PEPE Coin koers stijgt verdere 60% – Blijft PEPE stijgen of blijkt investeren in deze 4 goedkope crypto’s met potentie x50 te gaan verstandiger

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De afgelopen week presteerde Pepe Coin opnieuw uitstekend, met een koersstijging die uiteindelijk opliep tot wel +60%. Komt er voor holders van $PEPE nog meer aan, of is het verstandiger te investeren in andere goedkope crypto met potentie? 

Laten we eens kijken hoe Pepe Coin de afgelopen week tijd presteerde, waarom dat gebeurde en wat de vooruitzichten voor de Pepe Coin koers zijn. 

Ontwikkeling Pepe Coin koers afgelopen dagen

Pepe Coin is een van de memecoins die de afgelopen tijd is uitgegroeid tot household name binnen crypto. Op basis van volume is het inmiddels de 68ste cryptomunt ter wereld, en dat is inclusief stablecoins. Daarmee is het na Dogecoin en Shiba Inu veruit de grootste meme token van het moment. 

De afgelopen maanden werd $PEPE dan ook als een token gezien die je moest kopen. Meer recent vielen de prestaties echter tegen, tot de rally van ongeveer tien dagen geleden. Hierbij presteerde $PEPE beter dan concurrenten $DOGE,  $SHIB en $FLOKI, en steeg de token met meer dan 60% in waarde. 

Inmiddels lijkt hier een einde aan gekomen te zijn, en corrigeert de Pepe Coin koers. Als we uitzoomen en naar de koersontwikkeling van de afgelopen maand kijken, lijkt het redelijk om in de verwachtingen rekening te houden met een verdere correctie. Ons advies is dan ook niet om nu in Pepe Coin te investeren, maar eerst de verdere ontwikkeling af te wachten en tot die tijd te kijken naar andere alternatieve crypto met potentie om op korte termijn goed te presteren. We zochten vast vier van zulke cryptocurrencies uit, die we elk zullen bespreken.

Vier goedkope crypto met potentie als Pepe Coin alternatief

De cryptomarkt is voortdurend in beweging, en dagelijks komen er nieuwe tokens bij. Soms zitten hier ook echte pareltjes tussen, die tegen een goede prijs te krijgen zijn en daarna ineens veel meer waard kunnen worden. We zochten vier kleine crypto met potentie uit waarmee dit in de komende tijd zomaar zou kunnen gebeuren. Dit zijn ze:

  1. Wall Street Memes – Nieuwe Memecoin kan groter worden dan $PEPE
  2. Thug Life Token – Meme crypto voor Ballers & Pimps 
  3. Launchpad.XYZ – Jouw weg naar succes in Web 3.0
  4. Chimpzee – Bestrijd klimaatverandering en verdien inkomen

>>> Nu investeren in Wall Street Memes tokens <<< 

Top 4 Pepe Coin alternatieven – Dit zijn de goedkope crypto met potentie waarin nu geïnvesteerd wordt! 

Onderstaande vier tokens zijn allen nieuwe crypto die gekocht kan worden via een presale. Dit is een exclusieve voorverkoop voor vroege investeerders die zo tegen een zo voordelig mogelijke prijs al tokens kunnen aanschaffen, voordat de token beschikbaar is via cryptocurrency exchanges. Bovendien geven veel projecten extra voordelen aan wie al tijdens de presale investeert, zoals kans op airdrops en early access tot hun platform. 

Hieronder bespreken we van elk project in het kort wat het is, wat voor token ze hebben en waarvoor deze gebruikt kan worden. Ook vind je bij elk project een link naar de website met meer informatie over zowel het project, de roadmap als de presale. 

1. Wall Street Memes – Nieuwe memecoin kan groter worden dan $PEPE

Wall Street Memes is een nieuwe memecoin waarvan haast wel zeker is dat er de nodige aandacht meegetrokken gaat worden. Het platform heeft online een immense following, die al sinds 2021 wordt opgebouwd, en een professioneel team met bewezen ervaring in het launchen van eens succesvol project. 

