Binance en Coinbase zien enorme instroom, ondanks rechtszaken

In de afgelopen 12 uur heeft Whale Alert verschillende grote cryptocurrency-transacties geregistreerd die gericht waren op twee toonaangevende beurzen, Binance en Coinbase. Handelaren hebben hun activiteiten op deze platforms opgevoerd, wat mogelijk wijst op vernieuwd vertrouwen en steun voor deze beurzen.

Volgens bronnen werden er voornamelijk altcoins overgebracht naar Binance. Zo werd er een indrukwekkende 115.270.000 MATIC (ter waarde van ongeveer 95.455.693 USD) overgebracht van een onbekende portemonnee naar Binance.

Kort daarna werd nog eens 499,999,999 DOGE (ongeveer 34.101.671 USD) overgebracht van een onbekende portemonnee naar Binance. Deze aanzienlijke transacties illustreren het aanhoudende vertrouwen van handelaren in het gebruik van Binance voor hun handelsbehoeften.

Aan de andere kant kwam Coinbase naar voren als het favoriete platform voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) transacties. Een aanzienlijke hoeveelheid van 2.146 BTC, equivalent aan ongeveer 55.773.807 USD, samen met 19.077 ETH, ter waarde van ongeveer 34.683.428 USD, werd verplaatst van niet-geïdentificeerde portefeuilles naar Coinbase.

Enkele uren later volgde nog een grote ETH-overdracht van 18.752 ETH (ongeveer 33.917.178 USD). Deze transacties weerspiegelen het vertrouwen van handelaren in het gebruik van Coinbase als een veilig platform voor hun Bitcoin- en Ethereum-transacties.

MATIC vond ook zijn weg naar Coinbase, met 18.864.365 MATIC (ongeveer 15.175.075 USD) die vanuit een onbekende portemonnee werd overgebracht. Dit geeft verder aan dat Coinbase een groeiende reputatie geniet als een voorkeursplatform voor altcoins.

Als reactie op deze aanzienlijke transacties kunnen we voorzichtig concluderen dat handelaren een sterk vertrouwen hebben in deze bekende cryptocurrency-beurzen. Door te kiezen voor platforms zoals Binance en Coinbase vertrouwen handelaren deze beurzen met aanzienlijke hoeveelheden van hun cryptocurrencies, ondanks de recente juridische acties vanuit de SEC.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!