Altcoin Sherpa waarschuwt voor BNB en twee andere altcoins

Een veelgevolgde crypto-handelaar waarschuwt voor Binance Coin (BNB) terwijl hij het pad vooruit uitstippelt voor twee Ethereum (ETH) concurrenten. De pseudonieme handelaar, Altcoin Sherpa, vertelde namelijk aan zijn 195.900 volgers op Twitter dat BNB, het utility-token van het Binance Smart Chain, zorgwekkende signalen vertoont.

Volgens Altcoin Sherpa kan BNB met meer dan 20% dalen om de dieptepunten van juni 2022 opnieuw te bezoeken als het huidige ondersteuningsniveau niet standhoudt. Hij gaf het onderstaande aan:

“BNB: Het wordt echt lelijk onder deze dieptepunten. Het gebied rond $180 of lager is waar je naar zou kijken als deze huidige regio verloren gaat. Er is veel angst, onzekerheid en twijfel (FUD) rondom deze, ik zou hier persoonlijk niet long gaan.”

BNB wordt verhandeld op $244 op het moment van schrijven. Vervolgens hebben we Avalanche (AVAX). Terwijl de pseudonieme crypto-analist voorspelt dat de Ethereum concurrent op de middellange termijn in waarde zou kunnen stijgen, waarschuwt hij voorzichtigheid nu Avalanche zich onder de 200-perioden exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) bevindt:

“AVAX: Hier hebben we de 200 dagen EMA, dus wees voorzichtig. Maar ik denk dat dit op de middellange termijn hoger zal gaan.”

Avalanche wordt verhandeld op $14,28 op het moment van schrijven. Wat betreft Cosmos (ATOM), zegt Altcoin Sherpa dat de crypto asset, die op de 26e plaats staat wat betreft marktkapitalisatie, sombere vooruitzichten heeft op de korte tot middellange termijn:

“ATOM: Ik zie dit niet echt als een geweldige keuze op korte of middellange termijn. De fundamenten zijn goed, maar ik zie nu geen reden om dit te kopen. ATOM presteerde uitstekend in 2021, maar ik denk dat het nog een tijdje zal blijven consolideren.”

Cosmos wordt verhandeld op $9,52 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!