Failliete Voyager Digital verplaatst 287 miljard aan Shiba Inu naar onbekende wallets

Lookonchain, een on-chain analyse platform, heeft zojuist via Twitter onthuld dat Voyager Digital, de failliete cryptolener, een aanzienlijke hoeveelheid Shiba Inu (SHIB) lijkt te verplaatsen naar onbekende wallets.

Op het moment van het schrijven van dit rapport is het motief achter de vermeende actie van Voyager nog niet bevestigd, maar het zou kunnen gaan om een plan van het failliete cryptobedrijf om klantopnames opnieuw mogelijk te maken.

Toegang van schuldeisers tot opnames

Een recente tweet op het geverifieerde account van Lookonchain onthulde dat schuldeisers die gebruikmaken van de opnamefaciliteiten van de failliete cryptolener toegang zouden krijgen tot hun cryptocurrencies, waaronder Shiba Inu. Het aanbod loopt van 20 juni tot 5 juli.

Het is opmerkelijk dat dit aanbod om toegang te krijgen tot cryptocurrencies op Voyager’s opnamefaciliteiten komt nadat het bedrijf alle stortingen en opnames stopzette toen het zijn primaire activiteiten in juli 2022 beëindigde.

287 miljard SHIB verplaatst naar onbekende wallets

Daarnaast deelde Lookonchain een link naar de bekende Ethereum blockchain explorer, Etherscan, waaruit de nieuwste transfers van Voyager met betrekking tot Shiba Inu naar voren kwamen.

Volgens gegevens verkregen via de Ethereum blockchain explorer bedroegen de vier meest recente Shiba Inu-transacties telkens 70 miljard SHIB-tokens. Deze tokens werden verplaatst van het gespecificeerde adres ‘Voyager 1’ naar een onbekende wallet. Eerder werd al 70 miljoen SHIB-tokens overgebracht naar een mysterieuze wallet, waardoor het totale aantal verloren munten naar schatting op ongeveer 287 miljard komt.

Daarnaast onthulde Etherscan dat ongeveer 2 miljard SHIB-tokens werden verplaatst naar onbekende adressen en andere gedecentraliseerde exchanges van prominente wallets en exchanges zoals Coinbase, Hotbit en Binance.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!