Analist verwacht flinke dalingen voor deze drie altcoins

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist heeft onlangs zijn ruim 222.000 volgers op Twitter gewaarschuwd dat altcoins tijdens de huidige marktcorrectie met verdere dalingen kunnen worden geconfronteerd.

Pseudonieme analist en handelaar Bluntz vertelde zijn volgers dat altcoins een neerwaartse trend vertonen in de grote tijdsbestekken en veel meer kunnen dalen dan momenteel wordt verwacht.

Onder verwijzing naar het voorbeeld van Polygon (MATIC), zei Bluntz dat de Ethereum (ETH) layer-2-schaaloplossing net onder een stijgend kanaal is gegleden en lager gaat. Hij tweette het volgende:

“Zoveel altcoins verliezen nu een echt hun structuur op hun hoge tijdsbestek. MATIC, bijvoorbeeld, breekt af van een 12 maanden durende bearflag en had net een solide sluiting onder een kanaal van een jaar. Persoonlijk begin ik te denken dat het een stuk lager gaat dan velen verwachten.”

Volgens de analist zou MATIC tot 54% kunnen dalen ten opzichte van de huidige niveaus, naar een niveau van $0,40 – $0,50.

Bluntz wendde zich vervolgens tot de Ethereum koers en zei dat de op een na grootste cryptocurrency snel zal stijgen na de sluiting onder een stijgend kanaal van een week.

Uit zijn grafiek lijkt het erop dat Bluntz voorspelt dat ETH onder de $1.700 zal dalen. ETH wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $1.842. Hij tweette het volgende:

“De hertest van de onderzijde van de bearflag van ETH lijkt klaar, ik denk dat de bodem hier vrij snel onderuit zal vallen.”

De volgende op de lijst van de analist is Binance Coin (BNB), de utility-token van de Binance Smart Chain. Bluntz gaf aan dat BNB onder zware druk is komen te staan ​​op zijn Bitcoin-paar (BNB/BTC), en sinds eind vorig jaar met meer dan 35% is gedaald. Hij zei het volgende:

“Van alle majors moet BNB één van de meest woeste neerwaartse trends op zijn BTC-paar hebben, letterlijk alleen naar beneden, zelfs niet een beetje zijwaarts zoals ETH/BTC is geweest.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!