Deze drie low-cap altcoins hebben een stijgende lijn te pakken

Momenteel is houdt de Bitcoin koers zich vrij rustig, na een flinke opleving van onder de $20.000 op 8 maart naar een koers van $28.000 op het moment van schrijven. Als gevolg hiervan hebben verschillende altcoins weten te profiteren en zijn flink gestegen. Het is echter altijd interessant om te kijken naar kleinere low-cap altcoins, aangezien deze een groter opwaarts potentieel bieden. Het is alleen belangrijk om te vermelden dat deze munten ook een groter risico met zich mee brengen. In dit artikel gaan we drie van deze low-cap altcoins bespreken.

MiL.k Alliance (MLK)

De MiL.k Alliance (MLK) positioneert zichzelf als een platform “dat de punten van lifestylediensten samenbrengt en uitwisselbaar maakt voor andere diensten” voor haar klanten.

Deze nog vrij onbekende cryptocurrency voor klantloyaliteit is deze week echter flink omhooggeschoten en wist met meer dan 101% te stijgen, te midden van nieuwe wereldwijde uitbreidingsinspanningen.

De oorspronkelijke token van het project, MLK, is op het moment van schrijven $0,55 waard, vergeleken met $0,273 een week geleden. De op de 223e plaats gerangschikte cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur ook met 15,8% gestegen.

De winsten van de MiL.k Alliantie komen te midden van een ontluikende wereldwijde expansie-inspanning. Vorige maand ging het project een nieuwe samenwerking aan met GetPlus, een in Indonesië gevestigd integratieplatform voor loyaliteitspunten. Beide platforms gingen akkoord met een puntenuitwisselingsservice die ze in het tweede kwartaal van 2023 willen lanceren.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Chainge Finance (CHNG)

De volgende low-cap altcoin die de afgelopen tijd flink gestegen is, is Chainge Finance, die zich positioneert als een one-stop DeFi oplossing. Het omschrijft zichzelf als volgt:

“Chainge is een Defi-app die tot doel heeft mensen uit alle hoeken van de wereld in staat te stellen hun eigen digitale bank te worden. Met de geautomatiseerde financiële diensten van Chainge hebben gebruikers volledige controle over hun vermogen terwijl ze genieten van 100% vrijheid en veiligheid.”

De DeFi-oplossing van Chainge biedt vele voordelen, zoals; een digitale bankdienst, snelle overdrachten, een cross-chain DEX en meer.

Het grote voordeel van Chainge is dat je met de cross-chain DEX verschillende munten op een gedecentraliseerde manier kan wisselen naar andere munten, ongeacht op welke keten de munten gebouwd zijn.

De native cryptocurrency van Chainge Finance, CHNG, is de afgelopen tijd flink gestegen, mede veroorzaakt door groeiende adoptie en de lancering van een desktop-versie van de applicatie. Zo steeg de munt de afgelopen maand met meer dan 90%, van $0,077 op 9 maart naar $0,147 op het moment van schrijven. Het project heeft momenteel een marktkapitalisatie van $64 miljoen.

DSLA Protocol (DSLA)

De laatste munt die we vandaag gaan bespreken is DSLA Protocol. Dit cryptocurrency-project positioneert zich als “een persoonlijke assistent voor risicobeheer waarmee u uw blootstelling aan risico’s van derden kunt compenseren met behulp van peer-to-peer serviceniveau-overeenkomsten”.

Het project heeft onlangs veel verschillende updates uitgebracht, waardoor het steeds meer adoptie heeft weten te creëren. Zo heeft het deze maand RiskGPT uitgebracht, een dienst die als volgt omschreven wordt:

“Als RiskGPT is het onze missie om een ​​revolutie teweeg te brengen in risicobeheer in de gedecentraliseerde financiële ruimte door AI-gestuurde inzichten en oplossingen te bieden.”

Zoals gezegd, is DSLA de afgelopen tijd druk bezig geweest om aan de weg te timmeren, waardoor het steeds meer op is gaan vallen bij gebruikers en investeerders. De munt steeg dan ook met meer dan 170% in één maand tijd, van $0,001307 op 9 maart naar $0,003558 op het moment van schrijven. Het project heeft een marktkapitalisatie van $19,8 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!