Cross market opleving voor Kaspa – Er is geen beter moment voor de presale van AltSignals

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Kaspa (KAS) heeft onlangs een cross market opleving ervaren, wat het platform een welkome boost heeft gegeven tijdens de eerste maand van Q3 in 2023. Terwijl beleggers die investeren in crypto de tijd nemen om te kijken naar de haalbaarheid van potentiële rendementen met Kaspa’s schaalbare en energie-efficiënte blockchain, blijft de ASI presale van AltSignals de verwachtingen trotseren.

Er is tijdens het presale evenement al $1.12m opgehaald. Er lijkt geen beter moment mogelijk te zijn voor enthousiaste investeerders om betrokken te raken bij deze nieuwe, door AI aangedreven crypto ontwikkeling.

Wat is AltSignals?

AltSignals is een online trading community die in 2017 is gelanceerd en snel is gegroeid om een community van 50.000 gebruikers te bedienen met marktleidende trading signals op een reeks verschillende markten, waaronder dagelijkse crypto transacties, Binance Futures, forex, CFD’s en traditionele aandelentransacties. De gerenommeerde trading tool van het project, AltAlgo™, heeft de community van het platform voorzien van zeer nauwkeurige signals, met een gemiddeld succespercentage van 64%.

AltSignals wil echter niet op zijn lauweren rusten en heeft de ontwikkeling van een gloednieuwe door AI aangedreven trading toolkit, ActualizeAI, aangekondigd. Hiermee kan het slagingspercentage stijgen tot meer dan 80%. Deze nieuwe trading stack maakt gebruik van de kracht van verschillende AI technologieën, waaronder machine learning, natural language processing (NLP), voorspellende modellering, sentimentanalyse en regressive learning om het volume, de frequentie en nauwkeurigheid van de trading signals te vergroten. Naarmate de algoritmen volwassen worden, zal het platform het slagingspercentage blijven verhogen.

ActualizeAI werkt continu aan het doorzoeken van markten door enorme hoeveelheden marktgegevens te analyseren, inclusief prijsindicatoren om de verhouding tussen risico en opbrengst in evenwicht te brengen en om de gebruikers optimale koop-/verkoopprijzen te bieden om de winstgevendheid te maximaliseren.

Hoe werkt ASI?

Het ASI presale evenement is gelanceerd om de ontwikkeling en bouw van ActualizeAI te ondersteunen en het volledige AltSignals ecosysteem van stroom te voorzien. Naast het verkrijgen van enorme utility en uiteindelijk volledige controle over het bestuur door het bezit van coins, kunnen ASI-tokenhouders profiteren van de staking mogelijkheden van het platform om een passief inkomen te verdienen.

Beleggers met meer dan 50.000 coins kunnen een direct voordeel behalen op alle markten door directe toegang tot AltAlgo™ te ontgrendelen en, na de livegang, krijgen ze levenslange toegang tot ActualizeAI. Ondertussen kunnen alle tokenhouders lid worden van de elite AI Members Club en profiteren van verschillende opwindende voordelen en speciale aanbiedingen.

Deze omvatten toegang tot lucratieve online trading toernooien, investeringsmogelijkheden zoals vroege toegang tot de beste openbare en privé presale evenementen en de kans om nieuwe functies en producten te bètatesten, waarbij er crypto beloningen worden gegeven voor de feedback die wordt gegeven. Dit alles maakt de ASI presale tot een zeer aantrekkelijke investeringsoptie voor 2023.

ASI prijsvoorspelling: Kan het token $0,50 bereiken in 2025?

AltSignals bevindt zich op een bevoorrechte plaats in vergelijking met de meeste crypto die in de presale zijn dankzij de bestaande ondersteuning van een zeer vertrouwd platform en een enorm bestaand gebruikersbestand. AltSignals verwacht nu een toename van de vraag naar tokens, aangezien steeds meer gebruikers het potentieel erkennen van de door AI aangedreven tradingstack en de bijbehorende utility die in het ASI-token is ingebouwd.

Nu de presale zich momenteel in fase 2 bevindt, met een token prijs van slechts $0,01875, wat zal stijgen tot $0,02274 voordat deze openbaar wordt gemaakt, wijzen alle tekenen op een ongelooflijk mooie toekomst voor deze baanbrekende crypto in de AI-ruimte. Analisten voorspellen dat de coin tegen 2025 meer dan 25x rendement zou kunnen opleveren voor beleggers die al tijdens de presale instappen, waarbij de prijs de grens van $0,50 zou kunnen doorbreken.

Wat is Kaspa?

Kaspa is een door de community aangestuurde blockchain die is ontwikkeld om de vele uitdagingen van eerste generatie blockchain providers, zoals Bitcoin en Ethereum, te overwinnen. Met behulp van een unieke blockDAG-benadering die tot 100 blocks per seconde genereert, kan Kaspa onmiddellijke transactiefunctionaliteit en snelle blokfinaliteitstijden bieden.

Het platform werkt op een proof-of-work (PoW)-protocol dat het kHeavyHash algoritme gebruikt om energie-efficiënte operaties te leveren. Hierdoor kan Kaspa verspilling tegengaan, wat de netwerkbeveiliging verbetert en een kleinere impact heeft op het milieu dan veel andere blockchainproviders. Een aangepaste versie van het SHA-256 hashing-protocol ondersteunt kHeavyHash om een uitstekende netwerkbeveiliging te behouden.

KAS prijsvoorspelling voor 2025

Kaspa heeft onlangs een upgrade voltooid die gericht was op het verhogen van transactiesnelheden en het verminderen van de eisen aan hardware. Ondertussen is KIP 3 onlangs onthuld om “Block Sampling” te introduceren om de mining efficiëntie en eerlijkheid te vergroten.

Deze upgrades en nieuwe functies hebben KAS samen een mooie toekomst gegeven, waarbij analisten verwachten dat de coin, die momenteel wordt verhandeld tegen $0,0253, met meer dan 300% zal groeien tot $0,0887 in 2025. Dit zou bestaande investeerders aantrekkelijke rendementen opleveren, maar die worden overschaduwd door de winsten die beschikbaar zijn bij ASI.

KAS versus ASI: wat is de betere optie om te investeren in crypto?

KAS en ASI staan klaar om beleggers die investeren in crypto de komende jaren een gunstig rendement te bieden. Dit zal worden gedreven door de verwachte terugkeer naar een bullmarkt, aangevuld met upgrades voor Kaspa en de integratie van kunstmatige intelligentie mogelijkheden voor AltSignals.

De ASI coin biedt beleggers die investeren in crypto echter een duidelijke winnaar, waarbij het rendement van ASI waarschijnlijk de rendementen die beschikbaar zijn voor beleggers in KAS worden overschaduwt door die van ASI waardoor ASI-houders een overwinning behalen. Met toonaangevende gebruiksniveaus aangedreven door AI, governance en een aantrekkelijke use case die handelaren een voorsprong geeft, is ASI een van de beste opties om te investeren in crypto in 2023.

Dit is het moment voor enthousiaste investeerders om te profiteren van de aantrekkelijke prijs tijdens de ASI presale. Voorkom dat je een echt koopje op het gebied van crypto misloopt.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!