De volgende Pepe Coin $HOPPY, $WOLF, $POP trending crypto’s op DEXTools – Is $EVILPEPE de nieuwe onbekende crypto met potentie x100 te gaan

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het hele jaar zien we al nieuwe meme cryptocurrencies als paddestoelen uit de grond schieten, en regelmatig met veel succes! Niet gek dus dat beleggers op zoek zijn naar de volgende nieuwe, onbekende meme crypto die ze veel geld gaat opleveren. 

De absolute uitblinker in deze meme coin market was Pepe Coin, dat in korte tijd uitgroeide tot een van de grootste crypto’s ter wereld. Door het succes van Pepe Coin zien we inmiddels ook steeds meer concurrenten opduiken, vaak met vergelijkbare thema’s, tokenomics en tactieken om investeerders te overtuigen. 

Er zijn vier van deze tokens die we in dit artikel nader willen belichten. Dat zijn $HOPPY, $WOLF, $POP en $EVILPEPE. Dit zijn allemaal nieuwe onbekende crypto met potentie, die op dit moment verkrijgbaar zijn. De tokens hopen de nieuwe Pepe Coin te worden, en behoren op dit moment tot de meest trending crypto’s van juli. Laten we eens per coin bekijken hoe deze ervoor staan. 

Pepe Coin ging halverwege april 2023 van start, en groeide sindsdien uit tot een top-100 cryptocurrency ter wereld. Volgens de laatste data van CoinMarketCap en CoinGecko bedraagt de Pepe Coin koers nu $0,00000151, bij een totale marktkapitalisatie van maar liefst $590,648,581. Deze koers is een stijging van meer dan 2550% sinds de lancering. 

In drie maanden tijd konden beleggers dus profits maken van meer dan 2550%, terwijl de Pepe Coin koers zelfs nog even aanzienlijk hoger is geweest in de eerste maand. Het viel dus te verwachten dat er andere meme crypto coins zouden komen die proberen om een graantje mee te pikken, en mee te liften op dit succes. 

Deze – vaak onbekende crypto – uitdagers van Pepe Coin kenmerken zich, net als veel altcoins en veruit alle meme crypto’s, door hun hoge volatiliteit, het hoge speculatieve gehalte en doorgaans het gebrek aan echte toepassingen voor hun holders. 

Wees daar dus van op de hoogte, en hou er rekening mee als je gaat beleggen in meme crypto’s. Doe goed je onderzoek, en zorg dat je risicomanagement op orde is door bijvoorbeeld stop losses in te stellen, en nooit te investeren met geld dat je niet kunt missen. Dat gezegd hebbende, zijn er zeker kleine crypto met potentie, die zeer interessant kunnen zijn voor de beleggers die bereid is meer risico te nemen. Laten we starten met het bespreken van $HOPPY, $WOLF en $POP, en daarna afsluiten met $EVILPEPE, dat misschien nog wel het meest kansrijk is om te profiteren van Pepe Coin’s succes. 

>>> Bezoek Direct de Website van het Evil Pepe Coin Project <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Andere meme crypto met kikker-thema $HOPPY meme crypto pumpt

We starten met $HOPPY, dat net als Pepe Coin een kikker gebruikt als uithangbord van hun project. Eergisteren brak deze token uit, en steeg $HOPPY in één keer met meer dan 250%. 

Dat kwam enkele dagen na de lancering van de token. Deze bestaat namelijk pas sinds 15 juli 2023, en is nu dus een week live. De koers steeg tussen gisteren (20 juli) en nu opnieuw met zo’n 80%, wat wel laat zien hoe volatiel deze nieuwe crypto nog is. 

Bij de start zagen we direct een tradingvolume van meerdere miljoenen naar $HOPPY gaan, en bereikte de token meer dan 3.200 holders in no-time. Volgens Dextools is het een van de meest trending crypto van het moment. 

Helaas daalde $HOPPY ook al een aantal keer scherp in slechts enkele uren tijd, en de kans is groot dat er binnenkort opnieuw correcties volgen. Ook lijken er meerdere varianten van de token te zijn, waardoor verwarring kan ontstaan bij beleggers. 

LandWolf Token ($WOLF) werkt aan een movement, maar koers bloed dood

LandWolf en hun $WOLF holders zijn #howling, en proberen door zoveel mogelijk stennis te schoppen online hun community uit te breiden. Dat leek in eerste instantie ook goed te lukken, want de token heeft meer dan 8.000 volgers op Twitter en kende bovendien een uiterst succesvolle mint en eerste week.

LandWolf organiseerde op 13 juli 2023 de mint van $WOLF, tegen een prijs van $0.00005 per token. Op de eerste dag steeg de koers al met duizenden procenten, tot een hoogtepunt van liefst $0.01. In de eerste week zette deze stijging door, tot de voorlopige all-time high van $0.01825. 

Hier lijkt het voorlopig echter bij te blijven, want de afgelopen dagen kenmerken zich door massale sell-offs, en holders die hun tokens proberen te slijten. De koers lijkt dood te bloeden, en daalt sinds 16 juli steeds verder. 80% van de waarde sinds de ATH is inmiddels weer verloren te gaan, waarvan 25% in de afgelopen 24 uur .

Of dit een tijdelijke correctie is waarop herstel volgt, of het einde van een kortstondige hype, moet nog blijken, maar het lijkt op dit moment geen goed idee om in deze token te investeren.

