Met een $1000 investering in BTC of ETH kon je nu crypto miljonair zijn: Kan je met deze veelbelovende crypto’s rijk worden het volgende altcoin season?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Met een gestaag oplopende Altcoin Season Index indicator, lijkt een nieuw altcoin season zich steeds verder aan te dienen. Dat belooft een interessante tijd te worden voor traders en investeerders, die dan kunnen kapitaliseren op historisch gezien aanzienlijke verwachte stijgingen. 

Ook dit jaar is het de vraag wat de veelbelovende crypto zijn die tijdens alt season kunnen gaan ontploffen, en hebben wij daarom een top drie tokens gemaakt, waarmee jij misschien wel de volgende crypto miljonair wordt! 

Lees verder en kom erachter wat nu al de interessantste crypto voor het komende altcoin seasons zijn, en hoe jij deze projecten kunt toevoegen aan je portfolio. 

Rijk worden met crypto – Dit zijn de top drie veelbelovende crypto voor altcoin season 2023

Het is natuurlijk geen gegeven dat je crypto miljonair wordt door in een bepaalde token te investeren, maar het verleden heeft zeker bewezen dat als een van de eersten investeren in veelbelovende crypto projecten een manier kan zijn om in korte tijd flinke rendementen te behalen over een belegging. Daarom selecteerden wij drie crypto die op dit moment nog in de kinderschoenen staan, maar tijdens een volgend alt season in waarde kunnen stijgen.

Let op dat investeren in nieuwe crypto en veelbelovende presales altijd met risico’s komt, en dat het daarom verstandig is goed vooronderzoek te doen naar een potentiële investering. Investeer nooit geld dat je niet kunt missen, en lees je bijvoorbeeld eerst in over verschillende tokens via de informatie hieronder. 

  1. BTC20 (BTC20) – Terug naar Bitcoin in 2011, maar dan Beter!
  2. Evil Pepe Coin (EVILPEPE) – Profiteer van Pepe Coin’s Succes
  3. Wall Street Memes (WSM) – Is Dit de Nieuwe Dogecoin?

>>> Ga direct naar BTC20 <<<

Verhalen van crypto miljonairs – Dit zou er gebeuren als je $1000,- had geïnvesteerd toen BTC en ETH nieuw waren

De eerste Bitcoin transactie vond plaats in 2009, toen een Finse student computerwetenschappen 5.050 BTC verkocht voor een bedrag van $5.02. Dat is omgerekend een waarde van $0.0009 per Bitcoin. Nog geen jaar later, kocht programmeur Laszlo Hanyecz twee pizza’s van de Papa John’s keten. Dat kostte hem 10.000 BTC, omgerekend zo’n $41,-. De waarde was daarmee al gestegen naar $0.0041 per Bitcoin. 

Het duurde vervolgens nog een jaar (tot 2011) voordat Bitcoin de grens van $1,- per Bitcoin bereikte. Ook Ethereum werd in het eerste jaar na de launch verkocht voor prijzen tussen de $0.42 en $1.39. Inmiddels zijn deze tokens veel meer geld waard geworden.

Het moge duidelijk zijn dat dit uiteindelijk hele dure aankopen zijn geweest, want de huidige Bitcoin koers is een waarde van $29.898,- per Bitcoin, terwijl Ethereum per ETH $1.894 waard is. Had jij dus als een van de eersten $1000,- in Bitcoin of Ethereum geïnvesteerd, dan was de waarde van je belegging inmiddels tussen de ongeveer $2.5 en $6.8 miljard geweest. Nu kan niet elke belegging even succesvol zijn, en is de kans dat je de allereerste bent klein, maar ook met investeringen in latere jaren had je nog ongelooflijk veel geld kunnen verdienen, en crypto miljonair kunnen worden.

Analyse top 3 veelbelovende crypto voor altcoin season

We hebben drie verschillende cryptocurrency tokens geselecteerd die op dit moment behoren tot de beste kleine crypto met potentie van 2023. We bespreken hieronder elk van de drie projecten in een kort, informatief stuk, zodat je weet wat de aantrekkingskracht van elke token is en waarom dit een potentiële investering voor alt season 2023 kan zijn voor jou. 