Zo lanceerden zij in 2021 al een eigen Wall St. Bulls NFT-collectie, waarvan alle 10.000 exemplaren binnen 32 minuten verkocht werden. De totale opbrengsten waren daarmee meer dan $2.5 miljoen. 

Op social media platformen zoals Twitter en Instagram heeft Wall Street Memes honderdduizenden volgers, en wordt er op grote schaal gepraat en gepromoot voor de token. Het team rolt daarbij al jaren frequent nieuwe memes uit over de financiële markten, die alleen maar bijdragen aan het verspreiden van de naam. 

De volgende stap voor Wall Street Memes is voor hen een logische. Met een eigen meme crypto, die $WSM gaat heten, krijgt de movement nog beter een gezicht en een waarde gekoppeld aan waartoe zij in staat zijn. Als de token aanslaat bij de community en anderen, dan kan dit een van de grote meme crypto successen van 2023 worden. 

Wall Street Memes is zelf ontstaan ten tijde van de gekte rondom Wall Street Bets en onder andere het AMC en GameStop aandeel. Beleggers kwamen er toen achter dat grote investeringsfondsen massaal deze aandelen geshort hadden, en besloten vervolgens zelf de aandelen te kopen en long te gaan. Hiervoor bundelden ze hun krachten op bijvoorbeeld de subreddit /r/WallStreetBets, en deden dit zo succesvol dat de aandelen enorm in waarde stegen, en de investeringsfondsen miljarden verloren. 

Ook de $WSM token is een anti-establishment token waarmee de community van Wall Street Memes een vuist wil maken. Investeren kan in een crypto presale die bestaat uit 30 rondes, en waarmee nu al meer dan $11.125.000 is opgehaald. Het aankoopproces is eenvoudig, en te voltooien met behulp van een eigen crypto wallet en $USDT, $ETH of een creditkaart. Bezoek hieronder de officiële website:

>>> Direct naar de Wall Street Memes Website <<< 

2. Thug Life Token – Meme crypto voor Ballers & Pimps 

Thug Life ($THUG) is de nieuwste meme crypto on the block, en profileert zichzelf als de memecoin voor ‘ballers’. Thug Life zegt zelf dat het de token is voor wanneer je door memecoin season bent veranderd in een ‘lil’ b!tch’. 

Dat is klare taal, maar het komt erop neer dat Thug Life een alternatief wil bieden voor hen die tot nu toe niet hebben weten te profiteren van de meme crypto gekte rondom bijvoorbeeld $PEPE. Thug Life is verder een echte community token, en zal gelanceerd worden op enkel gedecentraliseerde exchanges (DEX, geen CEX). 

Ben jij ooit te kijk gezet door een corrupte influencer of een project dat een rug pull bleek te zijn? Dan is Thug Life token wellicht de token om dit mee te vergeten. 

De presale van $THUG zal zeer snel verlopen. Er is één fase waarmee in totaal 70% van de tokenvoorraad wordt aangeboden bij beleggers. 15% wordt opzij gezet voor de marketing van het project, en 15% voor het uitkeren van beloningen aan de community. 

$THUG kost tijdens de presale $0.0007 per token, en de hard cap bedraagt $2.058.000. De bedoeling van deze relatief lage market cap is dat het een flash presale is die snel uitverkocht gaat, waarna vraag- en aanbod het verdere koersverloop zal bepalen. 

Na lancering bij een gedecentraliseerde exchange zal er bovendien een airdrop campagne worden uitgevoerd waarmee een groot aantal beleggers ook een aantal $THUG ontvangen om de naamsbekendheid verder te vergroten. 

Als deze token aanslaat, kan het zomaar een snelle stijger worden met kans op mooie profits voor wie er tijdig bij is. Bekijk onderstaande link om meer te weten te komen:

>>> Naar de Thug Life Presale <<<

3. Launchpad XYZ – Jouw Weg naar Succes in Web 3.0

Even iets anders dan memecoins – Launchpad XYZ is een heel ander type crypto project dat zich juist richt op het onboarden van nieuwelingen, zowel professionals als particulieren, in de wereld van blockchain, crypto en web 3.0. 

