Hoe kan Shiba Memu profiteren als de a16z VC Group kiest voor een basis in Londen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het nieuws over crypto staat vol met berichten over de Amerikaanse durfkapitaal firma Andreessen Horowitz (a16z), die dit jaar een kantoor in Londen gaat openen, de eerste locatie buiten Amerika. Chris Dixon, a16z’s crypto-oprichter en hoofd honcho, noemde de toenemende regelgevende maatregelen van Amerikaanse overheidsdepartementen tegen crypto bedrijven als een van de belangrijkste redenen voor de uitbreiding. Na positieve gesprekken met de Britse premier Rishi Sunak gaat a16z haar horizon in het VK verbreden.

Op kanalen met crypto nieuws begint men zich af te vragen of de uitbreiding van a16z naar het VK ertoe zal leiden dat een groep in de VS gevestigde crypto bedrijven het land zal verlaten en nieuwe onderkomens voor de activiteiten zal vinden. Ondertussen vragen analisten van het crypto nieuws zich ook af wat de impact zou kunnen zijn op nieuwe coins zoals Shiba Memu, die nu midden in een van de populairste presales van dit moment zit.

Waarom is het Londense kantoor van a16z groot cryptonieuws?

Durfkapitalisten zoals a16z hebben innovatie op de blockchain altijd ondersteund, voornamelijk in de VS. De recente versterking van de Amerikaanse regelgeving met betrekking tot crypto en effecten begint de markt thuis echter te wurgen, wat ertoe leidt dat verschillende toonaangevende crypto bedrijven en investeringsinstanties op zoek gaan naar een gunstiger klimaat.

Met de verhuizing van a16z naar Londen zet de VC-kolos zijn eerste stappen buiten de VS, waardoor het bereik op nieuwe markten wordt vergroot. Of a16z de investeringen in de VS zal verminderen, valt nog te bezien. Het bedrijf heeft echter onlangs een nieuw “Crypto Startup School” (CSS)-programma aangekondigd. Dit zal volgend jaar in Londen plaatsvinden en heeft als doel om Britse en internationale ondernemers aan te trekken die enthousiast zijn over een carrière in Web3. Dit zou kunnen leiden tot de volgende populaire crypto presale afkomstig van Europese of Britse kusten.

Naarmate meer durfkapitalisten en ondernemers, zoals a16z, de VS verlaten om minder sterk gereguleerde markten te verkennen, krijgen nieuwe tokens zoals Shiba Memu de kans om hun trucs met een breder publiek te delen. Dit zou een reden kunnen zijn voor a16z om de crypto presale van deze hond, die in juli van start is gegaan, opnieuw te bekijken.

Shiba Memu is niet zomaar een doggy meme coin

Shiba Memu heeft al laten zien wat een goede pup het is. Op crypto-nieuwssites en onder blockchain enthousiastelingen gaat het over de baanbrekende plannen die het project aan de kop zouden kunnen zetten in de sector voor meme coins. De nieuwe meme coin van het platform is niet zomaar een hond. Het aanbod gebruikt geavanceerde AI-technologieën om zichzelf op de markt te brengen op sociale mediaplatforms, online forums en websites.

Hoe het werkt? Het Shiba Memu protocol gebruikt een geavanceerd algoritme voor natuurlijke taalverwerking (NLP) om zijn marketingcampagnes te automatiseren door autonoom te communiceren met online gebruikers en zo te begrijpen hoe investeerders het token, SHMU, zien. Vervolgens koppelt Shiba Memu de feeds van beleggerssentiment aan een geavanceerd machine learning algoritme waarmee Shiba Memu kan herkennen wat wel en niet effectief werkt en op basis daarvan de strategieën voor martketing aanpassen.

Shiba Memu is ook in staat om organische vermeldingen van het project online te analyseren, hetzij in tekst of via de native cyberpup-meme. Het AI-protocol van Shiba Memu kan de toon en het doelpubliek voor zijn volgende promotiecampagne aanpassen door te analyseren of het beleggerssentiment over het algemeen positief of negatief is.

Hoe werkt SHMU?

De native SHMU coin drijft de revolutionaire AI-mogelijkheid aan die het zelfpromotiewerk van Shiba Memu aandrijft. Het platform beschikt over een interactief AI-dashboard waarmee gebruikers het succes van marketingcampagnes kunnen volgen en bekijken, terwijl ze alle online interacties van het autonome AI-protocol van Shiba Memu nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Het SHMU-token ontgrendelt de mogelijkheid voor gebruikers om rechtstreeks met het dashboard te communiceren met behulp van AI-technologie die vergelijkbaar is met die van populaire AI-chatbotprogramma’s zoals ChatGPT. Gebruikersfeedback en suggesties kunnen worden gegeven, waarbij gebruikers beloningen in de vorm van crypto krijgen, net als hondensnoepjes voor ieder idee dat door het algoritme wordt overgenomen, zoals het targeten van een bepaald forum of een bepaalde website.

Met de toolkit van het platform kan Shiba Memu enorme hoeveelheden marktgegevens oneindig sneller beoordelen dan 100 mensen, wat leidt tot nauwkeurigere voorspellingen van toekomstige prijsbewegingen. Naarmate de AI-mogelijkheden voor deze slimme pup evolueren en groeien, zullen deze voorspellingen nauwkeuriger worden naarmate het protocol het succes van elke marketingstrategie begrijpt. Als gevolg hiervan heeft SHMU een grote kans om zijn onbetwiste volledige potentieel te bereiken.

Hoe hoog kan SHMU stijgen?

Meme coins zoals SHMU ervaren vaak snelle prijspieken, waardoor het rendement 100x wordt verhoogd voordat ze binnen enkele weken tot 90% van hun waarde verliezen. Om de coin hiertegen te beschermen, heeft het team van Shiba Memu een revolutionaire manier bedacht om hun presale evenement te runnen en zo in acht weken zo veel mogelijk op te halen.

Deze innovatieve en zeer aantrekkelijke ICO wordt gelanceerd op $0,011125 en wordt dagelijks verhoogd met een vast bedrag van $0,000225. Iedereen die op dag één investeert, zal het meest significante rendement op zijn SHMU bezit zien, met een stijging van 12,13% op dag 7, een stijging van 40,45% op dag 21 en een enorme stijging van 119,33% op dag 60, wanneer de prijs van het token $0,0244 zal bereiken. De huidige prijs staat op 6.07%.

Shiba Memu (SHMU) zou de beste crypto investering in 2023 kunnen zijn

Crypto nieuwskanalen speculeren of de verhuizing van a16z naar Londen het begin is van een bredere verschuiving van crypto markten van de VS naar andere delen van de wereld. Hoewel dit nog te bezien valt, lijdt het geen twijfel dat de innovatie en opwinding rond Shiba Memu het begin zou kunnen zijn van een seismische verschuiving in de sector voor meme coins.

De opwindende samenstelling van het presale evenement van Shiba Memu (SHMU) betekent dat hoe eerder investeerders hun tokens reserveren, hoe groter de winst dagelijks groeit. Nooit eerder was het zo belangrijk om direct betrokken te raken bij een presale. Ook heeft de SHMU coin enorm veel utility – een zeldzaamheid in de sector voor meme coins. Er is geen limiet voor dit opwindende door AI aangedreven blockchain protocol.

Je kunt SHMU hier kopen tijdens de presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!