BTC20 (BTC20) – Terug naar Bitcoin in 2011, maar dan beter!

BTC20 (BTC 20) gaat volgens hun eigen zeggen terug naar de korte periode in 2011 waarin Bitcoin voor $1,- per stuk werd verhandeld bij verschillende exchanges. BTC20 heeft hier een interessant verhaal achter.

Het team achter het project wil namelijk de levenscyclus van de originele Bitcoin gaan herhalen, maar dan met hun eigen BTC20 token. Nu zul je je afvragen, wat dat voor zin heeft. Dat zit hem in enkele eenvoudige, doch belangrijke punten en verschillen. 

Er zijn door de jaren heen een aantal problemen aan het licht gekomen met de oorspronkelijke Bitcoin (BTC). Zo is de blockchain waarop Bitcoin zich bevindt beperkt in de mogelijkheden, en ontbreken daardoor technische opties die nieuwere blockchains wel hebben. Dit resulteert bijvoorbeeld in problemen met de schaalbaarheid van de token. 

Ook is Bitcoin niet erg duurzaam. De aandacht voor duurzaamheid is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en daarmee is ook de kritiek op het energieverbruik van Bitcoin toegenomen. Zowel het netwerk als het minen van de tokens slurpt namelijk gigantische hoeveelheden energie, die vaak ook nog eens afkomstig zijn uit fossiele bronnen. Het totale verbruik is zelfs hoger dan van enkele grote, volledige landen in totaal. 

Dit resulteert erin dat Bitcoin slecht schaalbaar, een slecht imago op het gebied van duurzaamheid en bijvoorbeeld ook dure transacties heeft, wat afdoet aan het gebruik als betaalmiddel. BTC20 lost deze problemen op door gebruik te maken van ERC-20, wat door de switch van proof-of-work naar proof-of-stake met maar liefst 99% zuiniger is, ideaal is voor het gebruik met smart contracts en ook veel beter schaalbaar voor de toekomst. Bovendien voegt BTC20 staking functionaliteiten toe om passieve inkomsten te verdienen.

BTC20 is nu te verkrijgen via een presale. Hierbij worden er $6.05 tokens aangeboden (hard cap), voor een prijs van $1,- per stuk. Onverkochte tokens worden opgenomen in een staking contract waaruit beloningen worden uitgekeerd aan BTC20 stakers. Geloof jij dat BTC20 in de toekomst succesvol kan worden? Bekijk dan via de link de website, en investeer met Ethereum, Binance Coin of Tether (USDT) in de token. 

>>> Bezoek de BTC20 Presale <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Evil Pepe Coin (EVILPEPE) – Profiteer van Pepe Coin’s succes

Evil Pepe Coin (EVILPEPE) is het duivelse broertje en de tegenhanger van de Pepe Coin, die de afgelopen maanden een gigantisch succes was.

De afgelopen tijd zagen we daarom her en der al vergelijkbare meme crypto tokens met Pepe the Frog thema’s opduiken, en ook diverse andere succesen zoals Spongebob Token en Thug Life Token. Geen van deze tokens heeft echter zo’n kwaadaardig meesterbrein als EVILPEPE.

Evil Pepe Coin is een nieuwe community token, die een duivelse variant van de Pepe the Frog meme heeft bedacht als uithangbord. Deze Evil Pepe wil graag dat jij al je geld investeert in shitcoins, en succesvol wordt in het wilde westen van de meme crypto. 

Evil Pepe is niet zomaar de zoveelste twaal in een dozijn meme crypto. De token is community-driven, en speelt in op een verlangen dat we allemaal wel hebben: namelijk rijk worden met crypto en met slimme beleggingen crypto miljonair worden. Met Evil Pepe aan je zijde, is het tijd om hieraan te gaan werken. 

Evil Pepe heeft een hele vriendelijke community van traders, die gezamenlijk geld willen verdienen aan meme crypto’s. 90% van de tokens wordt in de presale verkocht aan leden van deze community, waartoe ook jij kunt gaan behoren. Gezamenlijk vormen de holders van Evil Pepe een rebels geheel tegen de traditionele crypto. 