Proof of Pepe token herstelt sterk

Dan is de koers van $POP (Proof of Pepe) token een stuk veelbelovender. Dit is een token die al iets langer live is, sinds de eerste week van juli, en uiteraard overduidelijk geïnspireerd door Pepe Coin.

Proof of Pepe ($POP) werd gelanceerd als een straigt to dex token, en kwam direct beschikbaar voor trading via bijvoorbeeld Uniswap. De token is gebouwd op het Ethereum Netwerk, en met deze ERC-20 standaard op zak geschikt voor de meeste wallets. 

Proof of Pepe steeg in het begin sterk, en kende een echte rally. Hierop volgde echter ook een flinke sell-off, maar deze stabiliseerde vrij snel waarna de token voorzichtig opnieuw momentum begon op te bouwen, en nu zijn kracht laat zien via een nieuwe crypto rally.

$POP lijkt ook de tweede rally overleeft te hebben, met dit keer een veel minder grote daling dan eerder, en de koers lijkt te duiden op verder herstel en daarna mogelijk opnieuw een periode van price discovery. Hou $POP daarom de komende tijd in de gaten. 

Evil Pepe Coin presteert ongelooflijk goed al voordat de token live is

Proof of Pepe presteert prima, maar Evil Pepe Coin lijkt het nog veel beter te kunnen gaan doen. Het is duidelijk dat het werkt om gebruik te maken van de hype van Pepe Coin, maar in tegenstelling tot Proof of Pepe is Evil Pepe daarbij ook nog eens onderscheidend als niet alleen een imitator, maar ook als token met een eigen identiteit en idee. 

Hierdoor zou deze token een eigen succes kunnen meemaken, vergelijkbaar met Pepe Coin, maar op hun eigen manier. Ondanks dat de token nog niet live is, krijgt deze al veel meer media-aandacht bij verschillende crypto outlets, influencers en analisten dan concurrenten, wat een goed teken lijkt te zijn. 

De naam Evil Pepe lijkt misschien niet direct een indicator van een eerlijk en goed project, maar: schijn bedriegt. Deze token wordt ontwikkeld door een team dat zijn strepen verdient heeft in de meme crypto markt, en dat onder andere betrokken was bij de launch van Thug Life Token ($THUG) en Spongebob Token ($SPONGE). Deze stegen beiden met meer dan 100x kort na hun presale en listing bij crypto exchanges. 

Evil Pepe Coin is daarnaast echt een community token. Evil Pepe verkoopt tijdens een presale nu 90% (5.994.000.000) van het totale aantal van 6.660.000.000 tokens. Dit doen ze in een publieke presale, die toegankelijk is voor iedereen en geen prijslimieten kent. Bovendien is de token zeer goedkoop, en gedurende de gehele presale voor dezelfde prijs beschikbaar. Zo kan iedereen investeren, tegen exact dezelfde voorwaarden en met exact dezelfde kansen. 

Evil Pepe Coin stelt zo veel duistere praktijken in de scene aan de kaak, en met deze transparante aanpak hopen ze een voorbeeld te stellen. Door bovendien gebruik te maken van de Pepe Coin hype en een bewezen marketingteam kan de token ook zelf uitgroeien tot een succes. Er zijn bovendien weinig concurrenten die het stukje rebellie en het ‘zwarte’ randje van Evil Pepe weten te gebruiken, waardoor er minder concurrentie is.

Zelf investeren in de Evil Pepe Coin presale in 3 stappen

De andere tokens uit dit artikel zijn te koop via gedecentraliseerde exchanges, waarvan je waarschijnlijk wel weet hoe ze werken. Evil Pepe Coin en hun $EVILPEPE token verkeren echter nog in de presale fase, en de token is dus nog niet live. Daarom leggen we je in het kort uit hoe je zelf kunt investeren met behulp van een crypto wallet en $ETH of $USDT. 

$EVILPEPE is een ERC-20 token, en daardoor is het belangrijk om een crypto wallet te gebruiken die geschikt is voor dit type tokens. De meest gebruikte wallet die ook voor deze presale werkt is MetaMask, dat gratis beschikbaar is. Gebruik deze wallet en volg vervolgens de volgende stappen om in de crypto presale te investeren:

  1. Koppel je crypto wallet aan de website van $EVILPEPE via de ‘Buy Now’ button.
  2. Gebruik $ETH, $USDT of een creditcard om deze te swappen voor $EVILPEPE.
  3. Claim na afoop van de crypto presale je $EVILPEPE tokens via de website!

>>> Ga naar de Presale Website van $EVILPEPE <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Een andere crypto presale die het momenteel op de achtergrond heel goed doet is die van Burn Kenny Coin. Dit is een shitcoin gebaseerd op het bekende South Park karakter. 

Deze presale werkt op dezelfde wijze als die van $EVILPEPE, maar heeft een aantal unieke kenmerken. Zo gaat het hier om een flash presale, dat houdt in dat er slechts een zeer beperkt aantal tokens wordt aangeboden en de beoogde market cap bescheiden is. Dit heeft als gevolg dat de presale niet heel lang duurt, en vaak al binnen enkele uren of dagen uitverkocht is, waarna de token snel kan launchen via een gedecentraliseerde exchange. 

Meer weten? Via onderstaande link kom je alles te weten over de Burn Kenny Coin presale!

>>> Meer Informatie over de Burn Kenny Coin Flash Presale <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!