Vodafone Duitsland legt uit waarom het Cardano gebruikt voor haar NFT-collectie

Vodafone Duitsland heeft plannen onthuld om een ​​NFT-collectie vrij te geven op de Cardano (ADA) blockchain. Dit nieuws werd gedeeld door Patrick Tobler, de oprichter en CEO van NMKR, een toonaangevende aanbieder van NFT-creatie, het slaan en verhandelen van infrastructuur op de Cardano-blockchain. Tobler deelde de aankondiging van een medewerker van Vodafone Duitsland (“Luca”) op de Discord-server van het bedrijf.

Welkom bij de Cardano-gemeenschap

De vertegenwoordiger van Vodafone Duitsland begon met het uiten van opwinding en dankbaarheid jegens de groeiende Cardano-gemeenschap. Het bedrijf is overweldigd door de positieve reacties en het enthousiasme van de leden van de gemeenschap. De vertegenwoordiger erkende ook de nieuwsgierigheid rond het project, met veel leden die vragen stelden over de tijdlijn en specifieke kenmerken van de NFT-collectie.

NFT’s met een echte use-case

Vodafone Duitsland gaf aan dat het zich inzet voor het creëren van NFT’s die echt nut en voordelen bieden aan haar klanten. Hoewel de directe voordelen beschikbaar zullen zijn voor Duitse klanten, onderzoekt het bedrijf manieren om de leden van de internationale gemeenschap erbij te betrekken. Het bedrijf streeft ernaar transparant te zijn in haar intenties en mogelijkheden.

Het bedrijf is dit aspect dan ook nog aan het afronden en gaf aan dat het openstaat voor suggesties vanuit de gemeenschap en moedigen leden aan om hun ideeën te delen.

Waarom Cardano?

Vodafone Duitsland heeft de Cardano-blockchain gekozen voor zijn NFT-project vanwege de sterke community, duurzaamheid en cross-chain-mogelijkheden. Het bedrijf bevindt zich nog in de beginfase van dit project en degenen die al betrokken zijn, worden beschouwd als super vroege supporters.

Naast de aankondiging maakte Tobler bekend dat Vodafone Duitsland de NFT-tools van NMKR voor dit project zou gebruiken. Deze samenwerking onderstreept de reputatie van NMKR als toonaangevende leverancier van NFT-infrastructuur op de Cardano-blockchain.

Conclusie

De onderneming van Vodafone Duitsland in NFT’s op de Cardano-blockchain markeert een belangrijke stap in de acceptatie van blockchain-technologie door grote bedrijven. De focus van het bedrijf op het creëren van NFT’s met echt nut is een veelbelovende ontwikkeling in de NFT-ruimte. Terwijl we wachten op meer details over het project, blijft de anticipatie binnen de Cardano-gemeenschap groeien.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!