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Evil Pepe Coin volledig transparant over hun tokenomics, smart contracts en doelen. Ook is de tokenprijs gedurende de presale gelijk, waardoor iedereen de kans krijgt om tegen dezelfde prijs te investeren. Zelf deelnemen en EVILPEPE community member worden kan via onderstaande link.

>>> Bezoek de Evil Pepe Coin Presale <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wall Street Memes (WSM) – Is dit de nieuwe Dogecoin?

We kunnen dit artikel niet eindigen zonder Wall Street Memes (WSM) te bespreken. We hoeven hier niet al te veel woorden aan vuil te maken, want zodra je op zoek gaat naar deze token door bijvoorbeeld op hun website en social media te kijken, wordt duidelijk waarom dit een veelbelovend project voor het komende altcoin season is. 

Wall Street Memes en de WSM token zijn al sinds 2021 uitdagers van Wall Street, en het grote kapitalisme waardoor de aandelenmarkt zich kenmerkt. Met een eigen cryptocurrency token, geeft Wall Street Memes nu een gezicht aan een community die al jaren bewijst sterker te zijn dan veel mensen denken. 

Wall Street Memes ontstond online via social media en sites zoals /r/WallStreetBets op Reddit. Hier kwamen beleggers samen om te investeren, en in te zetten op opties die tegen de keuzes van de grote investeringsmaatschappijen ingingen. Tegen veel mensen hun verwachting in, met groot succes. Een ‘W’ voor de gewone belegger, en miljardenverliezen voor bekende bedrijven en namen in de industrie waren het gevolg. 

Wall Street Memes legt met de WSM token de fundering voor hun community in de crypto. Deze community is groots, en beslaat meer dan een miljoen volgers verdeelt over diverse social media kanalen. Hier gaat Wall Street Memes vrijwel dagelijks viraal, waardoor het bereik nog veel hoger is. Volgens de website gaat het om een bereik van meer dan 40.000 impressies per maand, maar deze info lijkt inmiddels al veroudert. 

Het doel van Wall Street Memes moge duidelijk zijn: het wil een household name worden in de cryptowereld, en uitgroeien tot een van de top-3 meme crypto’s. Hiermee richt het de ogen op concurrenten als Shiba Inu, Dogecoin en Pepe Coin. Zelf investeren tegen een gereduceerde prijs kan nog steeds via de presale op de website, waar inmiddels al bijna $17 miljoen mee is opgehaald. 

>>> Bezoek de Wall Street Memes Presale <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Zelf investeren in de beste crypto voor altcoin season

Wil je nu alvast beginnen met het diversificeren van je portfolio, en een aantal veelbelovende crypto toevoegen nog voordat altcoin season begint? Dan kun je onderstaande stappen volgen die uitleggen hoe je kunt investeren in de crypto presale van bijvoorbeeld BTC20, Wall Street Memes of Evil Pepe Coin. 

Stap 1: Download een Crypto Wallet

Zorg dat je een cryptocurrency wallet download die geschikt is voor de crypto presale. De bovengenoemde presales zijn allemaal toegankelijk met bijvoorbeeld MetaMask of Trust Wallet, die gratis te downloaden zijn.

Stap 2: Ga naar de website van het project en koppel de wallet

Ga nu naar de website van de desbetreffende presale waarin je wilt investeren. Dat kan veilig via de links in dit artikel. Klik vervolgens op de ‘Connect Wallet’ of ‘Buy Now’ knop, en bevestig dat je de crypto wallet wilt koppelen. 

Stap 3: Koop de veelbelovende crypto tokens

Selecteer vervolgens hoeveel van de crypto je wilt kopen, en swap deze voor de crypto in je wallet. USDT en ETH zijn bijna altijd geschikte opties voor swaps. Na afloop van de presale kun je de tokens claimen naar je wallet. 

>>> Investeer in 3 Stappen in de BTC20 Presale <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!