Analist voorspelt stijging van 30% voor Litecoin

Een crypto-handelaar die de bodem van de Bitcoin (BTC) bear market in 2018 correct voorspelde, voorspelt nu een sterke stijging voor Litecoin (LTC).

De pseudonieme handelaar genaamd Bluntz vertelt zijn 223.300 volgers op Twitter dat het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin klaar lijkt om te stijgen voorafgaand aan zijn halveringsevenement dat gepland staat voor augustus.

Volgens de crypto-strateeg ziet LTC er zowel op zijn USD- als BTC-paren bullish uit:

“Ik denk dat LTC zich eindelijk klaarmaakt voor de halvering.

Het probeert een uitbraak te realiseren op het USD-paar na een periode van 195 dagen en is ook stevig terug binnen het eerdere doorbraakbereik op zijn BTC-paar, wat wijst op een beweging naar de bovenkant van het bereik.

Een andere waar ik blij mee ben om op lange termijn vast te houden.”

Als we naar de grafiek van de analist kijken, lijkt hij een Litecoin-rally naar $140 te voorspellen. Op het moment van schrijven wordt LTC verhandeld voor $107,16, wat een opwaarts potentieel van meer dan 30% suggereert als Litecoin het doel van Bluntz bereikt.

Wat betreft Solana (SOL), een concurrent van Ethereum (ETH), zegt Bluntz dat deze op de BTC-paar bullish signalen vertoont:

“We zien bijna een 10% stijging in een vier-uur durende kaars op SOL, plus een erg mooie engulfing kaarsformatie op dagbasis op het BTC-paar.”

Op het moment van schrijven wordt het SOL/BTC-paar verhandeld voor 0.0006069 BTC, wat $18.49 waard is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!