Nog één beweging omlaag voor Bitcoin en daarna naar nieuwe jaarlijkse hoogtepunten?! $32.450 en hoger mogelijk!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Gisteren hebben we redelijk wat prijsactie gezien, ook al zijn het slechts enkele percentages. Voor scalpwerk kan dat voldoende zijn. De mensen die van grof geweld houden (qua prijsactie dan hè) zullen helaas nog wat langer geduld moeten hebben. Laten we een korte recap doen van de prijsactie van gisteren.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Recap 1-uur-grafiek

Ik zat gisteren te azen op een push hoger, om vervolgens OF naar de breakout trade te kijken OF naar de afwijzing van de high en de monday’s high (zie de grafiek voor toelichting). De prijs bleef echter bij de monday’s high al hangen en daar diende zich vervolgens wel een interessante short kans voor.

Recap 15-min-grafiek

Dit was de perfecte setup. De monday’s high ophalen, lokaal blijven hangen, nog een keer de high pakken, dan de market structure break (msb) vormen, de breakdown maken en vervolgens de entry zoeken in de fair value gap. Dit is textbook prijsactie! Entrypatroon opdracht 2. Een hoop termen en geen schande als je hier een tollend hoofd van krijgt. Maar wel super effectief. Mocht je hier meer over willen leren, join dan vooral de gratis telegramgroep. Het linkje daarvan staat in het artikel.

4-uur-grafiek

Nu gaan we naar het actuele beeld kijken. Dit is een beetje hoe ik hem in gedachte heb. Een flush van de lows, wellicht zelfs een tijdje consolideren onder de range low ($29.500), om vervolgens met agressie de volgende move omhoog te maken. Dit concept noemen ze ook wel Power Of 3 (PO3), Accumulation, Manipulation, Distribution (AMD) en zo kunnen we nog even doorgaan. Het gaat erom dat bears in dit geval in de val worden gelokt, om er vervolgens keihard uit geduwd te worden. Hoofd target is de $32.450.

Conclusie

Kortom, Bitcoin ziet er lokaal wat zwakjes uit en lijkt de low te willen gaan opzoeken. Al met al zitten we nog steeds in de range. Weinig redenen om bearish te zijn dus. Al met al verwacht ik de komende maanden nog altijd hogere prijzen voor Bitcoin. Ik ben dus nog steeds bullish!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!