De presale van Chancer zet de markt voor online gokken op zijn kop – Waarom zijn investeerders zo enthousiast?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Maak kennis met Chancer: Het volgende grote project in de ruimte voor online gokken met crypto. Het project wordt gepresenteerd als een doorbraak in online weddenschappen, waardoor de investeerders er niet over uitgepraat raken. Maar wat is Chancer en waarom zou dit project het aanzien van online gokken zoals wij dat kennen kunnen veranderen?

De presale van Chancer: Een revolutie in weddenschappen in Web3

Kun je je een toekomst voorstellen waarin de wereld van online gokken gedecentraliseerd, transparant en boeiend is? Die toekomst is misschien dichterbij dan je denkt. Chancer, een opwindend peer-to-peer (P2P) platform voor online gokken, bereidt zich voor om precies dat te bieden. De presale van Chancer, die zowel de industrie voor online gokken met crypto als de gigantische traditionele industrie voor gokken wil verstoren, heeft met een werkelijk transformerende visie de aandacht getrokken van veel beleggers die investeren in crypto.

Veel investeerders zijn verliefd geworden op het P2P-model van Chancer. In tegenstelling tot conventionele platforms voor online gokken, stelt Chancer iedereen in staat om zijn eigen gokmarkten op te zetten en weddenschappen te plaatsen, gecentraliseerde derde partijen te elimineren en de macht in handen van de gokkers te leggen. Van wereldwijde evenementen tot vriendschappelijke weddenschappen onder vrienden, dit platform breidt zijn bereik uit tot ver buiten de gemiddelde goksite en tot ver in de toekomst.

Slechts 5 weken na de lancering is het presale evenement van Chancer er al in geslaagd om een indrukwekkend bedrag van $794k op te halen. Het is echter niet alleen de verwachting dat het de industrie voor online gokken op zijn kop zal zetten waar investeerders enthousiast van worden. Tijdens het presale evenement houdt Chancer meerdere weggeefacties, waaronder een once-in-a-lifetime kans om een genereuze $100.000 aan CHANCER tokens te winnen. Zoals wordt gezegd: Je kunt alleen winnen als je meedoet!

Wat is Chancer?

Chancer, het geesteskind van de gebroeders Adam en Paul Kelbie, ontpopt zich tot een doorbraak in online weddenschappen. Zelfs met de groeiende populariteit van platforms voor online gokken met crypto, merkten ze dat veel van dezelfde problemen opdoken die bestonden met oudere platforms. Dienovereenkomstig stelden ze een platform voor dat eerlijkheid, transparantie en gebruikerscontrole op de voorgrond van de branche zou brengen.

Bij traditionele systemen voor weddenschappen worden gokkers vaak in de val gelokt door de beslissingen van een gecentraliseerde bookmaker. Platformen voor online gokken met crypto zijn in hun voetsporen getreden; puur gedreven door winst, beheersen ze de kansen en uiteindelijke resultaten met weinig verbetering in de algehele gokervaring. Zelfs online blijven veel van dezelfde ondoorzichtige praktijken bestaan en zijn de kansen vaak zo vormgegeven dat ze aansluiten bij de wensen van het huis.

In schril contrast hiermee introduceert Chancer een volledig gedecentraliseerd model, waardoor dit paradigma volledig wordt verstoord. Via het platform van Chancer kan iedereen een aangepaste gokmarkt creëren, kansen bepalen en zijn eigen regels bepalen, spelers van over de hele wereld uitnodigen om mee te doen en hun voorspellingen te doen. Alle uitbetalingen worden gemodereerd door een team van onpartijdige waarnemers zonder belang in het spel, waarbij iedere transactie transparant wordt vastgelegd op de blockchain.

Het team van Chancer is vastbesloten om de principes van decentralisatie en eerlijkheid na te leven. Deze toewijding komt het best tot uiting in hun stappenplan, waarin Chancer van plan is om tegen 2024 over te stappen naar een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Als er een probleem is, kunnen gebruikers van Chancer altijd voor verandering stemmen – zodat de kansen altijd fair play zijn.

Hoe werkt Chancer?

De kern van het platform van Chancer is het CHANCER token, dat dient als het primaire ruilmiddel. Dit token wordt gebruikt bij alle transacties op het platform, inclusief het plaatsen van weddenschappen en het ontvangen van uitbetalingen. Deze weddenschappen kennen vrijwel geen beperkingen: wil je een markt creëren voor de volgende WK-winnaar? Dat kan! Hoe zit het met het voorspellen van het einde van je favoriete tv-programma of wie de volgende hotdog-eetwedstrijd zal winnen? Het kan allemaal bij Chancer.

Een ander uniek aspect van Chancer is het Share2Earn programma. Met deze innovatieve functie kunnen gebruikers beloningen verdienen, niet alleen voor het creëren van hun markten voor online gokken, maar ook voor het promoten ervan, waardoor een actief en dynamisch ecosysteem wordt aangemoedigd. Dit wordt verder verbeterd door de integratie van Chancer met de WebRTC technologie van Google, die live streaming ondersteunt en het voor gebruikers eenvoudig maakt om hun gokmarkten te delen en in realtime in te zetten.

Voor regelmatige gebruikers biedt Chancer een loyaliteitsprogramma dat voortdurende betrokkenheid beloont met korting op transactiekosten. Degenen die geïnteresseerd zijn in passief inkomen kunnen hun CHANCER tokens ook staken in liquiditeitspools, wat nog een extra waarde toevoegt aan de Chancer ervaring.

In wezen is Chancer meer dan alleen een eerlijkere manier om online gokken mogelijk te maken. Het is een bruisend, zelfvoorzienend ecosysteem, gedreven door de wens om plezier te hebben en de opwindende mogelijkheden van gedecentraliseerde voorspellingsmarkten te verkennen.

Chancer prijsvoorspelling

Chancer is momenteel geprijsd op $0,01 in de 1 fase van de presale, en velen beschouwen de huidige prijzen als uitzonderlijk ondergewaardeerd. De uiteindelijke presale prijs van Chancer zal $0,021 zijn, maar experts uit de industrie voorspellen veel hogere prijzen zodra het platform volledig is gelanceerd en het platform echt de markt voor online gokken met crypto begint te verstoren. Dit lijkt het geval gezien het unieke P2P-model en de innovatieve functies.

Sterker nog, veel analisten voorspellen dat de prijs van CHANCER tegen deze tijd volgend jaar zou kunnen oplopen tot $0,40 of zelfs $0,60, wat neerkomt op een mogelijke stijging van meer dan 2.750% ten opzichte van de uiteindelijke Chancer presale prijs! Hoewel de toekomst zich nog moet ontvouwen, lijken deze cijfers zeker binnen handbereik en kunnen ze opmerkelijke winsten opleveren voor degenen die al vroeg op Chancer wedden.

Mis de Chancer presale niet

Natuurlijk kunnen deze winsten altijd worden versterkt door eerder vroeger dan later in de tokens te investeren. Nu CHANCER momenteel $0,01 waard is, kunnen investeerders van vandaag deze potentiële winsten vermenigvuldigen door simpelweg een van de eerste supporters van het platform te zijn.

Chancer staat klaar om de markt voor online gokken voorgoed te verstoren, dit een kans die je niet wilt missen. En vergeet niet de Twitter pagina van Chancer in de gaten te houden om als eerste te weten wanneer de nieuwste weggeefactie live gaat. Succes!

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!