rekening wordt gehouden met de unieke kenmerken van ieder digitaal activum.

Zal YPRED $1 bereiken in 2025?

Na het afronden van de yPredict presale, wanneer het token wordt gelanceerd tegen de IDO-prijs van $0,12, verwachten analisten dat YPRED in korte tijd een prijs van meer dan $0,20 zou kunnen bereiken.

Tegen 2025 zal het token een veel groter potentieel hebben, omdat het meegroeit met de rest van de crypto markten. Vroege financiers van het project zouden tot tien keer hun initiële investering kunnen verdienen, aangezien YPRED het potentieel heeft om tijdens de bullmarkt de grens van $1 te doorbreken.

Shiba Memu vs. yPredict: Welke crypto presale is de betere koop?

Presales van door AI aangedreven crypto’s zijn momenteel een van de populairste opties om in te investeren. Voor beleggers die investeren in crypto en op zoek zijn naar veelbelovende transacties in een vroeg stadium, zien zowel Shiba Memu als yPredict eruit als geweldige opties. Dat komt omdat ze zich op het kruispunt bevinden tussen twee groeiende wereldwijde industrieën: blockchain en AI.

Met name Shiba Memu toont een enorme belofte tijdens de crypto presale. Ondanks de luchtige aard zou het native SHMU-token serieuze winst kunnen behalen uit deze vroege crypto presale fasen. Het zou zelfs de leider op de markt voor meme coins kunnen worden.

Hoe je SHMU kunt kopen, lees je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!