Solana Mobile haalt met Claynosaurz NFT-partner binnen

Solana (SOL) Mobile, een nieuwe speler in het mobiele segment, heeft de lancering van Claynosaurz: The Call of Saga aangekondigd. De NFT-collectie wordt geleverd met twee nieuwe soorten personages, namelijk Para en Spino. Deze zullen in batches van 1.000 eenheden elk zijn, wat het totaal op 2.000 brengt.

Saga-gebruikers kunnen één van de 2.000 NFT’s op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, laten minten. Het zal beperkt zijn tot het aantal benodigdheden dat beschikbaar is. De voordelen strekken zich uit tot de houder van de Saga Genesis-token, omdat zij in aanmerking komen om 15 dagen nadat zij de genesis-token hebben laten minten.

Solana Mobile gebruikte een officieel Twitter-account om de samenwerking met Claynosaurz aan te kondigen. De aankondiging vermeldde verder dat gebruikers een van de twee soorten kunnen laten slaan gedurende het tijdsbestek. Het is gepland om in de komende dagen te worden aangekondigd via een melding op het apparaat. Gebruikers kunnen de meldingsfunctie in de dApp-winkel inschakelen om de tijdlijn te krijgen.

Solana Mobile is momenteel te koop, op voorwaarde dat klanten de pre-order informatie invullen. Als alternatief kunnen klanten zich aanmelden voor de wachtlijst voor openbare bestellingen die live gaan op 8 mei 2023.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

De samenwerking tussen Saga en Claynosaurz komt minder dan een week nadat Solana zijn op crypto gerichte Saga mobile heeft aangekondigd. Dit toont alleen maar de inzet om ervoor te zorgen dat de lancering geladen is met Web3-functies en alle mogelijke ondersteuning voor cryptocurrency.

Zo elimineert Solana Mobile bijvoorbeeld de handmatige behoefte om privésleutels op te slaan. Gebruikers kunnen in plaats daarvan vertrouwen op Solana Mobile om de privésleutel veilig op te slaan voor gebruik in elke gedecentraliseerde applicatie die beschikbaar is in de dApp-store. Solana Mobile kost ongeveer $1.000, met verzendkosten als extra kosten, afhankelijk van waar het moet worden geleverd.

Men kan vermoeden dat Claynosaurz Solana Mobile om de juiste redenen heeft gekozen. De smartphone heeft 512 GB opslag en een Android-besturingssysteem. De 50 + 12 megapixels van de twee camera’s aan de achterkant zorgen voor uitstekende foto- en videovastlegging. Het OLED-scherm meet 6,67 inch en wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor. De vingerafdrukscanner die klanten kunnen gebruiken om een ​​transactie te ondertekenen, voegt aandacht toe aan deze set functies.

Gebruikers kunnen op basis van “First Come, First Served” twee soorten Claynosaurz-munten maken, zolang de voorraad strekt. Het muntvenster wordt zo vroeg mogelijk bekendgemaakt via een officiële melding op Solana Mobile.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!