Crypto hype alert: Mr Hankey, trending shitcoin met exclusieve $500K presale enkele dagen voor listing

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Er is een nieuwe meme coin gelanceerd onder de naam Mr Hankey Coin die binnenkort in een presale verkrijgbaar is. Mr Hankey Coin is afgeleid van het South Park personage dat vaak in kerstafleveringen voor komt. 

Mr Hankey is een drol die tijdens kerst via de wc naar boven komt en staat ook wel bekend onder de naam the Christmas Poo. De eerste keer dat Mr Hankey in South Park voor kwam was in 1997, meer dan 25 jaar geleden. 

Het zegt meteen al wat over de ongekende populariteit van South Park en de verschillende personages uit de serie. Zelfs karakters die slechts een aantal keer in de serie voorkomen zijn bekend bij de echte fans van het programma.

>>> Nu naar de Mr Hankey Coin website <<< 

Dat de meme coin al snel de aandacht heeft getrokken vanwege de naam, maar ook vanwege de manier waarop de token gelanceerd wordt. Nieuwe cryptomunten kunnen op verschillende manieren geïntroduceerd worden, maar een presale is een steeds populairdere optie. 

Ook het team achter Mr Hankey Coin heeft gekozen voor deze manier van het lanceren van een token. Toch is deze presale anders dan veel andere crypto presales die er gehouden worden. 

Mr Hankey Coin gaat namelijk niet voor een miljoenenopbrengst in de presale, maar heeft een hard cap van slechts $500.000,-. Daarmee is de verwachting dat de presale nagenoeg direct uit gaat verkopen. 

Er is dus haast geboden als je zelf mee wilt doen met de presale en daarom kun je alvast op de website van het project jezelf aanmelden voor de Telegram groep achter de Mr Hankey Coin. 

Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen van het project en krijg je als eerste toegang tot de presale. Je geeft hiermee jezelf dus de beste kans om deel uit te maken van deze presale om zo de hoogste winst te kunnen maken. 

Shitcoin met lage marketcap

Ze draaien er niet omheen; Mr Hankey Coin is een echte shitcoin. Dat wil zeggen dat het een token is die geen intrinsieke functie en daarmee waarde heeft. In de crypto markt hoeft dit echter niets te zeggen over de echte waarde van de token. 

Het draait namelijk allemaal om de interesse van crypto traders in de Mr Hankey Coin. Zolang er crypto traders zijn die dagelijks in de token traden en er nieuwe investeerders bijkomen, kan de prijs van de token ook gaan stijgen. 

De Mr Hankey Coin is ontwikkeld als ERC-20 token op de Ethereum blockchain waardoor je in de presale de token ook zult kunnen kopen door er Ethereum voor in te ruilen. Daarnaast zal ook USDT op de Ethereum blockchain geaccepteerd worden. 

Veel meer is er nog niet bekend over het project, behalve de tokenomics en die zijn wel interessant om te bekijken. In totaal zijn er 1 miljard Mr Hankey Coin tokens waarvan er 400 miljoen verkocht worden tijdens de presale.

Daarnaast zijn er 400 miljoen tokens gereserveerd voor de liquiditeitspool, gaan er 50 miljoen tokens naar het team voor de ontwikkeling van de token, wordt er 50 miljoen gereserveerd voor listings bij centrale exchanges en wordt de overige 100 miljoen tokens ingezet voor marketing. 

Enkele dagen voor listing

Het voordeel van een korte presale als deze is dat de token daarmee ook extra vroeg beschikbaar zal komen op één of meerdere crypto exchanges. Een eerste listing van een nieuwe coin kan direct voor een koersstijging zorgen waardoor je met Mr Hankey Coin dus in korte tijd al winst zou kunnen maken. 

Zodra de presale opent, zal het waarschijnlijk slechts enkele dagen duren voordat deze uitverkocht is en voordat de token bij een crypto exchange terecht gaat komen. Het is nog niet bekend bij welke exchange de Mr Hankey Coin als eerste gelist gaat worden. 

Ga alvast naar de website van de Mr Hankey Coin om de token beter te bekijken of je aan te melden voor de Telegram groep! 

>>> Nu naar de Mr Hankey Coin website <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!