Launchpad XYZ is een platform dat geschikt is om de nieuwste projecten te vinden en traden, inclusief alle essentiële informatie over bijvoorbeeld de technische achtergrond, tokenomics en utility. 

Het platform voorziet daarbij in data en inzichten over crypto, en educatieve content over bijvoorbeeld handelsstrategieën en technische analyse. Ook is er een eigen ‘Trading Edge’ nieuwsbrief met de laatste informatie en ontwikkelingen.

Door zelf een aantal applicaties te ontwikkelen heb je buiten Launchpad XYZ als trader eigenlijk geen ander platform meer nodig. Launchpad XYZ heeft straks bijvoorbeeld Trading Edge voor de inzichten in ontwikkelingen, marktsentiment en nieuws, alsmede trade setups van ervaren traders, een eigen trading terminal om trades uit te voeren en een DEX om de liquiditeit van deze trades te verzorgen en tokens te swappen. 

De Launchpad Quotient score (LQ) geeft in een oogopslag aan of bepaalde crypto projecten goede vooruitzichten hebben en daarmee interessant zijn als investering, terwijl Launchpad XYZ zelf ook werkt aan een ‘fractionalised assets exchange’ om in delen van waardevolle assets te beleggen. 

De token die gebruikt wordt binnen het hele platform is $LPX. Hiermee kun je bijvoorbeeld crypto staken, of transactiekosten verminderen. Investeren in de token kan nu al via de crypto presale website van $LPX tegen een prijs van $0.046 per token. Dit loopt nog op naar $0.0565 als de presale eindigt en de token gelist wordt bij exchanges!

>>> Bekijk alle Functies van Launchpad XYZ <<< 

4. Chimpzee – Bestrijd klimaatverandering en verdien inkomen

Chimpzee ($CHMPZ) is een zogeheten duurzame of groene cryptocurrency. Deze token stelt je in staat om een positieve impact op het klimaat te hebben, terwijl je tegelijkertijd op verschillende manieren cryptocurrency verdient. 

Het team van Chimpzee is volledig geverifieerd door Cyberscope hun KYC-verificatie, terwijl ook het project en contract zelf gecheckt zijn op veiligheid door Solidity Finance. Dat is als investeerder prettig om te weten. 

Het idee van Chimpzee is om een web 3.0 project op te zetten waarbij nuttige functies op een natuurlijke en eenvoudige wijze gekoppeld worden aan het verdienen van cryptocurrency, om zo gebruikers aan te sporen zoveel mogelijk te doen voor het milieu. 

Chimpzee biedt drie verschillende mogelijkheden om dit te doen. De eerste is de Chimpzee online winkel, met een shop-to-earn principe. Dan is er ook een eigen NFT-marktplaats voor onder andere NFT’s die in de Chimpzee game gebruikt kunnen worden, die trade-to-earn is, en tot slot is er het ‘Zero Tolerance’ spel van Chimpzee dat play-to-earn is. 

Dit werkt bijvoorbeeld als volgt: wanneer je een item koopt in de Chimpzee winkel, dan betaal je daarvoor een bedrag. Van de opbrengsten doneert Chimpzee een deel aan een goed doel, terwijl jij ook als beloning een aantal $CHMPZ tokens krijgt die er verdiend worden met de transactiekosten. 

Chimpzee biedt verder interessante functies zoals een NFT-paspoort, en werkt ook aan een staking protocol voor tokens en NFT’s. Ook wil het onder andere een geanimeerde serie ontwikkelen om aandacht te trekken voor hun strijd voor het behoud van de natuur en dieren. 

Investeren in $CHMPZ kan via onderstaande link op de officiële Chimpzee presale website. De prijs per $CHMPZ token is momenteel $0.00067, en loopt uiteindelijk bij listing op tot maar liefst $0.00185.

>>> Investeer in Duurzame Cryptocurrency $CHMPZ <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!