Investeerders wenden zich tot SHIB voorafgaand aan de lancering van Shibarium in augustus

Investeerders verschuiven hun aandacht en middelen naar SHIB, de native cryptocurrency van het cryptocurrency-ecosysteem van Shiba Inu, in afwachting van de aankomende lancering van Shibarium dat gepland staat voor augustus.

Metaquant, een crypto marktanalist, heeft onlangs deze trend op Twitter opgemerkt en verklaard dat er een verschuiving is naar SHIB-gerelateerde tokens zoals BONE, LEASH, WOOF en PAW, die allemaal tot de grootste stijgers op de cryptomarkt behoren.

Opvallend genoeg presteren SHIB, BONE en LEASH allemaal positief, met aanzienlijke winsten. Volgens gegevens van CoinGecko wordt Bone ShibaSwap (BONE) verhandeld voor $1,43 met een marginaal winstpercentage van 0,4%, terwijl Doge Killer (LEASH) een enorme stijging van 64,6% heeft gezien en nu op $569,88 staat. Deze sterke prestatie is een duidelijke indicatie dat de aankomende Shibarium-lancering al voor opschudding zorgt in de crypto-gemeenschap.

Shibarium, een layer-2 blockchain, zal live gaan na een conferentie in Toronto deze augustus, zoals aangekondigd door ontwikkelaar Shytoshi Kusama in een recente blogpost. De blockchain zal SHIB-tokens en hun afgeleiden zoals BONE, TREAT en LEASH gebruiken voor toepassingen die op de blockchain worden gebouwd. Deze stap sluit aan bij de visie van het ecosysteem om een gedecentraliseerde en autonome gemeenschap op te bouwen, waarbij de unieke tokens op verschillende manieren worden gebruikt.

In zijn blogpost schetst Shytoshi Kusama, die het pseudoniem heeft aangenomen voordat hij een houder werd van Shiba Inu, de uitdagingen van het bouwen van een “leiderloze, 100% gedecentraliseerde en autonome persistente gemeenschap.”

De blog suggereert dat hoewel er projecten zijn geweest die een vergelijkbaar doel hebben nagestreefd, het waarborgen van echte “persistentie” meer subtiliteit, tijd, overweging, planning, technologie, strategie en een robuustere structuur vereist dan andere meme coins.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!